• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
من از یه شارژر سامسونگ استفاده میکنم زودتر شارژ میشه.
شارژر خودش زیاد تعریفی نداره

شارژرا سامسونگ همشون مثل همن؟ماله چه مدلیا استفاده میکنی؟ مال گالکسی یانگ رو دارم بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
چندساعته فول میشه؟

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
اسکرین شات تو گالری نشون داده میشه
..............................................................................................
این فایل systemUI.apk رو خورم ویرایشش کردم

زیاد وارد نیستم ولی من
فایل هم اسم (system UI.apk ) رو از رام 4.1.2 برداشتم و فایل خودم رو جایگزینش کردم البته تو همون حالت زیپ و بدون اکسترکت کردن(از برنامه 7zip استفاده کنید)
بعد رام رو از طریق ریکاروری نصب کردم
شاید از طریق دیگه ای هم نصب بشه دوستان وارد راهنمایی کنن

Download New folder rar

........................................
داداش حمیدرضا ببین اگه این پستم بدرد میخوره بزار تو پست رام ها:rolleyes:

حالا این چه تعقیراتی روش انجام دادی نصبت فایل اصلی خودش؟

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
شارژرا سامسونگ همشون مثل همن؟ماله چه مدلیا استفاده میکنی؟ مال گالکسی یانگ رو دارم بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
چندساعته فول میشه؟

یه شارژ از رو یه گوشیه سامسونگ ویو525 ازفروش گوشی جا مونده بود
تو 2 ساعت فول شارژ میشه
نه عزیز هیچ مشکلی نداره البته با مسعولیت خودت
مال من هنوز شارژرش تو نایلونش هست اصلا هیچ استفاده ای ازش نکردم تازه اگه داشته باشی یه شارژر با امپر بالاتر زودتر هم شارژ میشه
ولتاژ همشون یکی 3.7 ولت هستن

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
الان اینو از طریق ریکاوری باید نصب کرد؟؟
به رام که کاری نداره؟؟

میتونید با روت اکسپلور به پوشه سیستم برید و جایگزین فایل اصلی در پوشه اپ کنید
قبلش از فایل اصلیش یه کپی بگیرید

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
الان اینو از طریق ریکاوری باید نصب کرد؟؟
به رام که کاری نداره؟؟

داخل پوشه دانلودی یه فایل بنام systemUI.apk هستش این فایل رو باید جایگزین فایل هم اسمش تو آدرس system(root)>app میکنیم (البته قبلیشو یه جا کپی بکن)
بعدشم فک کنم یه ریستارت بخواد

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
دوستان کارهایی که گفتید انجام دادم ولی درست نشد هر کسی بتونه کمک بکنه مبلغ 50 هزار تومان ناقابل بهش تقدیم میکنم
اگر هم در زمینه اینترنت کاری داشته باشید براتون انجام میدم
کسی هم فکر میکنه بتونه درست کنه بهم بگه گوشی رو براش بفرستم
الان گوشی از ظهر تو شارژ هست تغییری ایجاد نشده
باتشکر منتظر هستم
دوست عزیز مطمئنی اصلا رو فست بوت نمیره؟
اگه بره روی فست بوت حله،درایور ها کامل نصبه؟ رو حالت فست بوت میخوای ببریش کامپیوتر هیچ عکس العملی نشون نمیده؟

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
اسفالت 8 از کجا دانلود کردی یه لینک بذار دمت گرم

آندروييد كده فكر كنم ولي بخدا اصلا اوني كه تصور ميكنيد نيست گرافيكش خييييلي پايينه من كه اصلا حال نكردم ، ماست وانتد روبيرز

adwin

Registered User
لایک‌ها
118

مقايسه w910 با گوشيهاي بالاي ميليون!

سلام عزيزان
ديروز يكي از فاميلا اكسپريا sp خريده بود به قيمت 1080000(باگارانتي و يه برچسب ) و يه 1 ساعتي دستم بو داشتم با910 خودم مقايسه ميكردم كه نتايج جالب بود.
مقايسه w910 با گوشي 1080000 توماني
1- گوشي رو روشن كردم تو همون لحظه اول كيفيت صفحه نمايشها برايتنس گوشي sp و ميزان سفيدي اونقدر زياد بود كه رنگها رو كمرنگتر از اوني كه بايد نشون ميداد (انگار كه دوتا پيرهن از يه مدل و رنگ رو بزاري كنار هم ولي يكيشون نو باشه يكيشونو 30 بار شسته باشي رنگو روش پريده باشه >اس پي اينطوري بود)همينجا بد خورد تو ذوق فاميلمون

