مرسی تو کدوم رام هستی؟ رام تاثیر داره؟
تو 4.1 بیلد 38168
متاسفانه با رام های دیگه تست نگرفتم اما خیلی بعید می دونم که فرق کنه
باز دوستان دیگه که هم روی 4 و 4.1 تست گرفتن اعلام کنن مشخص می شه
مرسی تو کدوم رام هستی؟ رام تاثیر داره؟
ایهاالناسسسسس!!!! بابا swiftkey رو نصب کنید وسلاااام!!! به خدا همه کیبوردارو بگردید از این کاملتر نیست که ایراد نداشته باشه!! Go هم که دوست بالایی نوشته میبینید که "ی" ها رو بدون نقطه مینویسه....
Sent from my xperia u
دادا من اىنتر رو دارم اما مىزنم اس رو مىفرسته و نمىاد پايين
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2
swiftkeyخیلی خوبه من ولی یه ایراد
البته میشه چشم پوشی کرد ایرادش تو یه کلمه هست :مسءول!!!
تو 4.1 بیلد 38168
متاسفانه با رام های دیگه تست نگرفتم اما خیلی بعید می دونم که فرق کنه
باز دوستان دیگه که هم روی 4 و 4.1 تست گرفتن اعلام کنن مشخص می شه
عزیزان این پستارو خوندم واقعا خواهان این موبایل شدم
بچه ها مشکل پریدن انتن که گذارش شد حاد؟ این گوشی برنامه های گوگل مث پلی استور جی میل بصورت پیشفرض داره؟
معتبر ترین فروشنده این گوشی تو انجمن کیه؟ میخوام گوشی سریع تر بدستم برسه
سوال پیش یه فروشنده دیگه مطرح کردم ایشون مث اینکه کم به انجمن سر میزنن
چند تا بازی hd دستم اومده با مشکل کمبود رم داخلی مواج شدم آموزش پست یک هم افاقه نکرد.
یه پچ بود که مال 4.1 بود و جای sd و external رو عوض می کرد .
کسی تست کرده ؟ میشه یه خورده توضیح بدین بعدش چی میشه؟ جای sdcard0 و sdcard 1 عوض می شه؟
لینک دانلود و آموزشش رو یا صفحه اش رو هم ممنون می شم بدین صفحات خیلی زیاد شده پیداش نمی کنم. تنکس
خب دوستانی که 4.1.2 استفاده میکنن:
این پچ مخصوص این رام رو نصب کنید تا جای رم داخلی با کارت اس دی عوض بشه. اگر میکرو اس دی 4 گیگ یا کمتر دارید چون از فضای حدود 4.8 گیگی داخلی کمتره بهتره اینکار رو نکنید. اما اگر کارت 8 یا 16 گیگ دارید برای نصب بازی های حجیم و فیلمبرداری و عکاسی خیلی بکارتون میاد. من الان دو سه تا بازی حجیم ریختم دیگه جا نداشت الان که این رو نصب کردم کلی راحت شدم.
آخر هم بگم مسئولیت این کار با خودتون
دوستان کیبرد آندروید 4.1.2ی من فارسی نداشت یه چندتا دیگه کیبرد امتحان کردم ولی هیچ کدوم کلید اینتر برای رفتن به یه خط پایین تر ندارند
شما کیبردی سراغ ندارید ؟؟؟
swiftkeyاستفاده کن
همجا اینتر داره فقط تو مسجینگ باید دستتو بزاری رو اینتر تا بره اسمیل و اینتر بزنی
از این گوگل کیبورد استفاده کن .
کامل هست زبان پارسی هم کامل ساپورته
Google_Keyboard_1_1_1880_793830_www.Androidina.Net.apk
یه سرچ بکن لینک دانلود هم میاد
داداش نميدونم مشكلت تا حالا حل شده يا نهبچه ها من رام های 4.1 هر 2 تاشون رو نصب کردم ولی خوشم نیومد.دیشب تازه دانلود کرده بودم.حالا با بک اپ برگشتم رام اصلی با این که میدونستم انتن میپرونه ولی باز این کارو کردم و انتن پرید
حالا دقیقا چی کار کنم؟اون اندروید 4 رو بگیرم نصب کنم و برگردم رام اصلی حله؟
خیلی هنگ میکنه
دوربین هم کیفیتش واقعا پایین اومده
من اصلا این مشکلات رو روی رسمی نداشتم،میخام یه کاستوم دیگه نصب کنم،یه 4.0.4 که چینی مینی توش نباشه
چیزی دم دستت هست پیشنهاد بدی؟
دوستان چجوری با رام اصلی از گوگل پلی دانلود میکنید؟!
