• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
مرسی تو کدوم رام هستی؟ رام تاثیر داره؟

تو 4.1 بیلد 38168

متاسفانه با رام های دیگه تست نگرفتم اما خیلی بعید می دونم که فرق کنه
باز دوستان دیگه که هم روی 4 و 4.1 تست گرفتن اعلام کنن مشخص می شه

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
ایهاالناسسسسس!!!! بابا swiftkey رو نصب کنید وسلاااام!!! به خدا همه کیبوردارو بگردید از این کاملتر نیست که ایراد نداشته باشه!! Go هم که دوست بالایی نوشته میبینید که "ی" ها رو بدون نقطه مینویسه....

Sent from my xperia u

swiftkeyخیلی خوبه من ولی یه ایراد
البته میشه چشم پوشی کرد ایرادش تو یه کلمه هست :مسءول!!!

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
دادا من اىنتر رو دارم اما مىزنم اس رو مىفرسته و نمىاد پايين

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

احتمالا تو تنظیمات کیبورد گزینه (Enter send message ) یا چیزی مشابه این فعال هستش اونو غیر فعال کنید
من از smart keyboard pro استفاده میکنم مشکلی هم نداره (با پوسته (تم) گلکسی خیلی خوبه)
مسءول رو هم ی رو چند ثانیه نگه دارین میشه ئ

rewiecs

Registered User
لایک‌ها
17
عزیزان این پستارو خوندم واقعا خواهان این موبایل شدم
بچه ها مشکل پریدن انتن که گذارش شد حاد؟ این گوشی برنامه های گوگل مث پلی استور جی میل بصورت پیشفرض داره؟
معتبر ترین فروشنده این گوشی تو انجمن کیه؟ میخوام گوشی سریع تر بدستم برسه
سوال پیش یه فروشنده دیگه مطرح کردم ایشون مث اینکه کم به انجمن سر میزنن

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
swiftkeyخیلی خوبه من ولی یه ایراد
البته میشه چشم پوشی کرد ایرادش تو یه کلمه هست :مسءول!!!

والا.. :)
الان باز میان میگن من کیبورد فلانو گوگلو نصبیدم چشم نداره چیکار کنم! اون یکی میاد میگه گوش نداره :lol:

Sent from my xperia u

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
تو 4.1 بیلد 38168

متاسفانه با رام های دیگه تست نگرفتم اما خیلی بعید می دونم که فرق کنه
باز دوستان دیگه که هم روی 4 و 4.1 تست گرفتن اعلام کنن مشخص می شه

عصر تا حالا میگم دوستان بزارید، ولی کم لطفی میکنن:-[

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
عزیزان این پستارو خوندم واقعا خواهان این موبایل شدم
بچه ها مشکل پریدن انتن که گذارش شد حاد؟ این گوشی برنامه های گوگل مث پلی استور جی میل بصورت پیشفرض داره؟
معتبر ترین فروشنده این گوشی تو انجمن کیه؟ میخوام گوشی سریع تر بدستم برسه
سوال پیش یه فروشنده دیگه مطرح کردم ایشون مث اینکه کم به انجمن سر میزنن

بله گوشی خیلی خوبه از جنبه های مختلف

پریدن آنتن رو من ندیدم بصورت حاد ولی تا حالا 5 بار یا بیشتر رام رو عوض کردن (عشق تعویض رام:D) فقط یه بار بعد از تعویض رام سیم رو نشناخت که یه بار سیم رو در آوردم و جا زدم درست شده
فروشنده هم (تو پ.خ میگم تا یه موقع تبلیغ نشه)
;)

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
عزیزان کسی گارد ژله ای خواست به کاربر پدرام بگین قیمتی که ایشون میگن حدود 25-30 هستش البته من جهت راهنمایی میگم چون شناختی از ایشون ندارم

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
چند تا بازی hd دستم اومده با مشکل کمبود رم داخلی مواج شدم آموزش پست یک هم افاقه نکرد.

یه پچ بود که مال 4.1 بود و جای sd و external رو عوض می کرد .

