سلام
گوشیم سیم کارتمو نمبشناسه ولی ولی سیم کارتای دیگ رو میشناسه اما همون سیم رو ک نمیشناسه رو گوشیای دیگ میشناسن... چیکار کنم؟؟؟
سیمت (میکرو) شده و با قاب گذاشتی تو گوشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه آره برو سایز اصلیشو از نمایندگی بگیر دادا
سلام
گوشیم سیم کارتمو نمبشناسه ولی ولی سیم کارتای دیگ رو میشناسه اما همون سیم رو ک نمیشناسه رو گوشیای دیگ میشناسن... چیکار کنم؟؟؟
ماله خودش اورجینال فکر کنم 2000 میلی ٱمپر ساعته... فقط به ولتاژ دقت کن که یکی باشه تا گوشیت نسوزه
Sent from my xperia u
نه بابا فکر نکنم شارژر روی خودش به 800 میلی امپر هم برسه.
2000 هزار بود که 1 ساعته شارژ میشد
کاراکترها رو که نشون میدهبچه ها چرا وقتی " پیامک " میزنم جایی تعداد کاراکترهایی که استفاده کردیم و تعدادی که مونده رو نمیزنه؟
راهی هست که بشه فهمید چندتا کاراکتر نوشتیم و چندتا مونده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
دوستان لطف کنید سرعت رید و رایت رمتون را از تو انتتو بزارید خیلی ممنون میشم
سلام
با دوربینش بیشترین مشکل رو دارم.نمیشه دوربین رام اصلی رو جایگزین این رام کرد؟یه طوری باید از اون رام اصلی استخراجش کردعجیبه که میگی خوشت نیومد... بنظرم 4.1.2 خیلی بهتره تا رام اصلی. اول که خودمم نصب کردم خوشم نیومد ولی به مرور که روی گوشی بود بهش عادت کردم. دقیقا از چیش خوشت نیومده؟ طبق آموزش خود دوستان که صفحه اول هم هست باید رام کاستوم 4.0.4 رو نصب کنی و بعد ریستور کنی.
باید شیلترشکن داشته باشی.
Psi**phon 3 رو نصب کن. بعد برنامه رو اجرا کن Tunnel Whole Device رو بزن و حالشو ببر.
با دوربینش بیشترین مشکل رو دارم.نمیشه دوربین رام اصلی رو جایگزین این رام کرد؟یه طوری باید از اون رام اصلی استخراجش کرد
خیلی کیفیت دوربین پایین هستش
من قبلا تست کردم نصب نشد
از روی رام 4 ورداشتم روی 4.1 نصب نشد
دوستان تو هر فورم مربوط به هایر که میشناسید این لینک رو بدید شاید گوشیمون رفت تو ساپورت سیانوژن
Haier Hw-W910 - Device Requests - CyanogenMod Forum
خدارو چه دیدی شاید دلشون به رحم اومد
مرسی از راهنماییتون تا حالا توجه نکرده بودمکاراکترها رو که نشون میده
شما وقتی تعداد زیادی کاراکتر بنویسی وقتی از اس ام اس 2 رد شد نشون میده
دوستان لطف کنید سرعت رید و رایت رمتون را از تو انتتو بزارید خیلی ممنون میشم
جواب پست قبلیم رو کسی نمیده؟
آقا من نبودم وگرنه زودتر جواب می دادم رمم sandisk ultra هست 16 گیگ
write: 150 26.1 MB/s
read: 188 19.6 MB/s
نمی دونم چرا رایت رو از رید بیشتر می زنه اما تو واقعیت کمتره
از هر کیبوردی استفاده میکنید برای استفاده از کلید (Enter) تو تنظیماتش دنبال گزینه ای مثل (smiley key یا action key) بگردین و اونو رو اینتر یا آف بزارین...
دوست عزیز برم مغازه بگم شارژ با آمپر چند بده که با این مدل مچ بشه ؟