rozebeh2008
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 7
- لایکها
- 0
من از طریق منوی تماس با ما در سایت خودتان براتون ایمیل دادم اگه نگرفتی همنجا آدرس ایمیل دیگه ای بدین.
من از طریق منوی تماس با ما در سایت خودتان براتون ایمیل دادم اگه نگرفتی همنجا آدرس ایمیل دیگه ای بدین.
درودی دوباره و معذرت بابت پاسخ دیر. بسیار مشغله داشتم.
در مورد اسکریپت دو مورد مطرح هست که در هر دو مورد دوست دیگمون به درستی بیان کردند.
یکی پشتیبانی برنامه نویس که خیلی مهمه. یعنی خریدار مطمئن باشه این اسکریپت پشتیبانی دائمی داره.
دوم بحث سئو هست که به خیلی از دلائل باید برنامه بسیار دقیقی برای این نوع محصولات که رقابت بسیار فشرده ای داره تهیه بشه.
برای مثال لطفا زرین پال رو توی گوگل سرچ کنید . سایت های صرافی آسیاصرافی آسیا و سایت ثروت که برای من هستند اول هستند
همچنین اگه "ایرانسل زرین پال" رو سرچ کنید کلا سایتهای من درصد بسیار بالائی از صفحه اول و دوم گوگل رو گرفتند !
به این خاطره خرید این اسکریپت برای من به صرفه هست و برای کسی که بخواد تازه شروع کنه باید چقدر هزینه سئو، رقبا و .. کنه.
از طرف دیگه من در حال حاضر اسکریپت فروش شارژ با زرین پال رو دارم : کارت شارژ ایرانسل و همراه اول دلار الکترونیکی
اما این اسکریپت رو بخاطراینکه هر دوش با هم یکجا باشه رو نیاز دارم. البته فک می کنم این مشکل در این اسکریپت یک نقص هست تا توسعه اسکریپت چون همه خریداران اسکریپت پس از خرید اون و در حین کار متوجه این مشکل پیش بینی نشده می شن . مخصوصا برای محصولی مثل کارت شارژ که همین درصد کم بسیار حیاتیه برای این محصول و برنامه نویس باید بصورت رایگان اینو اضافه کنه به اسکریپت کارت شارژ.
چون باعث کاهش فروش اسکریپتش هم خواهد شد.
در هر صورت لطفا با بخش پشتیبانی صحبت کنید ببینید این قابلیت رو اضافه می کنند یا با دریافت هزینه این کارو انجام می ده و اگه با دریافت هزینه قیمت رو بفرمائید تا بررسی کنم.
و این محک خوبی هم خواهد بود برای سنجش میزان پشتیبانی فروشنده در آینده که البته اونطور که من دیدم تیم خوبی هستند.
من قصد دارم بشکل ساب دامین اسکریپت شما را در کنار سایت خودم داشته باشم - برای همین سایت شما بدردم نمیخوره و فقط اسکریپت را میخوام اونهم نه از روی سایت بلکه بصورت اورجینال یعنی همانطور که از فروشنده گرفتی . دومین و هاست شما هم را ول میکنم به امان خدا - البته از توضیحات شما قانع نشدم ولی فکر کنم اگه مشکلی پیش بیاد بتونم یه کاریش کنم - با من تماس بگیرین.
در ضمن پاسخ ایمیل هنوز بدستم نرسیده
راستی اینم الان یادم اومد. آیا درباره اینم مطمئن هستید که استفاده همزمان از درگاه بانک ملت و زرین پال مشکلی برای هر دو روش ایجاد نمی کنه؟
چون یکیش ریال هست و اون یکی تومن
در واقع یه صفر در قیمت گذاری تفاوت خواهد داشت. یعنی اگه بانک ملت باشه باید برای محصولی مثل شارژ 2 تومنی نوشته شده 20000 ریال و همون محصول رو برای زرین پال نوشته شده 2000 تومن
اجازه بدید من به آقای امیری مدیر سایت زرین پال هم اطلاع بدم ببینم برای این دو مشکل راهکاری پیشنهاد دارند . و برای اینکه تاپیک رو همش رو نخونند دیگه اینجا هر دو مورد رو بطور خلاصه می نویسم .
آقای امیری درباره این دو مورد راهکاری دارید :
1- در اسکریپت کارت شارز چطور ممکن هست که در صورتی که زرین پال به عنوان درگاه پرداخت انتخاب شود روی قیمت نهائی محصولات 1.9 درصد فی اضافه شود و بدون مشکل پرداخت شود.
2- ارز زرین پال تومن می باشد اما ارز بانک ملت ریال. چه راهکاری برای این دارید ؟
به نظرم پاسخ به این پرسشها و رفع مشکلات آن باعث استفاده بیشتر زرین پال در کنار سایر سیستمهای پرداخت آنلاین خواهد شد.
ممنون
----------------------------------
توضیحات : ببخشید پست بالائی رو در زمان ارسال پست ندیدم.
سلام
با يک برنامه نويسی ساده ميشه جایی که مقدار پولی که قرار هستش پرداخت بشه رو ويرايش کرد و ضريب درصد و تبديل واحد پولی رو اعمال کرد.
مثلا ميشه واحد پولی ای که به زرين پال ارسال ميشه رو تقسيم بر 10 کرد.
و همينطور برای اضافه کردن کارمزد ميشه رقم رو در 0.019 ضرب کرد و به رقم اصلی اضافه کرد.
الان موضوع کدوم اسکريپت هستش ؟ فايل های مربوط به زرين پالش رو بديد ويرايش کنيم و هينجا قرار بديم برای استفاده دوستان.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
ممنونم از پاسخ فوری آقای امیری.
خیلی خوب شد اینطوری.
و اگه هر دو مشکل بدون هزینه حل بشه قیمت پیشنهادی من 150 تومن هست.
همچنین پیشنهاد می کنم طراح اسکریپت فایل ها رو برای آقای امیری بفرسته تا وقتی اوکی شد از این پس در اسکریپتشون قرار بدند و با این کار هم فروش اسکریپت تیم وریا بیشتر می شه و هم میزان تراکنش و استفاده از زرین پال
. پس هماهنگی و ارسال فایلها با شما یا تیم وریا. لطفا نتیجه رو همینجا اطلاع بدید.
ممنونم
ممنونماوکی چشم
ممنونم
نگاه کنید. فک می کنم شما باید فایلهای پرداخت رو برای آقای امیری بفرستید تا اونها بررسی کنند.
البته چون کار من برنامه نویسی نیست نمی دونم دقیق ایا باید سورسهای حیاتی اسکریپت فرستاده شه یا فایلهای عادی که اگه سورسهای حیاتی اسکریپت باشه فک می کنم فقط تیم وریا می تونه بفرسته و از طرفی چون تیم برنامه نویس سایت زرین پال هست فک می کنم مشکلی از لحاظ اعتماد برای تیم وریا نباشه.
سلام اوکی محل فایل ها رو از وریا پرسیدم کجاست
حالا باید با آقای امیری هماهنگ کنم
درود به شما.
لطف می کنید بفرمائید چطور شد که زودتر انجام بهش کارها ؟
ممنون