• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام: دوستان بهترین رامی که تا الان برای هایر w910 ساخته شده کدومه؟میشه لینکش رو بزارید؟(از رام رسمی4.0.4 بهتر باشه)

*نظرتون در مورد این رام چیه؟کسی تست کرده؟
http://www.needrom.com/mobile/haier-w910-8/

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
سلام به همه ی دوستان هایر دار عزیز.
من به یک مشکل جدید برخوردم . چند روزه صفحه ی گوشیم خود به خود روشن میشه . با اینکه تنظیمات صفحه نمایش روی 30 ثانیه هستش ولی اصلا صفخه خاموش نمیشه. وقتی هم که با کلید بالای گوشی صفحه رو خاموش می کنم بعد از چند ثانیه باز هم روشن میشه . که طبیعتا علاوه بر حساسیت ، مصرف باتری رو هم بالا میبره . از بین دوستان کسی به همچین مشکلی برخورده یا راه حلی براش سراغ داره ، ممنون میشم کمک کنه .

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام به همه ی دوستان هایر دار عزیز.
من به یک مشکل جدید برخوردم . چند روزه صفحه ی گوشیم خود به خود روشن میشه . با اینکه تنظیمات صفحه نمایش روی 30 ثانیه هستش ولی اصلا صفخه خاموش نمیشه. وقتی هم که با کلید بالای گوشی صفحه رو خاموش می کنم بعد از چند ثانیه باز هم روشن میشه . که طبیعتا علاوه بر حساسیت ، مصرف باتری رو هم بالا میبره . از بین دوستان کسی به همچین مشکلی برخورده یا راه حلی براش سراغ داره ، ممنون میشم کمک کنه .
یه بار فکتور ریسیت کن درست میشه....

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
جناب رئیسی عزیز میشه بیشتر توضیح بدی . شما هم دقیقا همین مشکل رو داشتی ؟ ضمنا نمیخوام اطلاعات و برنامه هام پاک بشه . روش کار رو توضیح بده لطفا

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
جناب رئیسی عزیز میشه بیشتر توضیح بدی . شما هم دقیقا همین مشکل رو داشتی ؟ ضمنا نمیخوام اطلاعات و برنامه هام پاک بشه . روش کار رو توضیح بده لطفا
ممکنه یه برنامه مخرب نصب کرده باشی...باید برنامه رو شناسایی و حذف کنید.
اگر نشد تنها راه فکتور ریسیت از منو تنظیمات گوشی یا از طریق منو ریکاوری هست، از اطلاعاتت با برنامه go backup یا برنامه های مشابه بکاپ بگیر.

hamed73

Registered User
لایک‌ها
9
سلام گوشي هاير 910 دوستم بعضي وقتا آنتنش ميره رام هم رام اصلي گوشي هست ، راه حل اين مشكل چيه دوستان
برای من هم همین مشکل رو داشت
البته روی رام 4.1.2
یک لایه چسب نواری پشت سیم کارت زدم و دوباره گذاشتم تو گوشی
خداروشکر از اون موقع همچین مشکلی دیگه نداشتم
نرم افزار no signal alert هم نصب کردم و دیدم خبری از رفتن آنتن نیست

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
دوستان عزیز. من این رام جدید Elbuit_V5.4 نصب کردم . بنظرم از همه رامهای منتشر شده تا بحال بهتر است !
کسی از دوستان رام اکسپریا رو که 13 ژانویه منتشر شده نصب کرده ؟ تجربه تون رو بی زحمت بگید !

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان عزیز. من این رام جدید Elbuit_V5.4 نصب کردم . بنظرم از همه رامهای منتشر شده تا بحال بهتر است !
کسی از دوستان رام اکسپریا رو که 13 ژانویه منتشر شده نصب کرده ؟ تجربه تون رو بی زحمت بگید !
منم منتظرم دوستان نظرشونو بگن که به درد نصب می خوره یا نه؟
من اولین رامی هست که می خوام نصب کنم اگه مشکل پیدا کنم گیر میکنم کار دستم میده

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
اقا یه برنامه اندروید معرفی کنید که باهاش بشه به همه ایمیل ها توی یه برنامه دسترسی داشت. منظورم اکانت های مختلف یاهو جیمیل و هات میل و امثالهم هست. میشه برنامه های هر کدوم از این سرویسارو جداگانه نصب کرد ولی وقتی همه با هم باز شن مدیریتش خیلی راحت تر میشه

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
دوستان نظر من با اکثر رامهایی که من تست کردم:

همه ی رامها ماهیت و اصلیتشون یکیه چون همشون رو یه نفر ساخته! تنها تفاوتشون فقط و فقط لانچر هست و یه سری برنامه ها که پیشفرض نصب شده!

yahi92

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان نظر من با اکثر رامهایی که من تست کردم:

همه ی رامها ماهیت و اصلیتشون یکیه چون همشون رو یه نفر ساخته! تنها تفاوتشون فقط و فقط لانچر هست و یه سری برنامه ها که پیشفرض نصب شده!

شدیدا تایید میشه تقریبا من همه رامهای 4.1.2 رو تست کردم.
فقط لانچر-بوت انیمیشن-و یه چندتا برنامه پیش فرض تغییر کرده همین.
بهترین رام همون رام"بهترین رام " در صفحه اول هست.

بالا