• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
بازی ها رو بهتره از سایت های ایرانی بگیری
من این بازی رو راحت اجرا کردم

من خودمو يارو كردم نتونستم هيچ رقم اجراش كنم
آسفالت 8 رو نصبيدم ، فوتبال و غيره اما اين يكي منو تركوند
داداش حال داشتي يه آموزش اساسي از اول تا آخر بزار - لينك جايي كه ديتا و نصبي رو دان كردي هم بزاري خيلي سپاس داري

paryraha

Registered User
لایک‌ها
13
من خودمو يارو كردم نتونستم هيچ رقم اجراش كنم
آسفالت 8 رو نصبيدم ، فوتبال و غيره اما اين يكي منو تركوند
داداش حال داشتي يه آموزش اساسي از اول تا آخر بزار - لينك جايي كه ديتا و نصبي رو دان كردي هم بزاري خيلي سپاس داري
اسفالت 8 از کجا دانلود کردی یه لینک بذار دمت گرم

paryraha

Registered User
لایک‌ها
13
رم team کلاس 10 شانزده گیگ با گارانتی مادام العمر:

من دو بار این تست رو انجام دادم. بین 19 تا 20 مگابایت در ثانیه سرعت رید و بین 15.5 تا 16.5 مگابایت در ثانیه سرعت رایت هست.

چند خریدی

sky5

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان چند تا سوال داشتم اين گوشی خروجی تلویزيون نداره؟ بعدش من رام زياد برام مهم نيست اما همين رام اصليش مصرف باتريش چطوره دوربينش چطوره من اين گوشی رو واسه دوربين و نمايش فيلمهای فول اچ دی و اينترنت ميخواستم تو اين زمينه ها گوشی خوبيه یا خير و رايتل رو ساپورت میكنه

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
بچه ها یه گوشی 910 تازه رسید دستم... هنوز روشنش نکردم...

یه سوال کلی داشتم ! : چجوری میتونم از کل گوشی ( دل و روده و معده و ...:D) بک آپ بگیرم؟! راهی وجود نداره از کل گوشی یعنی هر چی که داره با هم بک آپ بگیرم؟!

ممنون...

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
سلام دوستان چند تا سوال داشتم اين گوشی خروجی تلویزيون نداره؟ بعدش من رام زياد برام مهم نيست اما همين رام اصليش مصرف باتريش چطوره دوربينش چطوره من اين گوشی رو واسه دوربين و نمايش فيلمهای فول اچ دی و اينترنت ميخواستم تو اين زمينه ها گوشی خوبيه یا خير و رايتل رو ساپورت میكنه

خروجی تی وی نداره
رام اصلی مصرف باطریش استاندارده
دوربینش مثل دوربینهای هشت مگاپیکسلی هم کلاسهای خودشه. عکسها و فیلمهاش کیفیتشون خوبه
فیلمهای اچ دی و فول اچدی و اینترنت رو براحتی ساپرت میکنه. برای من الان رایتل روشه ولی چون تماس تصویری قطع هست هنوز امتحان نکردم. بیشتر با اینترنتش کار میکنم

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستانی که دنبال رام MIUI میگشتند، برای رام 4.0.4 این لینک دانلود رو دریابند. روش نصب از طریق فست بوت. اگر نصب شد ما رو هم بی خبر نزارید:
超级战舰-MIUI完整风格.rar_免费高速下载|百度云 网盘-分享无限制

ویرایش...

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

Last edited:

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
بچه ها یه گوشی 910 تازه رسید دستم... هنوز روشنش نکردم...

یه سوال کلی داشتم ! : چجوری میتونم از کل گوشی ( دل و روده و معده و ...:D) بک آپ بگیرم؟! راهی وجود نداره از کل گوشی یعنی هر چی که داره با هم بک آپ بگیرم؟!

ممنون...

