• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
من نصبش کردم.فکر کنم تاثیر داشته.چون از دیشب تا حالا حدود 60 درصد تموم کرده در حالی که من اصلا بیش تر از یک روز باتری نداشتم
ممنون
بار اول کالیبره میکنی همینه
حس میکنی بیشتر نگه داشته
حالا تو طول مدت بهتر مشخص میشه
منم این برنامه رو زدم. گفت 6 درصد کالیبره شده. حالا حتما باید صبر کنم شارژش صفر بشه و یک بار گوشیو در حالت خاموش تا 100 درصد شارژ کنم؟ تو برنامه چیزی در این باره ننوشته بود
آره بزار تا خاموشی پیش بره بعد یک سره تا 100 شارژش کن دوباره کایبره کن
اگه مشکل از کالیبراسیون باشه با این کامل حله

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
ببینید بنده حدود 2 ساله تو انجمن همسایه فعالم
نرم افزار کایبراسیون فقط ناهماهنگی بین رام و باتری رو از بین میبره
ولی اینقدر شدید که شما میگین تاثیر نداره
کالیبراسیون مال زمانی هست که گوشی رو کامل شارژ میکنید خاموشش کنید چند درصد از شارژ کم میشه
من قول میدم بهتون اون شارژرتون خیلی تاثیر بیشتری داره تا کالیبراسیون تون...

به هرحال هرکی میتونه امتحان کنه و یک بار کالیبره کنه یاتری رو
ولی عوض کردن شارژر 2برابر تاثیر داره
حتی این شارژهایی که به اسم اصلی و هایر بهتون میدن هم به نظرم بی فایده س
یه شارژر 1500 بزنید تاثیرشو میبینید
قبلا سر این موضوع بحث شده ولی تجربه ش رو هم یکی از دوستان کرده.شدیدا روی نگه داری باتری و زمان استفاده ش تاثیر داره

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
آقا یه شارژر 1500 میلی خوب معرفی میکنید؟ ( دقیقا بگو مال چه مدل گوشی ای باشه که بزنیم به هایر اوکی باشه دمت گرم )

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
آقا یه شارژر 1500 میلی خوب معرفی میکنید؟ ( دقیقا بگو مال چه مدل گوشی ای باشه که بزنیم به هایر اوکی باشه دمت گرم )
عزیز من شارجر سونی ایون میزنم 1500میلی امپری هستش حدودا2ساعت وربع فول شارج کامل میکنه باتری رو
تاثیرزیادی داره تونگهداری باتری و برامن که فعلا خوب بوده

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
عزیز من شارجر سونی ایون میزنم 1500میلی امپری هستش حدودا2ساعت وربع فول شارج کامل میکنه باتری رو
تاثیرزیادی داره تونگهداری باتری و برامن که فعلا خوب بوده
اوکی با شارژر آیفونی خودشم همینقدر طول میکشه. چقدر شارژ بیشتر نگه میداره؟ نگهداری بیشتر شارژش محسوس هست؟

mohammaddt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان من شارژر energy system گرفتم خیلی خوب بوده حدود ۲ ساعتی طول میکشه تا فول شارژ بشه قیمتشم خوبه از یکی از سایتای همسایه گرفتم

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
دوستان من شارژر energy system گرفتم خیلی خوب بوده حدود ۲ ساعتی طول میکشه تا فول شارژ بشه قیمتشم خوبه از یکی از سایتای همسایه گرفتم
لینکی چیزی ازش میذاری ببینیم چیه؟

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
اوکی با شارژر آیفونی خودشم همینقدر طول میکشه. چقدر شارژ بیشتر نگه میداره؟ نگهداری بیشتر شارژش محسوس هست؟
والا من که ازروزاول باهمین شارجر1500میلی شارج میکردم وازترس اینکه شارجرایفونی گوشیمو خراب نکنه!
ولی یکی دوبارکه ازشارجرایفونی استفاده کردم احساس کردم نسبت به شارجرسونی ایون ضعیفتره وباتری زودترحالی میشه که البته زیادمحسوس نیست وبیشتربه خاطرسالم موندن باتری به همه توصیه میکنم ازشارجرایفونی استفاده نکنید!!
یک نکته:دفعه اول که ازشارجر های1500میلی استفاده میکنید گوشی روحالت 5درصدباتری خاموش کنیدوبزاریدفول شارج بشه تنیجه جالبی خواهیددید!

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
من باتری رو تا یک درصد خالی کردم شارژکامل که شد زدم رو کالبیره کردن اما این پیغام رو میده چکاره کنم دوستان؟ couldnt make change or you alredy calibrated.I advice to try after next charging. باردومیه که دارم ازاول شارژ مبکنم واین پیغامو میده.قبلاهم کالبیره نکرده بودم

joker76

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من اون رام 260 مگی رو دانلود کردم ولی از اون توضیح نتونستم ارتقاع بدم گوشیرو یکی لطف کنه کمک کنه من قبلا این کارو با گوشی های htc کردم

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
من که زدم سری اول تا 100 که شارژ شد شارژرو در آوردمو سریع برنامه رو اجرا کردم و کالیبریت رو زدم نوشت 6درصد کالیبره شده. سری بعدی شارژ گوشی رو به یک درصد رسوندم و خودم گوشیو خاموش کردم. حالت خاموش شارژش کردم تا صد درصد وقتی کشیدم و روشن کردم تا لود بشه و برنامه رو اجرا کنم شارژش شد 99 درصد و برنامه پیغام داد باید تا شارژ بعدی و صد در صد شدن ظرفیت باتری صبر کنی!

