• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
عزيز كارايي كه گفتي انجام شد ولي بازهم مشكل برطرف نشد بعدشم اگه قرار باشه اين فايل جاي اون بشينه بايد هم نام , مثل اون باشه
اگه لطف كني از مراحل عكس بزاري ممنون ميشم
فقط هم نام باشه كافيه
رو همه گوشي ها امتحان كردم مطمنا يه جا رو اشتباه ميريد
متاسفانه وقتشو الان ندارم با عكس واستون بزارم شرمنده

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
بله حتما باید روت باشه
بعدش با فایل منیجر root explorerمیرید تو اون مسیر اون پوشه رو حذف میکنید
چیزی رو داخل پوشه قرار ندید کل پوشه تمپ رو حذف کنید
بعدش به جایه پوشه یه فایل ناخوانا که توسط گوشی پشتیبانی نمیشه رو با همون اسم میسازید این کار باعث میشه که دیگه اون پوشه ساخته نشه
پسونده اون فایلی که ساخته میشه میشه.fileکه واسه گوشی خواندنی نیست و نمیتونه تغییراتی روش انجام بده
راه حل مشكل پرشدن حافظه گوشي با فايل تمپ كه با گرفتن چند تا عكس كل حافظه گوشي پر ميشد
ضمن تشكر از دوست عزيز alone man ولي روش ايشون كار ساز نبود و فايل سيستمي با پسوند file. كارگر نبودچرا كه گوشي كپي تمپ رو دوباره مي ساخت
حالا بنده يه راه حل خيييييييلي ساده همراه با تصوير براي دوستان دارم از شر اين تمپ كه با گرفتن چند تا عكس كل مموري رو اشكال ميكنه براي هميشه خلاص بشيد
1- نرم افزار root explorer رو نصب و اجرا كنيد(گوشي بايد روت باشه) و به آدرس sdcard>DCIM رفته و فولدر .thumbnails رو پاك كنيد
2- حالا فايل تكست پبوست رو دانلود كنيد و جاي فولدري كه پاك كردين كپي كنين
3- حالا اسم فايل تكس رو كامل پاك كنيد و بزاريد thumbnails. دقت كنيد دقيقا اول نقطه رو تايپ كنيد بعد تامنلز رو كه به عنوان پسوند ميشناسه
4- گوشي رو يك بار خاموش روشن كنيد > حالا ديگه براي هميشه از شر اين مشكل خلاص شدين ضمنا يه عكس هم گذاشتم كه خوب متوجه بشين
(هركي استفاده كرد يه صلوات نثار امام حسين كنه )

فایل های ضمیمه

• h.txt
    109.6 KB · نمایش ها: 23
  • adwin.jpg
    adwin.jpg
    90.7 KB · نمایش ها: 24

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
راه حل مشكل پرشدن حافظه گوشي با فايل تمپ كه با گرفتن چند تا عكس كل حافظه گوشي پر ميشد
ضمن تشكر از دوست عزيز alone man ولي روش ايشون كار ساز نبود و فايل سيستمي با پسوند file. كارگر نبودچرا كه گوشي كپي تمپ رو دوباره مي ساخت
حالا بنده يه راه حل خيييييييلي ساده همراه با تصوير براي دوستان دارم از شر اين تمپ كه با گرفتن چند تا عكس كل مموري رو اشكال ميكنه براي هميشه خلاص بشيد
1- نرم افزار root explorer رو نصب و اجرا كنيد(گوشي بايد روت باشه) و به آدرس sdcard>DCIM رفته و فولدر .thumbnails رو پاك كنيد
3- حالا اسم فايل تكس رو كامل پاك كنيد و بزاريد thumbnails. دقت كنيد دقيقا اول نقطه رو تايپ كنيد بعد تامنلز رو كه به عنوان پسوند ميشناسه
4- گوشي رو يك بار خاموش روشن كنيد > حالا ديگه براي هميشه از شر اين مشكل خلاص شدين ضمنا يه عكس هم گذاشتم كه خوب متوجه بشين
كارسازيش اين بود كه من هميشه راهنمايه خوبي نبودم:D:Dشما فقط فايل متني رو اماده شده گذاشتين كه كار راحتر شده تبديل به فايل سيستمي اينارو نميخواد كه البته فكر كردم با نحوه كار و استفاده ازين فايل ها اشنايي داريد.....
كامل اسم و پسوند كپي بشه همين اتفاق ميفته و مهم نيست فايل چه جنسي باشه چون يه نوع فايل ايجاد ميشه وقتي پسوند مشترك باشه
و تو يه مسير مشترك دو فايل هم نام و هم پسوند كنار هم نميتونن قرار بگيرن
مشكلات نرم افزاري فقط يه ادم كنجكاو ميخواد و ريز بين

Last edited:

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
برادر اين همون كاره كه گفتم كارسازيش اين بود كه من هميشه راهنمايه خوبي نبودم:D:Dشما فقط فايل متني رو اماده شده گذاشتين كه كار راحتر شده
مشكلات نرم افزاري فقط يه ادم كنجكاو ميخواد بقيش راحت حل ميشه همين
برادر من اينكار رو بارها داخل فولدر قبلا خودم انجام دادم ولي نشد اما با توجه به فرمايش شما يادم اومد كه آدرس رو بايد تغيير داد نه فايل رو ضمنا شما فرمودي فايل سيستمي با پسوند .file رو جايگزين كنين كه اين كار رو تا قيامت هم هركس انجام بده محاله ممكنه درست بشه چون سيستم تمپ رو تو مسير تعريف شده type ميسازه و مسير فولدر با پسوندthumbnails. هست كه اگه اين تغير نكنه عملا هيچ كار انجام ندادي و تمپ دوباره ساخته ميشه
ولي باز هم ميگم فرمايش شما هم بي تاثير نبود

Last edited:

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
برادر من اينكار رو بارها داخل فولدر قبلا خودم انجام دادم ولي نشد اما از با توجه به فرمايش شما يادم اومد كه آدرس رو بايد تغيير داد نه فايل رو ضمنا شما فرمودي فايل سيستمي با پسوند .file رو جايگزين كنين كه اين كار رو تا قيامت هم هركس انجام بده محاله ممكنه درست بشه چون سيستم تمپ رو تو مسير تعريف شده type ميسازه و مسير فولدر با پسوندthumbnails. هست كه اگه اين تغير نكنه عملا هيچ كار انجام ندادي و تمپ دوباره ساخته ميشه
ولي باز هم ميگم فرمايش شما هم بي تاثير نبود
من اين روشو رو خيلي از گوشي ها انجام دادم فقط نحوه ست كردنو واستون درست تعريف نكردم
اينجا فقط هايرها رو حساب كنم :D:D
ادرس خوب بايد فايلا دقيقا همون جا تعريف شوند
الان اديت شده پست قبل من رو بخونيد متوجه منظورم ميشيد
كم و كاست توضيح دادم واسه همين متوجه نشديد
منظورم از پسوند فايل هم وقتي شما روت اكسپلورر رو باز ميكنيد وميخوايد يه فايل جديد بسازيد فقط نوشته .folderياfile
پسوند هم مشخصه كه بايد تغيير كنه گفتم تو پستايه قبلي بايد نوعي ساخته بشه كه همون مشخصه ها رو داشته باشه تا دقيقا گوشي فايل رو همون نوع تشخيص بده
بعدش فايل هايه اصلي بايد پريميشن رو تغيير بديد

Last edited:

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
من اين روشو رو خيلي از گوشي ها انجام دادم فقط نحوه ست كردنو واستون درست تعريف نكردم
اينجا فقط هايرها رو حساب كنم :D:D
ادرس خوب بايد فايلا دقيقا همون جا تعريف شوند
الان اديت شده پست قبل من رو بخونيد متوجه منظورم ميشيد
كم و كاست توضيح دادم واسه همين متوجه نشديد
منظورم از پسوند فايل هم وقتي شما روت اكسپلورر رو باز ميكنيد وميخوايد يه فايل جديد بسازيد فقط نوشته .folderياfile
پسوند هم مشخصه كه بايد تغيير كنه گفتم تو پستايه قبلي بايد نوعي ساخته بشه كه همون مشخصه ها رو داشته باشه تا دقيقا گوشي فايل رو همون نوع تشخيص بده
بعدش فايل هايه اصلي بايد پريميشن رو تغيير بديد
من متوجه شدم همون اول منظورتون رو.الانم تونستم درستش کنم

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان يه سوال چرا امضائ من بازي در مياره الان تو يه پست ميوفته تو 4 تا نمي افته
مديران گرامم كه هرچي پيغام ميدم انگار نه انگار
بنظرتون چه كنيم

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
باسلام خدمت داداش گلم حمید و کایرس دوستان اینم ی باگ بزرگ از هایر 910متاسفانه میکرفن های این گوشی مثله بقیه برندای معروف مثله سامسونگ یا سونی با کیفیت نیست .... اینجا معلوم میشه ک اگه بخاین داخل اتاق یا ماشین ک ساب وافر داشته باشه
صدا سیستم رو زیاد کنید مخصوصا صدا bass یک ده ثانیه با گوشیتون ضبط کنید میبینید ک صدا bassرو نمیتونه ضبط کنه و خیلی خیلی بد ور ور میکنه ک اصلا شبیه صدا bass نیست...با این گوشی ها هم مقایسه کردم ک مطمعن بشم حرفم صحت داره یا ن ...ک فهمیدم کاملا صحیحه.............htc oneو noki n86وlg prada3وsumsung galaxy young
حالا اگه کسی خاست و‌حوصلشو داشت میتونه میکروفن های این گوشی رو عوض کنه ...ک من میتونم این احتمال رو بدم ک ای سی صدا هم ربط داشته باشه....داداش alonmanشما چی نظری نداری ب عنوان همکار؟
دوستانی ک میخان ی گروپ تو واتس اپ یا لاین داشته باشیم ک درمورد مشکلات هایر بحث کنیم پخ بدن بهم تا ببرمشون تو گروپ ی چندتایی از بچه ها هستن...
یاحق

