سلام به آقای امیری فایل ها رو ایمیل کردم
منتظر جوابم ببینم چی میگن
ممنونم از شما و منتظرم.
یکی از دوستان برنامه نویسم هم گفت این امکانش هست و مشکلی نداره.
سلام به آقای امیری فایل ها رو ایمیل کردم
منتظر جوابم ببینم چی میگن
چه خبر ؟)
دیگه چه خبر ؟
درودی دوباره
به آقای امیری تیکت زدم گفتند به کجا ایمیل زدید ؟
می خواهید یه کاری کنید. فایلها رو زیپ کنید روی هاست بگذارید لینکش رو بدید به من تا در تیکت براشون ارسال کنم. یا خودتون اگه زرین پال دارید داخل حسابتون شید و تیکت باز کنید و فایلها رو اتچ کنید.
سلام یه ایمیل خود زرین پال به من داده بود که منم پیرو همون ایمیل بشون ایمیل زدم
الان هم دوباره به آقای امیری اطلاع دادم
سلام دوست عزیز من از سایت شما خوشم اومده اما از این اصطلاحاتی که میگید سر در نمیارم.. الان مشکل چیه؟ میتونم با سایتتون در کنار فروش شارژ چیز پی انم بفروشم؟؟ آخرین قیمت چند بوده؟؟
سلام دوست گرامی
من هم همین سوال دوست عزیز را دارم
مشکل سایت شما چیه که الان فعال نیست ؟
آیا شما اسکریپت را از سایت اسکریپت فروش شارژ ایرانسل-فروش شارژ تالیا-فروش شارژ همراه اول خریده اید ؟
آیا سورس باز است ؟(( ببخشید منظور از سورس باز چیست ؟ دی: ))
آیا تمام امکانات سایت سازننده در این سایت شما است ؟
لطفا برای من پیام خصوصی کنید !
احتمال 50 درصد میخرم !
وقتی که این پنل رو خریدید بن 50 هزار تومان و چند تا امکانات رایگان به شما دادند ؟ مانند :
(( نسخه ی کدباز
قیمت 260,000 تومان
کوپن تخفیف 50,000 تومان
ماژول خرید از موبایل = رایگان
ماژول پنل اس ام اس = رایگان
یک دیزاین رایگان به ارزش 170,000 تومان ))
سلام
سایت مشکلی نداره من خودم شروع به کار نکردم به محضی که توش شارژ بریزید میشه باش کار کرد
بله اوپن سورس هست یعنی اینکه کد ها باز بوده و به همین صورت تحویل شما میشه و شما توسط هر برنامه نویسی می تونید بعدا اونو توسعه بدید(php open soruce)
این دقیقا همون اسکریپ وریا هست خوب معلومه تمام امکانات اون هم داره
موقع خرید
نسخه کد باز رو خریدم
اون موقع کپن تخفیف نداشت
ماژول خرید موبایل هم داره
ماژول پنل اس ام اس هم داره
دیزاین رایگان هم همینی هست که تو سایت می بینید،چون به جزی این اول یه قالب معمولی داشته بعدا اینو گذاشتن
چون سوالات شما ممکن بود واسه هر کسی پیش بیاد علاوه بر پیغام خصوصی همین جا واسه همه میذارم
ممنون و تشکر بابت اطلاعا رسانی خوب شما !!
ببخشید آخرین قیمت گفته شده برای سایت با دامین و بدون دامین چقدر است ؟
یه سوال خیلی مهم ! من از کجا باید شارژ ایرانسل ، همراه اول ، تالیا بخرم که سود زیادی برام داشته باشد ؟
سلام، می تونم بپرسم برای درگاه مجوز مربوط به فعالیت رو چی کار کردید؟ من الان موندم چی کار کنم.