2-رفتيم سراغ دوربين ، متاسفانه تو كيفيت و شارپي و عدم نويز هم براحتي يه سرو گردن كه هيچ خييييلي بالاتر از sp فاميل در اومد و رو سفيدمون كرد
رفتيم با نرم افزار antutu گفتيم بنچمارك بگيريم كه معدل امتحان داداشمون شد 11726 من ديگه نگرفتم ولي ميدونم ماله من بيشتر نباشه كمترم نيست يه بار گرفتم (تو رام 4.1 همين حدودا شد)
3- يه چيز جالب ديگه اينكه تو قسمت ranning چهار تا گوشي اگسپريا sl , آيون و 910 وsp رفتم فضاي آزاد آيون و اس ال (دوسه تا برنامه مثل وايبر و تانگو و غيره در حال ران داشتن فضاي خالي رمشون 80 تا 100 مگ بود و اين گوشي اس پي كه خام و فابريك كارخونه استارت خورده بود فضاي خاليش 380 تا بود و گوشيه من كه در حال انفجار بود ولي تو قسمت ران چيز زيادي در حال ران شدن نبود 430 تا خالي داشت
4-بازي نينجا فروت رو من خيلي بازي ميكنم رو اس ال ريختم و بازي كردم ، چيزي نميگم خودتون بريد امتحان كنيد
در هر صورت اصلا با هيچ چيز گوشيشون حال نكردم و بنظر كلا گوشيهاشون 2 مزيت بگوشي من داشتن
1- آپديت رام كه تا روشنش كرديم اومد ولي چون ميخواستيم تست كنيم بستيم و واي فاي رو خاموش نموديم
2- ضخامت كمترو كمي خوشتراش بودن گوشي
ولي گوشيه من بيشتر از انگشتاي دست مزيت نسبت به اونا داشت درحالي كه كمتر از نصف قيمت اونا خريداري شده بود
علي الخصوص تو دوربين (با اينكه دوربين 910 تو رام 4.1 بلحاظ فني كمي افت كرده )خيلي زد تو ذوق فاميلاي گرام

Last edited:

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
منم از نزدیک با اکسپریا اس مقایسه کردم واقعا تنها برتریش مارک سونی بود که روش نوشته بود و ساپورت نرم افزاریش .
اونم میگن صدای دوهل از دور خوش است تا مارک سونی نداشته باشی متوجه اپدیت دادنش نمیشی.
اعلام میکنه ماه اینده اپدیت جدید میاد دیگه معلوم نیست این ماه اینده کدوم ماهه.
در کل اگه بیخیال اپدیت نرم افزاری بشیم حرف نداره.
تو فورم سیانوژن دیدم یه چند نفری درخواست داده بودن که واسه این گوشی رام سیانوژن بزنن اگه بزنن که دیگه محشره

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
آندروييد كده فكر كنم ولي بخدا اصلا اوني كه تصور ميكنيد نيست گرافيكش خييييلي پايينه من كه اصلا حال نكردم ، ماست وانتد روبيرز

بروووووووووووووووووووووووووووووووووو:eek:
گرافیکش محشره روی های.به نظر من مست وانتد اصلا گرافیک نداره.همش کاذبه یعنی تو سرعت بالا ایجاد میشه این گرافیک

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
بروووووووووووووووووووووووووووووووووو:eek:
گرافیکش محشره روی های.به نظر من مست وانتد اصلا گرافیک نداره.همش کاذبه یعنی تو سرعت بالا ایجاد میشه این گرافیک
داداش تو رو خدا نگو بستگي داره گرافيك به چي بگيم
گرافيكش بيشتر شبيه
كارتون كودكان عزيز ميمونه يجورايي بازيش خيلي گل منگوله
من كه اصلا خوشم نيومد
با سبك ماست وانتد بيشتر حال كردم

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
دوستا یکی در فورم سیانوژن درخواست داده که واسه این گوشی رام بزنن .
منم درخواستشو دباره دادم اگه میتونید شما هم برید پست بدید شاید یه کاری واسمون کردن
لینک
Haier Hw-W910 - Device Requests - CyanogenMod Forum

