براشون پول خورد بودروزی ۵۰۰,۰۰۰ اون زمان !! :/
براشون پول خورد بودروزی ۵۰۰,۰۰۰ اون زمان !! :/
رنج قیمتی از 20 تومن تا 200 تومن شد
بعد سلمونیه میگه هر چقدر دوست دارید پرداخت کنید
اون رو باید چیکار کرد؟
اگر زیاد باشه که میگذارد جیبش, اگر کم باشه با متلک گفتن درخواست بیشتر میکنه
تو اینجور مواقع که "قابلی نداره حالا باشه هرچی کرمته مهمون ما باشیدو ..." میگن مثل چوب سیخ وایمیستم، سینه جلو، زاویه کله 35 درجه رو به بالا (بهتره رو به شمالگان ایستاده باشید) و سقف رو بررسی می کنم و با دهن بسته نفس بلند میکشم تو، طرف خودش متوجه میشه چیز قضیه رو خیلی دراورده قیمتشو میگهرنج قیمتی از 20 تومن تا 200 تومن شد
بعد سلمونیه میگه هر چقدر دوست دارید پرداخت کنید
اون رو باید چیکار کرد؟
اگر زیاد باشه که میگذارد جیبش, اگر کم باشه با متلک گفتن درخواست بیشتر میکنه
اینطوری که چوب کج میشهتو اینجور مواقع که "قابلی نداره حالا باشه هرچی کرمته مهمون ما باشیدو ..." میگن مثل چوب سیخ وایمیستم، سینه جلو، زاویه کله رو 35 درجه به بالا (بهتره رو به شمالگان ایستاده باشید) و سقف رو بررسی می کنم و با دهن بسته نفس بلند میکشم تو، طرف خودش متوجه میشه چیز قضیه رو خیلی دراورده قیمتشو میگه
یا میتونم افتک رو ببرم وایسونم یه گوشه مغازه, یارو آرایشگره هم میبینه یه پیرمرده بی قواره ی منحرفه خل و چل زل زده بهش و هر آن امکان داره بزنه شیشه مغازه رو بیاره پایین, سریع کار من رو راه می اندازه شاید اصلا پول هم نگیرهتو اینجور مواقع که "قابلی نداره حالا باشه هرچی کرمته مهمون ما باشیدو ..." میگن مثل چوب سیخ وایمیستم، سینه جلو، زاویه کله 35 درجه رو به بالا (بهتره رو به شمالگان ایستاده باشید) و سقف رو بررسی می کنم و با دهن بسته نفس بلند میکشم تو، طرف خودش متوجه میشه چیز قضیه رو خیلی دراورده قیمتشو میگه
افتک حرمت داره نه لذتیا میتونم افتک رو ببرم وایسونم یه گوشه مغازه, یارو آرایشگره هم میبینه یه پیرمرده بی قواره ی منحرفه خل و چل زل زده بهش و هر آن امکان داره بزنه شیشه مغازه رو بیاره پایین, سریع کار من رو راه می اندازه شاید اصلا پول هم نگیره
فقط موزرgm-805