mehran50
کاربر فعال موسیقی
بهترین نرم افزار برای دانلود از اینترنت بطوریکه در صورت قطع ارتباط امکان ادامه کار بدون از دست رفتن مطالب قبلی وجود داشته باشه چیه؟؟
ممنون
ممنون
بهترين كامل ترين راحت ترين برنامه
Internet Download Accelerator
هر كي مخلافه اول اين برنامه رو خوب تست كنه بعد دوباره نظر بده
رو دستش چيزي نديدم
راستش IDA با DAP فرق مي كنه خيلي خيلي زياد من خودم اول با DAP كار مي كردم كه با IDA آشنا شدم واقعا چيز خوبي هست قبلش تقريبا تمام اين دانلودر هايي كه معرفي شده رو تست كردم ولي اين هم راحت ترين دانلودر هست و هم سريع ترين و در كل بهترين !!!!!!
سلاماز بین این برنامه ها، برنامه ای داریم که لینک دانلود هارو بهش بدیم و بگیم به ترتیب دانلود کنه؟
یعنی دانلود اول که تموم شد بره سراغ دانلود بعدی. نه اینکه همه رو همزمان دانلود کنه.
تقريباً همه برنامه های مديريت دانلود اين امکانات رو به صورت پايه دارند.از بین این برنامه ها، برنامه ای داریم که لینک دانلود هارو بهش بدیم و بگیم به ترتیب دانلود کنه؟
یعنی دانلود اول که تموم شد بره سراغ دانلود بعدی. نه اینکه همه رو همزمان دانلود کنه.
Flashget تایید میشه .من شايد 20-30 تا برنامه مديريت دانلود رو امتحان کردم. هر کدوم مزايايی دارند و نواقصی.اين موضوع رو تا حدودی ميپذيرم که IDM يا همون Internet Download Manager از بقيه راحت تره، ولی اين راحتی در استفاده فقط به درد کاربرهای تازه کار ميخوره که از تنظيمات و آپشن ها سر در نميارن. FlashGet با اينکه يکی 2 تا گير کوچيک داره (تازه اگه بشه اسمشو گذاشت گير) ولی بدون شک بهترين برنامه مديريت دانلودی هست که تا حالا روی کره خاکی نوشته شده. کسانی که به صورت حرفه اي (و نه تفننی و موردی) از اين قبيل برنامه ها استفاده ميکنن به زودی به ايرادات و کمبودهای بسيار زياد برنامه هايی از قبيل IDM, DAP, Orbit, GetRight, Reget ، ... (که 3 تا از همين هايی که اسم بردم يه کپی از روی flashget هستند.) پی ميبرند.
برنامه BitComet برای دانلود کردن از bittorrent خيلی خوبه. ولی FlashGet ميتونه همين bittorrent, emule و چندتا شبکه اشتراک فايل ديگه رو هم پشتيبانی کنه. با اينکه حدس ميزنم مشکلی که با FlashGet از نسخه 1.8 به بعد داری چيه ولی خودت بگو تا بهت بگم چيکار کنی.Flashget تا نسخه 1.73 خوب بود ولی از نسخه 1.8 به بعد داغون شده.
من همون IDM رو الان استفاده میکنم.
یه برنامه دیگه هم هست جدید اومده اینم کم بد نیست! BitComet البته هنوز نسخه های اولیشه ممکنه باگ زیاد داشته باشه.