کسی تست کرده ؟ میشه یه خورده توضیح بدین بعدش چی میشه؟ جای sdcard0 و sdcard 1 عوض می شه؟

لینک دانلود و آموزشش رو یا صفحه اش رو هم ممنون می شم بدین صفحات خیلی زیاد شده پیداش نمی کنم. تنکس

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
چند تا بازی hd دستم اومده با مشکل کمبود رم داخلی مواج شدم آموزش پست یک هم افاقه نکرد.

کسی تست کرده ؟ میشه یه خورده توضیح بدین بعدش چی میشه؟ جای sdcard0 و sdcard 1 عوض می شه؟

لینک دانلود و آموزشش رو یا صفحه اش رو هم ممنون می شم بدین صفحات خیلی زیاد شده پیداش نمی کنم. تنکس

پچ swap برای هر دو رام بالا که جای کارت حافظه و رم داخلی (4.8 گیگی) رو عوض میکنه.

دانلود

دوستان استفاده و تایید کردن
راهنمایی نصبشم فک کنم اینه که فایل زیپ رو دانلود و به مموری کارت خارجی انتقال میدین و از طریق ریکاوری و گزینه install from sdcard نصب میشه
خب دوستانی که 4.1.2 استفاده میکنن:
این پچ مخصوص این رام رو نصب کنید تا جای رم داخلی با کارت اس دی عوض بشه. اگر میکرو اس دی 4 گیگ یا کمتر دارید چون از فضای حدود 4.8 گیگی داخلی کمتره بهتره اینکار رو نکنید. اما اگر کارت 8 یا 16 گیگ دارید برای نصب بازی های حجیم و فیلمبرداری و عکاسی خیلی بکارتون میاد. من الان دو سه تا بازی حجیم ریختم دیگه جا نداشت الان که این رو نصب کردم کلی راحت شدم.
آخر هم بگم مسئولیت این کار با خودتون

Last edited:

rayka65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان این گوشی فایل های فلش (swf) رو هم پخش میکنه؟ من فلش پلییر نصب کردم ولی متاسفانه وقتی میزنم پخش کنه میگه برنامه ای برای پخش این فایل وجود ندارد در صورتی که نصب کردم . خود برنامه ی فلش پلییر 11 رو هم که باز میکنم یه لینک میده که باید بریم تو سایت آدوب تنظیماتش رو انجام بدیم ولی تو سایت نمیره .
سوال دیگم اینه که مرورگر اوپرا مینی اجرا میشه ولی همون اول میمونه . چند نسخه ی متفاوتش رو هم اجرا کردم ولی همون اولش میمونه . در صورتی که این نسخه هایی که نصب کردم رو گوشی های دیگهبدون مشکل اجرا میشه ( بخصوص نسخه ای که خودش شیلت ر شک نه)
ممنون میشم اگه راهی هست که این دو برنامه رو رو گوشی اجرا کرد رو بهم بگین

rayka65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
راستی دوستان از دوربین lg camera استفاده کنن . واقعا محشره
من خیلی برنامه دوربین امتحان کردم هیشکدوم کیفیتش مثل این برنامه نبود

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
بهترين كيبوردي كه تا حالا يافتم تقديم ميشه

دوستان کیبرد آندروید 4.1.2ی من فارسی نداشت یه چندتا دیگه کیبرد امتحان کردم ولی هیچ کدوم کلید اینتر برای رفتن به یه خط پایین تر ندارند

شما کیبردی سراغ ندارید ؟؟؟

swiftkeyاستفاده کن
همجا اینتر داره فقط تو مسجینگ باید دستتو بزاری رو اینتر تا بره اسمیل و اینتر بزنی