هر کار کردم نشد!
با دوربینش بیشترین مشکل رو دارم.نمیشه دوربین رام اصلی رو جایگزین این رام کرد؟یه طوری باید از اون رام اصلی استخراجش کرد
خیلی کیفیت دوربین پایین هستش
توصيه ميكنم به هيچ وجه اين كارو نكني چون رم اس دي يه رم اكسترناله و اگه يوقت مشكلي براش پيش بياد چون تو اين حالت داري ديفالت رم گوشي رو تغيير ميدي احتمال اينكه گوشي صدمه ببينه زيادهچند تا بازی hd دستم اومده با مشکل کمبود رم داخلی مواج شدم آموزش پست یک هم افاقه نکرد.
یه پچ بود که مال 4.1 بود و جای sd و external رو عوض می کرد .
کسی تست کرده ؟ میشه یه خورده توضیح بدین بعدش چی میشه؟ جای sdcard0 و sdcard 1 عوض می شه؟
لینک دانلود و آموزشش رو یا صفحه اش رو هم ممنون می شم بدین صفحات خیلی زیاد شده پیداش نمی کنم. تنکس
تقديم شما البته من رمم 8 گيگه كلاس 10 و تا خرخره پره فكر كنم 30 الي 40 مگ خاليهعصر تا حالا میگم دوستان بزارید، ولی کم لطفی میکنن:-[
دوستان این گوشی فایل های فلش (swf) رو هم پخش میکنه؟ من فلش پلییر نصب کردم ولی متاسفانه وقتی میزنم پخش کنه میگه برنامه ای برای پخش این فایل وجود ندارد در صورتی که نصب کردم . خود برنامه ی فلش پلییر 11 رو هم که باز میکنم یه لینک میده که باید بریم تو سایت آدوب تنظیماتش رو انجام بدیم ولی تو سایت نمیره .
سوال دیگم اینه که مرورگر اوپرا مینی اجرا میشه ولی همون اول میمونه . چند نسخه ی متفاوتش رو هم اجرا کردم ولی همون اولش میمونه . در صورتی که این نسخه هایی که نصب کردم رو گوشی های دیگهبدون مشکل اجرا میشه ( بخصوص نسخه ای که خودش شیلت ر شک نه)
ممنون میشم اگه راهی هست که این دو برنامه رو رو گوشی اجرا کرد رو بهم بگین
بهترين كيبوردي كه تا حالا يافتم تقديم ميشه
قابل توجه دوستان بنده هم كيبورد swiftkey رو امتحان كردم كه تازه بايد بعد نصب آنلاين وصل شي زبانها رو بگيري و كاربريشم بنظرم زياد جالب نبود و هم گوگل كيبورد رو كه دكمه اينتر نداره .
A.I.type.Keyboard بهترين كيبوردي كه ديدم تا بحال با تم هاي متفاوت كاربري فوق العاده ساده و راحت ، كاربردهاي بسيار زياد تنظيمهاي زياد (طول و عرض دكمه ها رو هم ميتونين تغيير بدين و اونا رو بزرگ كوچيك كنين )زبان هاي مختلف كه مطمئنم بريزين رو گوشي ديگه با هيچ كيبوردي نمي تونين كار كنيم رو براتون آپ ميكنم برين حالشو ببرين
ضمنا دكمه اينترشم همون شكل سيمبل رو دفعه اول يك بار چند ثانيه نگه دارين به اينتر تغيير ميكنه و تا آخر اينتر ميمونه
يه عكسم براتون ميزارم .فايل نصبي هم زير عكس از تو فايل زيپ بردارين