اگه شما یکی گرفتی من 4تا گرفتم
اگه شما 10 بار رام عوض کردی من 4برابر شما عوض کردم
آنتنش بیخودی پرید،روی 4.1 هم پرید،بردمش رسمی درست شد
فک کنم منظور این دوستمون هم از نصب برنامه آنالایزر آنتن بود...
که البته از خود گوشی هم میشه قسمت باتری چک کرد که چه مواقعی آنتن بوده یا هست
موفق باشید
داداش من كي گفتم 10 بار رام زدم
نقل قول رو كامل نميگي ديگه
ببين گفتم حداقل بيست بار
از كجا ميدوني من يكي گرفتم
راجع به برنامه آناليزور هم بايد بگم من خودم آناليزورم چون تمام طول روز دارم باهاش ور ميرم و آنتن جلو چشمه يه آن بره پوستش كندس
نه حالا از شوخي گذشته شما كه خودت استادي
قابل توجه دوستاني كه تازه اين گوشي رو خريدن اين اطلاعات كمكتون ميكنه
علت پرش آنتن
4 تا علت ميتونه دليل اين مشكل باشه
1- جابجايي بيش از حد سيم كارت و ايجاد مشكل تو شيار سيم كارت
2- مشكل اسمبلي خود گوشي از كار خونه كه بعضي از گوشيها از ابتدا تقريبا بهش مبتلا شدن
3-مشكل نرم افزاري هم اگه باشه كه بعضي از دوستان مبتدي تو فلش كردن رام اصلي بلافاصله بعد 4.1 بهش بر ميخورن(قبل برگشتن به رام اصلي پست دوم يا سوم فكر كنم از اين تاپيك رو خوب بخونين) و سريال نامبر گوشيشونم ميپره و آنتن ندارن با نصب رام تاچ ويز و فلش كردن رام اصلي دوباره مشكل حل ميشه
4- ضربه نا فرم بدجور به گوشي يا نفوذ آب
خارج از اينا نيست
علت برگشتنم به رام اصلي
من همه رامهاي موجود رو امتحان كردم و خودم بعضي رامها رو كمي دست كاري هم كردم ولي آخرش برگشتم رو رام اصلي (البته قبلش كمي دست كاريش كردم مثل تعويض لانچر و ويجت باطري و منو) و علتشم اين يود كه
همه رامها بجز رام اصلي گوشي تو فيلم برداري و عكاسي مشكل دارن و اين هم بدليل غير فعال بودن تنظيم ANTI BANDING تو تنظيمات دوربين اين رامها هست كه باعث افت شديد كيفيت مخصوصا تو فيلم برداري شده و حين فيلم برداري تو تصوبر يه پرشهاي افقي ضبط ميشه كه تو نمايشش هم مياد - صداي نويز هم همينطور
امتحانشم سادست وقتي با رامهاي ديگه (هر رامي فرق نمبكنه فقط غير اصلي باشه)فيلم برداري ميكني هنگام بالا پايين كردن گوشي يا حركت يه سري پرش تصوير تو فيلم ايجاد ميشه .
البته اگه كسي فيلم برداري و عكاسي براش مهم نيست رامهاي موجود بلحاظ افزايش ظرفيت رم و متقابلا سرعت و ارتقاء شون بهترن (ولي مصرف باطريشونم باز خيلي بيشتره و بنظرم باز رام اصلي بهتر حداقل تا موقعي كه فرض محال يه آپديت رام رسمي براش بياد )
خاموش شدن گوشي بدليل تموم شدن شارژ باطري و روشن نشدنش
قبلا يه بار گفتم
قابل توجه دوستان
سعي كنين با ترس زندگي نكنين
ومشكلتون رو يك بار براي هميشه حل كنين حالا ميخواد گوشي باشه يا چيز ديگه
حالت اول اگه گوشي مشكل نداشته باشه 100 بار هم كه خاموش بشه بمحض اينكه زدين به شارژ حداكثر15 دقيقه ديگه بايد روشن بشه
حالت دوم اگه گوشي روشن نشد ولي به ريكاوري رفت - يه وايپ كش و ريست فكتوري كنين احتمال 70 درصد بالا مياد اگه بالا اومد كه بازهم مشكلي نيست فقط اس ام اس هاتون و برنامه هاتون ميپره
حالت سوم اگه گوشي شما مشكل داشته باشه با خاموش شدن بدليل تموم شدن باطري بالا نمياد ديگه كه مشكل از باطريه
كاليبره كردن باطري
اگه رامتون رو تا حالا عوض نكردين هيچ نيازي به كاليبره كردن باطري نيست ولي اگه عوض كردين تو ريكاوري گزينه WIPE BATTERY هم تقريبا همين كار رو ميكنه
اگه مفيد بود يه صلوات هديه روح امام حسين كنيد
موفق باشيد