dsaipdsadsaewqk
Registered User
- نوشتهها
- 729
- لایکها
- 1,379
سلمونی هم قدیمی شده آرایشگاه استفاده کن تهرانی
ثانیۀ 44 الی 49:
سلمونی هم قدیمی شده آرایشگاه استفاده کن تهرانی
اگه عکس خودته ۱۵۰ کمه ما واسه دوتا مو ۲۰ تومن میشد قبل کروناقبل از کرونا 70 - 80 اینطورا
با قیمت های جدید ، خونه آرایشگرم میرم ، فکر کنم 150 بهش دادم ، همینی که گفتن
فک کنم بعد از واکسن 200 بشه
بله بیا شهر ما نهایت 15خدایی الان 25 تومنی هم هست؟ من که میرم یه جای ارزون 50 تومن میدم.
همین کارا رو کردی که کرونا گرفتی الانم دوباره مریض شدیشما چقدر پروتکل مدار هستید. من از اسفند تا حالا 8 دفعه آرایشگاه رفتم. ماشالا بزنم به تخته، چشم حسود کور، رشد موهام خیلی خوبه
آخرین باری که رفتم 45 تومن دادم. اصلا هم تعارف ندارم، همیشه میپرسم. اگر هم تعارف بیخودی بکنه، یه جوری خودمو بی حوصله نشون میدم یعنی زودتر قیمتو بگو از این قرتی بازی ها خوشم نمیاد انعام هم نمیدم، مگه اینجا منهتنه
پ.ن: جایی که میرم لوکس نیست. جای لوکس از همون 150تومن شروع میشه به بالا
پ.ن: مصطفی و اریجینال و سید و ایده و عمه و .... ، چشتون کور بشه الهی بحق پنج تن. موهای منو چشم نزنیدمشاهده پیوست 1210606
شما چقدر پروتکل مدار هستید. من از اسفند تا حالا 8 دفعه آرایشگاه رفتم. ماشالا بزنم به تخته، چشم حسود کور، رشد موهام خیلی خوبه
آخرین باری که رفتم 45 تومن دادم. اصلا هم تعارف ندارم، همیشه میپرسم. اگر هم تعارف بیخودی بکنه، یه جوری خودمو بی حوصله نشون میدم یعنی زودتر قیمتو بگو از این قرتی بازی ها خوشم نمیاد انعام هم نمیدم، مگه اینجا منهتنه
پ.ن: جایی که میرم لوکس نیست. جای لوکس از همون 150تومن شروع میشه به بالا
پ.ن: مصطفی و اریجینال و سید و ایده و عمه و .... ، چشتون کور بشه الهی بحق پنج تن. موهای منو چشم نزنیدمشاهده پیوست 1210606
چه خبر استاد بیژن کم پیداییدحالت خوبه ؟
هوا خیلی سرد شده امسال ، حواست به ریه ها و کلیه هات باشه .. بالاپوش ضخیم .
چه خبر استاد بیژن کم پیدایید
پیرایشگاه البتهسلام سر و صورت ده هزار تومن، سلمونی هم قدیمی شده آرایشگاه استفاده کن تهرانی
من جایی ندیدم مردونه بنویسن پیرایشگاه برای خانمها هم بیشتر مینویسن سالن زیباییپیرایشگاه البته
آرایشگاه ماله خانوماست
مانیکور ، پدیکور و این چیزا میرم فخر میفروشماینسری برم اصلاح میخوام رکورد @s.david.s رو بزنم, 200 تومن میدم و میام توی تاپیک فخر فروشان اعلام میکنم