از این گوگل کیبورد استفاده کن .
کامل هست زبان پارسی هم کامل ساپورته

Google_Keyboard_1_1_1880_793830_www.Androidina.Net.apk

یه سرچ بکن لینک دانلود هم میاد

قابل توجه دوستان بنده هم كيبورد swiftkey رو امتحان كردم كه تازه بايد بعد نصب آنلاين وصل شي زبانها رو بگيري و كاربريشم بنظرم زياد جالب نبود و هم گوگل كيبورد رو كه دكمه اينتر نداره .
A.I.type.Keyboard بهترين كيبوردي كه ديدم تا بحال با تم هاي متفاوت كاربري فوق العاده ساده و راحت ، كاربردهاي بسيار زياد تنظيمهاي زياد (طول و عرض دكمه ها رو هم ميتونين تغيير بدين و اونا رو بزرگ كوچيك كنين )زبان هاي مختلف كه مطمئنم بريزين رو گوشي ديگه با هيچ كيبوردي نمي تونين كار كنيم رو براتون آپ ميكنم برين حالشو ببرين
ضمنا دكمه اينترشم همون شكل سيمبل رو دفعه اول يك بار چند ثانيه نگه دارين به اينتر تغيير ميكنه و تا آخر اينتر ميمونه
يه عكسم براتون ميزارم .فايل نصبي هم زير عكس از تو فايل زيپ بردارينScreenshot_2013-09-12-08-47-55.png

فایل های ضمیمه

• A.I.type.Keyboard.Plus.1.9.9.5_www.yekmobile.com.rar
    6.4 MB · نمایش ها: 310

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
آموزش بازگشت به رام اصلي بدون پريدن سيم كارت و حذف شدن IME گوشي

آموزش حذف چيني جات از رام 4.1.2 بدون كاهش فضاي آزاد RAM

آموزش گرفتن عكس با كيفيت تو رام 4.1.2

آموزش دانلود از گوگل پلي

آموزش انتقال بازيهاي ديتا دار به اس دي كارت

بچه ها من رام های 4.1 هر 2 تاشون رو نصب کردم ولی خوشم نیومد.دیشب تازه دانلود کرده بودم.حالا با بک اپ برگشتم رام اصلی با این که میدونستم انتن میپرونه ولی باز این کارو کردم و انتن پرید:(
حالا دقیقا چی کار کنم؟اون اندروید 4 رو بگیرم نصب کنم و برگردم رام اصلی حله؟
داداش نميدونم مشكلت تا حالا حل شده يا نه
ولي يه آموزش و نكته كليدي كوچيك رو بگم دوستان راحتتر برگردن رام رسمي (چون 80 درصد تو شناختن درايور مشكل دارن و نميتونن برن رو كاستوم)
1- گوشيتون الان رام 4.1.2 داره و ميخواين برگردين خوب گوشي خاموش كنين
2-رام كاستوم (همون تاچ ويز كه تو پست دوم هستو sahandpersiantools عزيز قرارداده رو بگيرين و اكستركت كنين بريزين رو كامپيوتر بعد فولدر رو باز كنين و فایل با پسوند bat که بین فایل های دانلودی با اسم fastboot_dl_al هست رو فقط پيدا كنين و آماده دم دست نگه دارين
3- گوشي خاموش دكمه ولوم پايين رو بگيرين (كاري نداشته باشين كه قبلا درايور نصب شده)و كابل متصل به كامپيوتر رو بزنين به گوشي حالا شروع به نصب درايورها كنين
4- به محض اينكه درايور ها نصب شد سريع برين همون فايلي كه گفتم دم دستتون باشه رو اجرا كنينfastboot_dl_al يه پنجره مياد شروع ميكنه به اومد يه سري نوشته منتظر باشید تا گوشی ریست شود و کابل رو قطع کنید
تا اينجا رام كاستوم چيني رو ريختين
حالا بك آپ رام رسمي رو بريزن تو اس دي كارت گوشي
لازم نكرده برين تو ريكاوري چون چينيه و گيج ميشين دوباره گوشي رو خاموش كنين
برای این کار فایل ریکاوری انگليسي كه دوستان گذاشتن رو دانلود کنید و از حالت فشرده در بیارید. گوشی رو خاموش کنید. دکمه ولوم پایین رو نگه دارید و کابل usb رو به گوشی وصل کنید. گوشی به حالت fastboot رفته
سپس روی فایل fastboot_Only_For_Recovery.bat کلیک کنید(اين فايل تو پوشه همون ريكاوري انگليسيه كه دان كرديد). بعد از چند ثانیه گوشی روشن میشه.
خوب حالا ميتونين به قسمت ريكاوري بريد كه انگليسي سليسه و از طريقه گزينه ريستور اون فولدري كه قبلا ريختين رو اس دي رو ريستور كنين و اگه اوكي شد ما رم از دعاي خيرتون بي دريغ نگنين(بعد هر رام وايپ ديتا فكتوري و وايپ باطري رو بزنين (وايپ باطري براي كاليبره كردن باطري با رام جديده )
هدف ما فقط كمك به ايها الناس بود و مسئوليت بوجود اومدن هر مشكلي برعهده خود دوستان است.

