Pars207
Registered User
من از یه شارژر سامسونگ استفاده میکنم زودتر شارژ میشه.
شارژر خودش زیاد تعریفی نداره
شارژرا سامسونگ همشون مثل همن؟ماله چه مدلیا استفاده میکنی؟ مال گالکسی یانگ رو دارم بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
چندساعته فول میشه؟
من از یه شارژر سامسونگ استفاده میکنم زودتر شارژ میشه.
شارژر خودش زیاد تعریفی نداره
اسکرین شات تو گالری نشون داده میشه
..............................................................................................
این فایل systemUI.apk رو خورم ویرایشش کردم
زیاد وارد نیستم ولی من فایل هم اسم (system UI.apk ) رو از رام 4.1.2 برداشتم و فایل خودم رو جایگزینش کردم البته تو همون حالت زیپ و بدون اکسترکت کردن(از برنامه 7zip استفاده کنید)
بعد رام رو از طریق ریکاروری نصب کردم
شاید از طریق دیگه ای هم نصب بشه دوستان وارد راهنمایی کنن
Download New folder rar
........................................
داداش حمیدرضا ببین اگه این پستم بدرد میخوره بزار تو پست رام ها
شارژرا سامسونگ همشون مثل همن؟ماله چه مدلیا استفاده میکنی؟ مال گالکسی یانگ رو دارم بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
چندساعته فول میشه؟
حالا این چه تعقیراتی روش انجام دادی نصبت فایل اصلی خودش؟
کارخاصی نکردم فقط جای بک و منو رو با هم عوض کردم(شبیه رام اصلی) خیلی رو مخ بود
الان اینو از طریق ریکاوری باید نصب کرد؟؟
به رام که کاری نداره؟؟
الان اینو از طریق ریکاوری باید نصب کرد؟؟
به رام که کاری نداره؟؟
دوست عزیز مطمئنی اصلا رو فست بوت نمیره؟دوستان کارهایی که گفتید انجام دادم ولی درست نشد هر کسی بتونه کمک بکنه مبلغ 50 هزار تومان ناقابل بهش تقدیم میکنم
اگر هم در زمینه اینترنت کاری داشته باشید براتون انجام میدم
کسی هم فکر میکنه بتونه درست کنه بهم بگه گوشی رو براش بفرستم
الان گوشی از ظهر تو شارژ هست تغییری ایجاد نشده
باتشکر منتظر هستم
اسفالت 8 از کجا دانلود کردی یه لینک بذار دمت گرم
آندروييد كده فكر كنم ولي بخدا اصلا اوني كه تصور ميكنيد نيست گرافيكش خييييلي پايينه من كه اصلا حال نكردم ، ماست وانتد روبيرز
داداش تو رو خدا نگو بستگي داره گرافيك به چي بگيمبروووووووووووووووووووووووووووووووووو
گرافیکش محشره روی های.به نظر من مست وانتد اصلا گرافیک نداره.همش کاذبه یعنی تو سرعت بالا ایجاد میشه این گرافیک
دوست عزیز وقتی ریکاوری انگلیسی برا گوشی اومده دیگه نیازی به این میانبر نیست . . .!درود help me plz
میخواستم طبق آموزش پی دی اف که تو پست 1 هست از رام رسمی پشتیبان بگیرم (درضمن CMW انگلیسی رو نصب کردم) همه مراحل به درستی پیش رفت ولی وقتی برنامه Rom Manager رو نصب کردم Recovery Setup به شکلی که در عکس مشاهده میکنید در آمد یعنی باید طبق آموزش که گفته : (بعد از نصب (Rom Manager) از شما میخواد که ریکاوری گوشی رو انتخاب کنید این قسمت شما باید گزینه install cwm manual رو انتخاب کنید و سپس گزینه ی دومش یعنی ریکاوری 3+ رو انتخاب کنید) گزینه install cwm manual رو پیدا نمیکنم
دوست عزیز وقتی ریکاوری انگلیسی برا گوشی اومده دیگه نیازی به این میانبر نیست . . .!
برید تو ریکاوری انگلیسی و بک آپ اند ریستور کاملا قابل دسترسی هست . . .
اگه میخواین از این نرم افزار استفاده کنید clockworkmodrecovery دومی رو انتخاب کنید میاد
یه شارژ از رو یه گوشیه سامسونگ ویو525 ازفروش گوشی جا مونده بود
تو 2 ساعت فول شارژ میشه
نه عزیز هیچ مشکلی نداره البته با مسعولیت خودت
مال من هنوز شارژرش تو نایلونش هست اصلا هیچ استفاده ای ازش نکردم تازه اگه داشته باشی یه شارژر با امپر بالاتر زودتر هم شارژ میشه
ولتاژ همشون یکی 3.7 ولت هستن
والا اين برنامه كه جدا پشتيبان نميگيره فقط چون ريكاوري چيني هست به عنوان ميانبر از طريق ريكاوري بكآپ ميگيرهمیخوام با این برنامه هم پشتیبان داشته باشم
وقتی clockworkmodrecovery دومی رو میزنم (میخواد به اینترنت وصل بشم بعدش یه سری اسم گوشی میاره) مینویسه دیوایس شما پشتیبانی نمیشه و وقتی Device Not Listed Above رو انتخاب میکنم عکس زیر میاد
بعدش هر کدام از گزینه بالا رو انتخاب میکنم پیغام زیر میاد
یه سوال دیگه من صفحات قبل رو نخوندم کسی از دوستان cmw انگلیسی رو تست کرده