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
خب دوستان. من این رام رو که دوستان معرفی کرده بودند نصب کردم. اندروید 4.1.2 بیلد 38*** که در واقع همون اندروید 4.1.2 پرطرفدار هایر هست که یه سری تغییرات داشته. مهمترین تغییر اضافه شدن زبان فارسی به رام 4.1.2 هست و برنامه زدباکس که یک برنامه سیستمی بسیار مفید بخصوص برای مدیریت باتریه. لانچر نوا روی این رام نصبه و سرعت بسیار خوبی هم داره ولی من ترجیح دادم اون رو پاک کنم و از بازوکا استفاده کنم. ضمنا یه برنامه برای پنهان سازی دکمه های منوی پایین صفحه داره که باعث میشه صفحه بزرگتری داشته باشید. من این رام رو برای کنجکاوی و بیشتر برای اضافه کردن اینترفیس فارسی به 4.1.2 نصب کردم. این رام رو به همه کسانی که 4.1.2 میخان استفاده کنن توصیه میکنم. توجه کنید موقع دانلود ورژن 5.5 رو انتخاب کنید.
نکته1: این رام رو مستقیم روی رام 4.1.2 بیلد 38**** قبلی نصب کردم بدون حتی ریست فکتوری و گوشی با موفقیت بالا امد ولی برنامه های قبلی موجود نبود. بنابراین بهتره یه ریست فکتوری کنید بعد این رام رو نصب کنید. طریقه نصب هم از طریق CWM و نصب فایل زیپ. حجم این رام 338مگابایت.
نکته2: برنامه سوپراس یو در این رام شاید بدرستی عمل نکنه و نتونید با بعضی برنامه ها اجازه سوپر یوزر داشته باشید. اگر به این مشکل برخوردید بهترین کار این هست که سوپر اس یو رو انینستال کنید

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
همه هایر ها آنتنشون گاهی اوقات میپره ، مشکلی نیست.

Sent from my GFIVE Prado using Tapatalk
برادر چطور به اين نتيجه علمي رسيدين؟
من 6 ماه بيشتر دارم يك بارم نديدم آنتنش بپره
حتي تو مترو بعضي جاهاش كه همه آنتن نداشتن من گاها ديدم آنتن داره

MAJID_JUVENTUS

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
گوشی ۹۱۰w من جدیدا کیفیت صفحه نمایشش خیلی بد شده
رنگ هارو درست نشون نمیده و صفحش انگار تاره یه خورده
رو دوربین هم که میرم کیفیتش پایینه و انگار دوربین ۲ مگا پیکسلیه
مشکل از چیه دوستان؟
کسی نیست کمک کنه؟

mojtabahhh

Registered User
لایک‌ها
60
سلام
من یه رم 16 فیلیپس کلاس 10خریدم ولی روی گوشی هایر نمیاد بالا
کسی راه حلی نداره

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
سلام
من یه رم 16 فیلیپس کلاس 10خریدم ولی روی گوشی هایر نمیاد بالا
کسی راه حلی نداره
سازگار نیست. رم تیم کلاس 10 میخریدید. رم های کلاس 10 بیشترشون ظاهرا با هایر مشکل دارند. همچنین رم 32 گیگ هم احتمالا مشکل داره

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
آقا این برنامه کالیبره کردن باتری که دوستان معرفی کردند ظاهرا بدرد همه گوشیا میخوره.رو اس 3 هم تست شد نوشت 9درصد کالیبره شده. اما تجربیات من از کالیبره کردن. اولا نیاز نیست موقع کالیبره کردن باتری شارژر رو از گوشی جدا کنید هیچ جای برنامه هم این موضوع اشاره نشده. دوما من دو بار گوشیو خاموش کردم و از یک درصد تا صد درصد گوشی هایر رو شارژ کردم منتها وقتی گوشی بالا میاد تا این برنامه رو اجرا کنم شارژ به 99% رسیده و برنامه کار نکرده. بنابراین دوستان برای دومین باری که میخوان کالیبره کنن نذارن گوشی از بی شارژی خاموش بشه. وقتی شارژ به یک یا دو درصد رسید در حالت روشن گوشیو بزنید به شارژ و اونقدر صبر کنید تا به صد درصد برسه بازم صبر کنید تا علامت شارژ از روی باتری بره بعد برنامه رو اجرا کنید و کالیبره دوم رو برید تو کارش.
از وقتی کالیبره کردم نگهداری بیشتر شارژ خصوصا موقع استفاده از وای فای برام کاملاً مشخص شده. الان هر یک ساعت استفاده مداوم از وای فای ده درصد از شارژ کم میکنه. قبلاً تقريبا دو برابر بود.

sotd

Registered User
لایک‌ها
12
برادر چطور به اين نتيجه علمي رسيدين؟
من 6 ماه بيشتر دارم يك بارم نديدم آنتنش بپره
حتي تو مترو بعضي جاهاش كه همه آنتن نداشتن من گاها ديدم آنتن داره
وقتی برنامه نصب کنید متوجه میشید:)

Sent from my GFIVE Prado using Tapatalk

بالا