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
درود help me plz
میخواستم طبق آموزش پی دی اف که تو پست 1 هست از رام رسمی پشتیبان بگیرم (درضمن CMW انگلیسی رو نصب کردم) همه مراحل به درستی پیش رفت ولی وقتی برنامه Rom Manager رو نصب کردم Recovery Setup به شکلی که در عکس مشاهده میکنید در آمد یعنی باید طبق آموزش که گفته : (بعد از نصب (Rom Manager) از شما میخواد که ریکاوری گوشی رو انتخاب کنید این قسمت شما باید گزینه install cwm manual رو انتخاب کنید و سپس گزینه ی دومش یعنی ریکاوری 3+ رو انتخاب کنید) گزینه install cwm manual رو پیدا نمیکنم

wzgc.jpg

Bzgc.jpg

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
درود help me plz
میخواستم طبق آموزش پی دی اف که تو پست 1 هست از رام رسمی پشتیبان بگیرم (درضمن CMW انگلیسی رو نصب کردم) همه مراحل به درستی پیش رفت ولی وقتی برنامه Rom Manager رو نصب کردم Recovery Setup به شکلی که در عکس مشاهده میکنید در آمد یعنی باید طبق آموزش که گفته : (بعد از نصب (Rom Manager) از شما میخواد که ریکاوری گوشی رو انتخاب کنید این قسمت شما باید گزینه install cwm manual رو انتخاب کنید و سپس گزینه ی دومش یعنی ریکاوری 3+ رو انتخاب کنید) گزینه install cwm manual رو پیدا نمیکنم

wzgc.jpg
دوست عزیز وقتی ریکاوری انگلیسی برا گوشی اومده دیگه نیازی به این میانبر نیست . . .!
برید تو ریکاوری انگلیسی و بک آپ اند ریستور کاملا قابل دسترسی هست . . .
اگه میخواین از این نرم افزار استفاده کنید clockworkmodrecovery دومی رو انتخاب کنید میاد

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
دوست عزیز وقتی ریکاوری انگلیسی برا گوشی اومده دیگه نیازی به این میانبر نیست . . .!
برید تو ریکاوری انگلیسی و بک آپ اند ریستور کاملا قابل دسترسی هست . . .
اگه میخواین از این نرم افزار استفاده کنید clockworkmodrecovery دومی رو انتخاب کنید میاد

میخوام با این برنامه هم پشتیبان داشته باشم
وقتی clockworkmodrecovery دومی رو میزنم (میخواد به اینترنت وصل بشم بعدش یه سری اسم گوشی میاره) مینویسه دیوایس شما پشتیبانی نمیشه و وقتی Device Not Listed Above رو انتخاب میکنم عکس زیر میاد
Hzgc.jpg

بعدش هر کدام از گزینه بالا رو انتخاب میکنم پیغام زیر میاد

Jzgc.jpg

یه سوال دیگه من صفحات قبل رو نخوندم کسی از دوستان cmw انگلیسی رو تست کرده

behroya

Registered User
لایک‌ها
265
یه شارژ از رو یه گوشیه سامسونگ ویو525 ازفروش گوشی جا مونده بود
تو 2 ساعت فول شارژ میشه
نه عزیز هیچ مشکلی نداره البته با مسعولیت خودت
مال من هنوز شارژرش تو نایلونش هست اصلا هیچ استفاده ای ازش نکردم تازه اگه داشته باشی یه شارژر با امپر بالاتر زودتر هم شارژ میشه
ولتاژ همشون یکی 3.7 ولت هستن

به گفته دوستان فروشنده شارژر این گوشی در مبدا تعویض میشه ویه شارژر در جه 3
همراه گوشی میکنند
ای نامرداااا

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
میخوام با این برنامه هم پشتیبان داشته باشم
وقتی clockworkmodrecovery دومی رو میزنم (میخواد به اینترنت وصل بشم بعدش یه سری اسم گوشی میاره) مینویسه دیوایس شما پشتیبانی نمیشه و وقتی Device Not Listed Above رو انتخاب میکنم عکس زیر میاد
بعدش هر کدام از گزینه بالا رو انتخاب میکنم پیغام زیر میاد

یه سوال دیگه من صفحات قبل رو نخوندم کسی از دوستان cmw انگلیسی رو تست کرده
والا اين برنامه كه جدا پشتيبان نميگيره فقط چون ريكاوري چيني هست به عنوان ميانبر از طريق ريكاوري بكآپ ميگيره
شما ريكاوري انگليسي رو نصب كن
من خودم تست كردم سالمه و مشكلي نداره

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

بالا