• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرگ ANTONIO PUERTA بازیکن تیم سویا

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ظاهرا پوئرتا قبلا هم دچار این مشکل بوده و چند باری وسط بازی های سویا غش میکرده که همه به اشتباه میذاشتنش به حساب گرمای هوا. به هر حال در اون چند مورد شانس باهاش یار بود...

در بازی چند شب همونطور که دیدید، دچار حمله قلبی شد و بیهوش شد ولی اقدام فوری کادر پزشکی و به همراه داشتن دستگاه شوک دهنده به قلب، باعث شد ضربان قلب پوئرتا منظم بشه و دوباره به هوش بیاد و دیدید که حتی پای خودش زمین رو ترک کرد. اما وقتی میرسه به رختکن روباره دچار حمله ی قلبی میشه! و اونجا بود که بیهوش شد و دیگه به هوش نیومد و امروز هم که فوت شد. لینک سایتی تو امضام هست که ادعا میکنه اون روز پوئرتا 9 بار دچار حمله قلبی شد (بعضی منابع نوشتن 5 بار). خودتون میدونید حمله ی قلبی در سنین جوونی (بر خلاف پیری) مصادف هست با مرگ فوری. حالا چطور پوئرتا با حمله های قلبی اول کشته نشد، بخشی برمیگرده به معجزات و بخشی اش هم برمیگرده به کمک همون دستگاهی که گفتم (دفیبریلاتور). مشکل پوئرتا هم مشکل عروقی دریجه قلب بوده ظاهرا.

به هر حال نمیشه گفت تیم پزشکی باشگاه سویا بی تقصیر بوده. مگه این ها از بازیکن ها معاینه های پزشکی و چکاپ های دقیق و منظم انجام نمیدن آخه؟! چطور متوجه مشکل قلبی این بیچاره نشده بودن؟

به هر حال... هیچ وقت اون صحنه ای که پوئرتا با پای خودش زمین رو ترک کرد رو فراموش نمیکنم... در اون لحظه همه فکر میکردن خطر برطرف شده، ولی همه در اشتباه بودن.

خیلی غمگین بود
dying.gif

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
الان تلویزیون نشون داد ، خیلی بدجور مرده ها ! واقعا دردناکه .

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این همسر پوئرتاست که همون طور که می بینید حامله هم هست.

r3189436470.jpg

اینم دو تا عکس از تشییع جنازش:

r1947339074.jpg

r3685575762.jpg

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
آدم وقتی این صحنه ها رو می بینه یه جوری میشه......

درسته مرگ رو زیاد ناراحت کننده نمی دونم ولی وقتی این صحنه ها رو می بینم ناخودآگاه دلم می گیره.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
واقعا متاسفم شدم , امیدوارم روحش شاد باشه و خداوند به بازماندگانش صبر بده , چون خیلی ناجور بود , حتما خانوادش از تلویزیون میدیدن صحنه ها رو !

همچنین یادی میکنم از بازیکنان دیگه ای که تقریبا به همین حالت در زمین مسابقه جان به جان افرین تسلیم کردن .(البته اسامی دقیقا خاطرم نیست.)

مارک ویوین فو ی کامرونی بوده، که فکر کنم اولین مورد مرگ اینچنین در فوتبال بود (مطمئن نیستم البته)

Miklos Feher بود. بازیکن بنفیکا که مرگ اون از همه وحشتناک تر بود. انگار که رعد و برق بهش زده باشن، یک دفعه با شدت تمام از پشت افتاد زمین و فورا مرد. (بعد از اینکه داور بهش کارت زرد داد این اتفاق افتاد)

...

طفلکی همسرش. با این وضع حاملگی چنین غمی رو هم تحمل کردن، کار واقعا غیر ممکنی ئه.

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
این دومی رو هم یادمه ! خیلی ناجور بود..
مگه دستگاه شوک و از اینجور چیزا توی ورزشگاهها ندارن ؟ یعنی هیچ کاریش نمیشد بکنن

دلم جدا برای زن پوئترا سوخت . و همینور بچه اش .

