Abolfazl_real
Registered User
دوستان اگه کسی آسفالت 8 رو روی این گوشی بدون مشکل پریدن بیرون از بازی و ... نصب کرده ، فایل apkش رو قرار بده واسه بقیه
ممنون
ممنون
مربعی ایه کی شارژر اصلی برداشته من فیلم این گوشی که یه خارجی خریده بود هم همین شکل بود گوشی یکشنبه گرفتم دو یا سه بار باهش شارژ کردم با بقیه کامپیوتر شارژ کردمعزیز شارژر گوشیت اگه مربعیه پس بدون که شارژر اصلی گوشی هایر910 نیست
در مورد مدت کارکرد گوشی هم باید دید!
بچه ها شارژر اصلی گوشی دیگه کار نمیکنه یک یا دو بار بیشتر استفاده نکردم به نظر من که این گوشی رو نخرید اول شارژر خراب میشه بعد هدفونش بعد خود گوشی !!!این گوشی خیلی کار کنه 9 ماه تا یک سال حالا شارژرشو نمیشمه باز کرد درست کرد گوشی میخوام بفروشم پشیمونم فکر نکنم با شارژر خراب 400 هم از بخرند
میگن اندروید کده ولی فایل apkش مشکل داره پیدا کردی به ماهم خبر بدهدوستان اگه کسی آسفالت 8 رو روی این گوشی بدون مشکل پریدن بیرون از بازی و ... نصب کرده ، فایل apkش رو قرار بده واسه بقیه
ممنون
از کجا میتونم بخرم میخوام گوشی بفروشمدوست عزیز شارژر روی گوشی تقلبیه،شما یه شارژر اصل با آمپر بالا استفاده کن...
ببینید از این شارژرا ریختن زمین دارن میفروشن
![]()
Sent from my xperia u
CPU | Snapdragon MSM8260 Dual-core 1.5GHz GPU: Adreno225 |
OS | Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS) Language: English, Simplified Chinese, Traditional Chinese, others |
Memory | RAM : 1GB ROM : 4GB Supports TF card up to 32GB |
Size | 150.9 x 78.6 x 9.6 mm |
Weight | 198.5 g |
Screen | 5.3 inch IPS Capacitive Multi-touch Screen (5 points) qHD 960 x 540 pixels 16 Million colors |
از کجا میتونم بخرم میخوام گوشی بفروشم
بچه ها من رام های 4.1 هر 2 تاشون رو نصب کردم ولی خوشم نیومد.دیشب تازه دانلود کرده بودم.حالا با بک اپ برگشتم رام اصلی با این که میدونستم انتن میپرونه ولی باز این کارو کردم و انتن پرید
حالا دقیقا چی کار کنم؟اون اندروید 4 رو بگیرم نصب کنم و برگردم رام اصلی حله؟
بچه ها شارژر اصلی گوشی دیگه کار نمیکنه یک یا دو بار بیشتر استفاده نکردم به نظر من که این گوشی رو نخرید اول شارژر خراب میشه بعد هدفونش بعد خود گوشی !!!این گوشی خیلی کار کنه 9 ماه تا یک سال حالا شارژرشو نمیشمه باز کرد درست کرد گوشی میخوام بفروشم پشیمونم فکر نکنم با شارژر خراب 400 هم از بخرند
خیلی هنگ میکنهعجیبه که میگی خوشت نیومد... بنظرم 4.1.2 خیلی بهتره تا رام اصلی. اول که خودمم نصب کردم خوشم نیومد ولی به مرور که روی گوشی بود بهش عادت کردم. دقیقا از چیش خوشت نیومده؟ طبق آموزش خود دوستان که صفحه اول هم هست باید رام کاستوم 4.0.4 رو نصب کنی و بعد ریستور کنی.
دوستان چجوری با رام اصلی از گوگل پلی دانلود میکنید؟!
هر کار کردم نشد!![]()
دوست عزیز شارژر روی گوشی تقلبیه،شما یه شارژر اصل با آمپر بالا استفاده کن...
ببینید از این شارژرا ریختن زمین دارن میفروشن
![]()
Sent from my xperia u
دوست عزیز برم مغازه بگم شارژ با آمپر چند بده که با این مدل مچ بشه ؟
دوستان کسی جواب منو نمیده؟دوستان لطف کنید سرعت رید و رایت رمتون را از تو انتتو بزارید خیلی ممنون میشم![]()
سلام
گوشیم سیم کارتمو نمبشناسه ولی ولی سیم کارتای دیگ رو میشناسه اما همون سیم رو ک نمیشناسه رو گوشیای دیگ میشناسن... چیکار کنم؟؟؟
خیلی هنگ میکنه
دوربین هم کیفیتش واقعا پایین اومده
من اصلا این مشکلات رو روی رسمی نداشتم،میخام یه کاستوم دیگه نصب کنم،یه 4.0.4 که چینی مینی توش نباشه
چیزی دم دستت هست پیشنهاد بدی؟