میتونی از طریق Cwm Recovery گوشی بک آپ کامل بگیری البته حتما باید مموری کارت رو گوشی باشه و جای خالی حدود 700 تا داشته باشه (تو آدرس ext_sdcard>clockworkmod) ذخیره میشه

برای اسکرین شات گرفتن هم باید چند ثانیه دکمه صدای کم( - volume ) و پاور رو با هم بگیریم(همزمان)

راستی کسی از دوستان فهمیده و یا آموزشش رو گذاشته چطور جای دکمه بک و منو رو جابجا کرد........................اگه نه بگین بزارم

rezax03

Registered User
لایک‌ها
2
سلام من مدتی پیش یه هایر 910 گرفتم کلا ازش استفاده خاصی نمیکردم نه سیم کارت گذاشتم روش نه مموری هیچ نوع برنامه ای هم نصب نکردم
فقط چند تا برنامه از دی وی دی هایی که از اقا حمید رضا خریده بودم روش ریختم
اقا من
چند روش پیش رفتم مشهد رفتم تو حرم چند تا عکس گرفتم بردم خونه شارژ کردم گوشی رو گذاشتم تو جیبم رفتم حرم خواستم عکس بگیرم دیدم روشن نمیشه
اصلا کوچیک ترین ضربه ای یا فشاری به گوشی وارد نشده خیلی با دقت ازش استفاده کردم
سیم کارت هم بیشتر برای تست گذاشتم روش ببینم کیفیتش در چه حدی هست
همین چند ساعت پیش برگشتم یزد زدم تو شارژ فقط اون چراغ قرمز جلوش داره چشمک میزنه!

خواستم دوستان راهنمایی کنید چکار باید بکنم کلی از این گوشی برای دوستام تعریف کردم

ایدی اصلی من rezax01 هست که فعلا بخاطر اپ کردن تایپیک دیگران بسته شده

باتشکر منتظر هستم

دوستان کارهایی که گفتید انجام دادم ولی درست نشد هر کسی بتونه کمک بکنه مبلغ 50 هزار تومان ناقابل بهش تقدیم میکنم
اگر هم در زمینه اینترنت کاری داشته باشید براتون انجام میدم
کسی هم فکر میکنه بتونه درست کنه بهم بگه گوشی رو براش بفرستم
الان گوشی از ظهر تو شارژ هست تغییری ایجاد نشده
باتشکر منتظر هستم

medza

Registered User
لایک‌ها
22
میتونی از طریق Cwm Recovery گوشی بک آپ کامل بگیری البته حتما باید مموری کارت رو گوشی باشه و جای خالی حدود 700 تا داشته باشه (تو آدرس ext_sdcard>clockworkmod) ذخیره میشه

برای اسکرین شات گرفتن هم باید چند ثانیه دکمه صدای کم( - volume ) و پاور رو با هم بگیریم(همزمان)

راستی کسی از دوستان فهمیده و یا آموزشش رو گذاشته چطور جای دکمه بک و منو رو جابجا کرد........................اگه نه بگین بزارم

داداش بزار اموزششو فکر نکم کسی گذاشته باشه.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221

ولوم وپاور رو گرفتم شاتش کجا ذخیره میشه؟
بزار به اطلاعاتمون اضاف میشه:)

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
ولوم وپاور رو گرفتم شاتش کجا ذخیره میشه؟
بزار به اطلاعاتمون اضاف میشه:)

توی یه پوشه به اسم pictures در حافظه داخلی من اس دی ندارم رو گوشی
بازش میکنی توش یه پوشه هست به اسم screenshots عکسها میرن اینجا

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان گوشی را در حالت خاموش 17% شارژ داشت زدم تو شارژ سه و نیم ساعت طول کشید تا فول شد!!!
:O

من از یه شارژر سامسونگ استفاده میکنم زودتر شارژ میشه.
شارژر خودش زیاد تعریفی نداره

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
اسکرین شات تو گالری نشون داده میشه
..............................................................................................
این فایل systemUI.apk رو خورم ویرایشش کردم

زیاد وارد نیستم ولی من
فایل هم اسم (system UI.apk ) رو از رام 4.1.2 برداشتم و فایل خودم رو جایگزینش کردم البته تو همون حالت زیپ و بدون اکسترکت کردن(از برنامه 7zip استفاده کنید)
بعد رام رو از طریق ریکاروری نصب کردم
شاید از طریق دیگه ای هم نصب بشه دوستان وارد راهنمایی کنن

Download New folder rar

........................................
داداش حمیدرضا ببین اگه این پستم بدرد میخوره بزار تو پست رام ها:rolleyes:

Last edited:
بالا