• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
دوستا یکی در فورم سیانوژن درخواست داده که واسه این گوشی رام بزنن .
منم درخواستشو دباره دادم اگه میتونید شما هم برید پست بدید شاید یه کاری واسمون کردن
لینک
Haier Hw-W910 - Device Requests - CyanogenMod Forum

دوستان اگه ممکنه همه این کارو انجام بدن. شاید اگه تعداد درخواست کننده ها بالا بره یه رام رو برامون پرت کنن اونم سیانوژن :shades: و رایگان :thumbsup:

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان یه رم 16گیگ سندیسک گرفتم رو گوشی کل فضا را 14.83گیگ نشون میده!!!
این یعنی چی؟

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان یه رم 16گیگ سندیسک گرفتم رو گوشی کل فضا را 14.83گیگ نشون میده!!!
این یعنی چی؟

سلام منم می خوام بگیرم چند گرفتی ؟

جواب شما : همه حافظه ها از جمله رم و فلش و هارد و ... وقتی می زنه 16 گیگ در واقع منظورش اینه که حدودا 16000000000 (16 میلیارد) بایت فضا دارن حالا شما اگر این عدد رو تقسیم بر 1024 کنی میزان حافظه ات به کیلو بایت و اگر یه بار دیگه تقسیم بر 1024 کنی به مگابایت و اگر یه بار دیگه تقسیم کنی به گیگابایت حافظه ات بدست میاد که حدودا همون 14.9 گیگ می شه
مثل فلشی که روش خورده 8 گیگ ولی 7.45 گیگ جا داره

البته تعداد بایت در برخی برندها به میزان خیلی جزئی کمتر یا بیشتر هست( مثل رم من که 14.89 نشون می ده)

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام منم می خوام بگیرم چند گرفتی ؟

جواب شما : همه حافظه ها از جمله رم و فلش و هارد و ... وقتی می زنه 16 گیگ در واقع منظورش اینه که حدودا 16000000000 (16 میلیارد) بایت فضا دارن حالا شما اگر این عدد رو تقسیم بر 1024 کنی میزان حافظه ات به کیلو بایت و اگر یه بار دیگه تقسیم بر 1024 کنی به مگابایت و اگر یه بار دیگه تقسیم کنی به گیگابایت حافظه ات بدست میاد که حدودا همون 14.9 گیگ می شه
مثل فلشی که روش خورده 8 گیگ ولی 7.45 گیگ جا داره

البته تعداد بایت در برخی برندها به میزان خیلی جزئی کمتر یا بیشتر هست( مثل رم من که 14.89 نشون می ده)

ادیت...

Last edited:

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
ممنون از پاسختون
از مغازه موبایلی خریدم، 57میگفت با کلی چک و چونه 50بیشتر بش ندادم:D

خيلي دادي
تيم بين رم ها سرعتش از همه بالاتره من 40گرفتم،البته حضوري بود وگارانتي مادام شركتي هم داره ولي پست بخوره 45بيشتر در نمياد
نميدونم چرا موبايل فروشي ها اينقدر گرون فروش هستند!!!

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
والا اين برنامه كه جدا پشتيبان نميگيره فقط چون ريكاوري چيني هست به عنوان ميانبر از طريق ريكاوري بكآپ ميگيره
شما ريكاوري انگليسي رو نصب كن
من خودم تست كردم سالمه و مشكلي نداره

بکاپی که ریکاوری میگیره فقط از رم یه گیگ داخلی هست و برنامه هایی که داخل قسمتهای دیگه move شده باشند از کار میافتند. جالبه که دیگه هم نمیشه نصبشون کرد مگه اینکه رام رو ریست فکتوری کنید (تجربه امروز)

behroya

Registered User
لایک‌ها
265
بتده هم در خواست دادم
لطفا دوستان یه 5 دقیقه وقت خودتونو بگیرید
واین در خواست رو بزنید
به نفعتونه

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
بکاپی که ریکاوری میگیره فقط از رم یه گیگ داخلی هست و برنامه هایی که داخل قسمتهای دیگه move شده باشند از کار میافتند. جالبه که دیگه هم نمیشه نصبشون کرد مگه اینکه رام رو ریست فکتوری کنید (تجربه امروز)

اره دیگه بکاپ فقط از فایلهای سیستمی و برنامه های که در حافظه داخلی نصب شدن انجام میشه.
البته شما میتونید بعد از ریستور پوشه به نام .android_ecure را که در حافظه 5 گیگ هست رو پاک کنید.
بعد برنامه هاتون رو نصب کنید.
برنامه های را که به حافظه خارجی انتقال میدید به این پوشه میرن.