خیلی هنگ میکنه
دوربین هم کیفیتش واقعا پایین اومده
من اصلا این مشکلات رو روی رسمی نداشتم،میخام یه کاستوم دیگه نصب کنم،یه 4.0.4 که چینی مینی توش نباشه
چیزی دم دستت هست پیشنهاد بدی؟

داداش شما اگه رام 4.1.2 احسان رو بريزي هيچ مشكلي نداره بقيه دوستان هم اگه دوست دارن يه رام توپ ،سبك و سريع داشته باشن كارهاي زير رو انجام بدن
1- رام 4.1.2 رو بريزن
2- كيبوردي كه چند پست قبل گذاشتم هم بريزيد
3- لانچر كم حجم هلو رو بريزيد
3-يه روت اكسپلورر بريزيد و به قيمت sistem/app بريد و لانچر مزخرف و كيبورد مزخرفتر چيني رو پاك كنيد
4- برگردين و از گوشيتون بدون كاهش درصدي از رم و با نهايت سرعت بهره ببريد

دوستان چجوری با رام اصلی از گوگل پلی دانلود میکنید؟!

هر کار کردم نشد!
sadsmiley.gif

داداش حافظه كش گوشي رو ياك كن
2-گوشي رو بزار رو هير پلن
3-سا ي فون رو اجرا كن
4- گوگل پلي رو اجرا و حالشو ببر
5- البته من خودم خيلي بازي و نرم افزار دان كردم ولي جالبه وقتي رفتم رو ريسينگ 3 فهميد از ايرانم نذاشت نمي دونم شايدم كش قبلي داشتم

با دوربینش بیشترین مشکل رو دارم.نمیشه دوربین رام اصلی رو جایگزین این رام کرد؟یه طوری باید از اون رام اصلی استخراجش کرد
خیلی کیفیت دوربین پایین هستش

براي عكس برداري بهترين نرم افزار كه حتي كيفيت عكسها رو از رام اصلي هم تو اين رام بيشتر ميكنه camera pro هست كه فقط چند تا تنظيم داره كه خيلي راحته اگه نتونستي تو پستهاي قبليم گفتم انجام بده بعد كيفيتو حال كن مارم دعا
براي فيلم برداري نرم افزار camera jb+ رو بگير نصبت به نرم افزار اصلي خيلي بهتر ولي اون تنظيم اصلي كه تو نرم افزار رام اصليه رو نداره و شما هزار تا نرم افزارم بريزي تا اون تنظيمه نباشه نميشه اگه فرصت بشه برم رام اصلي ميگم چيه يا دوستان يه عكس از تنظيمات فيلمبرداري رام اصلي بزارن بهشون ميگم كه اگه اونو دستكاري كنن دوربين رام اصلي هم ميشه مثل 4.1.2 ميشه پس تنها دليل بي كيفيتي نبود همونه.