روزگار عوضی ای هست

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
نــــــــــــــــــــــــه! من وقتى‌ خبر رو شنيدم فکر کردم حالش خوب شده، يعنى جدى ‌جدى از دنيا رفت؟؟؟
girl_impossible.gif

ولى اين اصلا درست نيست، اين همه موجود دو پاى بى‌خاصيت که همه خواهان مرگشون هستند زنده اند و طوريشون نميشه، اونوقت يکى‌مثل اين بايد بميره. واقعا غم انگيزه...
girl_sad.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
این دومی رو هم یادمه ! خیلی ناجور بود..
مگه دستگاه شوک و از اینجور چیزا توی ورزشگاهها ندارن ؟ یعنی هیچ کاریش نمیشد بکنن
دستگاه شوک دارن، خصوصا بعد از اتفاقی که برای ویوین فو افتاد، ظاهرا داشتن تجهیزات و آماده بودن پزشکان در کنار زمین اجباری شد (نمیدونم بازی سویا-ختافه رو دیدید یا نه، ولی چند ثانیه بعد از اینکه پوئرتا افتاد پزشکان با سرعت برق رسیدن بالا سرش و همین باعث شد تا وسط زمین نمیره). در مورد پوئرتا این دم و دستگاه جواب داد و بعد از شوک الکتریکی ای که به قلب اش دادن، به هوش اومد (دقیقا عین فیلم کازینو رویال که جیمز باید قلبش داشت از کار میافتاد ولی با کمک دستگاه شوک دهنده دوباره شروع به حرکت کرد!) ولی مثلا اون بازیکن بنفیکا، جا در جا مرد و این دستگاه های کاری نمیتونستن بکنن.

دلم جدا برای زن پوئترا سوخت . و همینور بچه اش .

واقعا دیدن همسر حامله اش با چنین وضعی جیگرم رو خون میکنه.
168.gif
میتونه بگم بیشتر به خاطر همسر و بچه اش که قراره حدودا دو سه ماه دیگه به دنیا بیاد ناراحت شدم.

روزگار عوضی ای هست

واقعا. عوضی و بی رحم. اعتقادی به اینکه خواست خدا و امتحان الهی (برای زن حامله اش) بوده هم ندارم، به هیچ وجه.

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
خیلی ناراحت کننده بود...
blue%5B1%5D.gif

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
بعد از ليلين فو بازيكن كامرون و منچستر سيتي و فهر بازيكن لهستاني بنفيكا ليسپون حالا پوئرتا خدا رحمتش كنه واقعا حقش نبود با 23 سال سن اونم وسط بازي درسته كه شتريه كه در خونه همه ميخوايه اما بعضي ها احساس ميشه هنوز نوبتشون نيست. منو ياد فاجعه اي كه چند ماه پيش واسه پسر 14 ساله يكي از اقوام افتاد ميندازه .... خدا همشون بيامرزه

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
این بازیکن ها خیلی خوشبخت هستند
همه ی مردم جهان برای اینها دعا می کنند

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
تسلیت بارسا به خانواده پوئرتا

کارلس پویول همدردی بارسا را تقدیم سویا و خانواده آنتونیو پوئرتا، که دیروز پس از سه روز بستری بودن در بیمارستان درگذشت، کرد.

4pan8gj.jpg

خبر، تمام دنیای فوتبال را در شوک فرو برد. پوئرتا در بازی شنبه شب سویا مقابل ختافه از هوش رفت. پس از 48 ساعت بستری بودن، پزشکان موفق نشدند او را به زندگی بازگردانند.

این بازیکن 22 ساله چندین بار دچار حمله قلبی شد و پزشکان هر کاری توانستند برای نجات او انجام دادند اما همه تلاشها بی ثمر بود.

کاپیتان کارلس پویول به عنوان نماینده تیم کاتالان صحبت کرد و تسلیت و همدردی خود و تیمش را ابلاغ نمود.

"امروز روز بسیار غمگینی برای دنیای فوتبال است. مایلم از جانب خود و تمام هم تیمی هایم، حمایت خود را تقدیم خانواده پوئرتا، سویا، هواداران و هم تیمی هایشم کنم. من می دانم که روزهای بسیاری سختی است و تنها می توان به آینده نگاه کرد و سعی کرد که ادامه داد. من می خواهم همه آنها بدانند که تمام اعضای اف سی بارسلونا در کنارشان هستند."

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
حالا من یه روز اخبار رو دنبال نکردم ببین چی شده. خداییش هر چقدر ما به زبون بگیم بازم نمی تونیم حق مطلب رو ادا کنیم تا خودمون در این موقعیت خدایی نکرده قرار نگیریم.من نمی دونم چی بگم ولی جدا از بازیکن بود یه انسان بوده در درجه اول.فقط می تونم بگم خدا رحمتش کنه:wacko:

بالا