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
بهترین کار اینه که تو فروم هایر لینک cyanogen رو بهشون بدین مثل مور و ملخ میریزن تو تاپیکش درخواست میدن! فقط از ایران کافی نیست

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
بهترین کار اینه که تو فروم هایر لینک cyanogen رو بهشون بدین مثل مور و ملخ میریزن تو تاپیکش درخواست میدن! فقط از ایران کافی نیست
منم درخواست دادم
موافقم
لینک ش رو در فروم های دیگه یه نفر زحمت بکشه قرار بده تا همه شرکت کنند
اگه تعداد بالا بره بالاخره یکی رحمش میاد :D

adwin

Registered User
لایک‌ها
118

من عضو شدم رفتم تاپيكي كه بچه ها نظر دادن ولي دكمه اي براي پاسخ يا نقل قول نيست كه بتونم پستي رو اضافه كنم

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140

Abolfazl_real

Registered User
لایک‌ها
392
دوستان کیبرد آندروید 4.1.2ی من فارسی نداشت یه چندتا دیگه کیبرد امتحان کردم ولی هیچ کدوم کلید اینتر برای رفتن به یه خط پایین تر ندارند

شما کیبردی سراغ ندارید ؟؟؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان کیبرد آندروید 4.1.2ی من فارسی نداشت یه چندتا دیگه کیبرد امتحان کردم ولی هیچ کدوم کلید اینتر برای رفتن به یه خط پایین تر ندارند

شما کیبردی سراغ ندارید ؟؟؟

swiftkeyاستفاده کن
همجا اینتر داره فقط تو مسجینگ باید دستتو بزاری رو اینتر تا بره اسمیل و اینتر بزنی

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان کیبرد آندروید 4.1.2ی من فارسی نداشت یه چندتا دیگه کیبرد امتحان کردم ولی هیچ کدوم کلید اینتر برای رفتن به یه خط پایین تر ندارند شما کیبردی سراغ ندارید ؟؟؟

از این گوگل کیبورد استفاده کن .
کامل هست زبان پارسی هم کامل ساپورته

Google_Keyboard_1_1_1880_793830_www.Androidina.Net.apk

یه سرچ بکن لینک دانلود هم میاد

paryraha

Registered User
لایک‌ها
13
بچه ها شارژر اصلی گوشی دیگه کار نمیکنه یک یا دو بار بیشتر استفاده نکردم به نظر من که این گوشی رو نخرید اول شارژر خراب میشه بعد هدفونش بعد خود گوشی !!!این گوشی خیلی کار کنه 9 ماه تا یک سال حالا شارژرشو نمیشمه باز کرد درست کرد گوشی میخوام بفروشم پشیمونم فکر نکنم با شارژر خراب 400 هم از بخرند

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
عزیز شارژر گوشیت اگه مربعیه پس بدون که شارژر اصلی گوشی هایر910 نیست
در مورد مدت کارکرد گوشی هم باید دید!

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
من از شارژر تبلت سامسونگ P3100 برای شارژ این گوشی استفاده میکردم بهتر عمر میکرد. بنظرم یه شارژر اصل بخرید که بهش بخوره بهتره.

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
بچه ها یه نکته کلی در مورد شارژ گوشی :

وقتی گوشیو میخواین شارژ کنید سیم کارتو خارج از شبکه ( همون حالت هواپیما خودمون ) قرار بدید... سرعت شارژ فوق العاده زیاد میشه! ایجوری هم گوشی زودتر شارژ میشه و هم به شارژر فشار نمیاد!

من همیشه گوشیم حدود 3- 3.5 ساعت طول میکشید تا شارژ شه ولی امروز گفتم سیم کارتو خارج از شبکه کنم ببینم چی میشه! شاید باورتون نشه ولی گوشی حدود 1ساعت 45 دقیقه شارژ کامل شد!!

بالا