توصيه ميكنم به هيچ وجه اين كارو نكني چون رم اس دي يه رم اكسترناله و اگه يوقت مشكلي براش پيش بياد چون تو اين حالت داري ديفالت رم گوشي رو تغيير ميدي احتمال اينكه گوشي صدمه ببينه زياده
بهترين و راحتترين كار استفاده از نرم افزارGL to SD فقط تو تنظيماتتش دوتا گرينه داره تو add mounted folder بايد جفتش تيك بخوره بعد بري هرچي كه تو مموري گوشي نصبه رو move كني تو اس دي كه خيلي راحته فقط براي اجراي بازيهاي موو شده بايد از تو اين نرم افزار اقدام كنيد

عصر تا حالا میگم دوستان بزارید، ولی کم لطفی میکنن:-[
تقديم شما البته من رمم 8 گيگه كلاس 10 و تا خرخره پره فكر كنم 30 الي 40 مگ خاليهScreenshot_2013-09-12-10-05-14.jpg

دوستان هرچي تو چنته داشتم ارائه كردم

التماس دعا

Last edited:

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان این گوشی فایل های فلش (swf) رو هم پخش میکنه؟ من فلش پلییر نصب کردم ولی متاسفانه وقتی میزنم پخش کنه میگه برنامه ای برای پخش این فایل وجود ندارد در صورتی که نصب کردم . خود برنامه ی فلش پلییر 11 رو هم که باز میکنم یه لینک میده که باید بریم تو سایت آدوب تنظیماتش رو انجام بدیم ولی تو سایت نمیره .
سوال دیگم اینه که مرورگر اوپرا مینی اجرا میشه ولی همون اول میمونه . چند نسخه ی متفاوتش رو هم اجرا کردم ولی همون اولش میمونه . در صورتی که این نسخه هایی که نصب کردم رو گوشی های دیگهبدون مشکل اجرا میشه ( بخصوص نسخه ای که خودش شیلت ر شک نه)
ممنون میشم اگه راهی هست که این دو برنامه رو رو گوشی اجرا کرد رو بهم بگین

برای پخش فایلهای فلش باید smart swf player v1.31 رو همراه با فلش پلیر ورژن11.1.112.60
من این دوتا رو نصب دارم به راحتی کلیپ های swf رو پخش میکنم

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
من مشکلم gprs همراه اوله کسی نمیدونه چطو​ری میشه فعالش کرد؟؟؟:(

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
بهترين كيبوردي كه تا حالا يافتم تقديم ميشه

قابل توجه دوستان بنده هم كيبورد swiftkey رو امتحان كردم كه تازه بايد بعد نصب آنلاين وصل شي زبانها رو بگيري و كاربريشم بنظرم زياد جالب نبود و هم گوگل كيبورد رو كه دكمه اينتر نداره .
A.I.type.Keyboard بهترين كيبوردي كه ديدم تا بحال با تم هاي متفاوت كاربري فوق العاده ساده و راحت ، كاربردهاي بسيار زياد تنظيمهاي زياد (طول و عرض دكمه ها رو هم ميتونين تغيير بدين و اونا رو بزرگ كوچيك كنين )زبان هاي مختلف كه مطمئنم بريزين رو گوشي ديگه با هيچ كيبوردي نمي تونين كار كنيم رو براتون آپ ميكنم برين حالشو ببرين
ضمنا دكمه اينترشم همون شكل سيمبل رو دفعه اول يك بار چند ثانيه نگه دارين به اينتر تغيير ميكنه و تا آخر اينتر ميمونه
يه عكسم براتون ميزارم .فايل نصبي هم زير عكس از تو فايل زيپ بردارين

داداش تاحالا smart keyboard رو نصب کردی؟ اگه اره مشکلش کجا بوده که استفاده نمی کنی؟

kamran990

Registered User
لایک‌ها
385
سلام وعرض ادب ...
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده ... تو رام 4.1.2 هستم .. فایل زرد رنگ تو منو که اکسپلورر هست ومیشه به sd-card وsd-card ex دسترسی پیداکرد پاک کردم که یه اکسپلورر انگلیسی باشه نصب کنم
4chsmu1.gif
...اما حالا دیگه نمیدونم چجوری باید به فایهای داخل مموری داخلی وخارجی دسترسی پیداکنم
4fvgdaq_th.gif

چه کار کنم؟؟

بالا