فاک
مال من 15 رو کرد 20 دیگه پیشش نرفتم خودم شروع کردم به اصلاح (گند میزنم ولی حداقل پولش میمونه)
شاید تهران گرونتر باشه البته
به صرف شربت شهادتخونه ـــش میری به صرف شیرینی ؟ :دی
همین کارها رو کردید که اختلاف طبقاتی جر خورده دیگه:دی
یکی رو میشناسم آرایشگر مخصوص داره :دی حتی ناخن هاش رو هم میگیره
قشنگ معلومه @parsaweb از اوناست که توی پمپ بنزین هم آخرش قطره قطره میزنه و جوری تنظیم میکنه که مبلغ رند بشه یه موقع 100 تا تک تومن به کارگره نرسه مشاهده پیوست 1210578
درجه 1... ...خداوکیلی همین جوری بنزین میزنمهمیشه مبلغ رو رند میکنمواسه اینکار مهارت ویژه ای تو نازل پمپ بنزین پیدا کردم معمولا هم یه ضرب میزنمآخه ولش کنی یا زیادی فشار بدی جای بنزین هوا میده
بیا شاهد از غیب رسید :دی اینجا هم 15 تومنه :دی
آره بابا 70 تومن مگه کجاتونو میشوره اینقد میگیرهخداوکیلی همین جوری بنزین میزنمهمیشه مبلغ رو رند میکنمواسه اینکار مهارت ویژه ای تو نازل پمپ بنزین پیدا کردم معمولا هم یه ضرب میزنمآخه ولش کنی یا زیادی فشار بدی جای بنزین هوا میده
بیا شاهد از غیب رسید :دی اینجا هم 15 تومنه :دی
اگه مث بز کوهی شدی که باید مساحت پشمات حساب کنه ضربدر نرخنامه کنه یه مبلغی درآدنه این مورد ربطی نداره
به طور کلی چون شبیه بز کوهی شدم میخوام برم موهام رو کوتاه کنم
درجه 1... ...
درجه 2 و 3، ارزونتر
کاسه و چایی دارچینی پای درخت ارزونتر هم هست... ...
مظنه درست هستآقا من شاید 10 سال بلکه بیشتر پیش یه پیرمرد مهربونی همسن افتک ولی از لحاظ اخلاقی سالم (افتک هم از لحاظ اخلاقی بسیار آدم سالمی هست) میرفتم, الان یه چند هفته ای هست که این بنده خدا دیگه نیستش, خدایی نکرده شاید کرونا گرفته نمیدونم.
قیمت سلمونی ها الان چه جوریاست؟
چند تا مدل موی ساده هم معرفی کنید, من پیش ایشون که می رفتم همیشه میگفتم مثل همیشه بزن, یادم نمیاد اولین بار چی زده بود, اسم مدلش مثل همیشه بود.
پسرهای شهرستانی و دهاتی وارد نشن, فقط تهرونی ها جواب بدن مرسی