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
باسلام خدمت داداش گلم حمید و کایرس دوستان اینم ی باگ بزرگ از هایر 910متاسفانه میکرفن های این گوشی مثله بقیه برندای معروف مثله سامسونگ یا سونی با کیفیت نیست .... اینجا معلوم میشه ک اگه بخاین داخل اتاق یا ماشین ک ساب وافر داشته باشه
صدا سیستم رو زیاد کنید مخصوصا صدا bass یک ده ثانیه با گوشیتون ضبط کنید میبینید ک صدا bassرو نمیتونه ضبط کنه و خیلی خیلی بد ور ور میکنه ک اصلا شبیه صدا bass نیست...با این گوشی ها هم مقایسه کردم ک مطمعن بشم حرفم صحت داره یا ن ...ک فهمیدم کاملا صحیحه.............htc oneو noki n86وlg prada3وsumsung galaxy young
حالا اگه کسی خاست و‌حوصلشو داشت میتونه میکروفن های این گوشی رو عوض کنه ...ک من میتونم این احتمال رو بدم ک ای سی صدا هم ربط داشته باشه....داداش alonmanشما چی نظری نداری ب عنوان همکار؟
دوستانی ک میخان ی گروپ تو واتس اپ یا لاین داشته باشیم ک درمورد مشکلات هایر بحث کنیم پخ بدن بهم تا ببرمشون تو گروپ ی چندتایی از بچه ها هستن...
یاحق
ویچت که بسته شد.حالا این واتس اپ هم احتمالا بعدا ببندند.خب دیگه حمایت از برنامه و برنامه نویس های ایرانی هست دیگه.من باهاش کار نکردم ولی حالا دانلود میکنم واتس اپ رو

Last edited:

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان يه سوال چرا امضائ من بازي در مياره الان تو يه پست ميوفته تو 4 تا نمي افته
مديران گرامم كه هرچي پيغام ميدم انگار نه انگار
بنظرتون چه كنيم
جواب واضحه.تو اولین پستی که تو هر صفحه از تاپیک میدین فقط امضا نمایش داده میشه

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ویچت که بسته شد.حالا این واتس اپ هم احتمالا بهدا ببندند.من باهاش کار نکردم ولی حالا دانلود میکنم واتس اپ رو .من هستم دیگه کی میاد؟

سلام دوستان
برای این کار Skype فوق العادس.
با نت 128 بدون کوچکترین مشکلی کار می کنه.

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دقیقا همینه.ولی من از روت اکسپلورر استفاده نکردم.با es file manager این کار رو کردم و این که به جای فایل txt از یه فایل apk استفاده کردم.در واقع اینجا مهم نیست از چه فایلی استفاده کنید.فقط باید یه چیزی باشه که فرمت داشته باشه بعدش به اسم thumbnails. تغییر نامش بدید.adwin هم اشاره کرد حتما نقطه اولش باشه تا با فرمت خودش شناخته بشه.من خودم بدجوری رو اعصابم بود.چند تا عکس که میگرفتم حافظه پر میشد.واقعا از adwin عزیز که این موضوع رو مطرح کردند ممنون و از Aloneman4060 هم سپاسگذارم بابت پاسخ گوییشون که راه حل رو یه جورایی توضیح دادند

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
یاحق
تغییر دادن میکروفن چیز سختی نیست
اما بیشترین هماهنگی رو همون میکروفن خودش داره...
من این مورد تست نکردم در اسرع وقت تست وخبر میدم bassچطوره....

Last edited:

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
ویچت که بسته شد.حالا این واتس اپ هم احتمالا بعدا ببندند.خب دیگه حمایت از برنامه و برنامه نویس های ایرانی هست دیگه.من باهاش کار نکردم ولی حالا دانلود میکنم واتس اپ رو
دادا جان تو نصبش کن ب نظرم همه داشته باشن واتس اپ رو ....خداییش تو گروپ بهتر ب نتیجه میرسیم تا توی تایپیک ...تو گروپ خیلی سریع ادم میتونه جواب بده یا جواب بگیره ..تو فروم قبول کنین خیلی دیر ب دیر ب ی جواب کوتاه معتل میشه...اینشاا... ک با کمک داداشه حمید گل و بقبه دوستان ی کار خیر بشه م ب همه کمک کنه....هرکی واتس اپ رو‌نصب کرده شمارشو واسم پخ کنه منم تو وتس اپ پیداش ک کردم میارمش تو گروپ ...اینشاا.. ک خیره یاحق اینم لینکه سایته واتس اپ ک دانلودش خیلی راحته
www.whatsapp.com

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
تغییر دادن میکروفن چیز سختی نیست
اما بیشترین هماهنگی رو همون میکروفن خودش داره...
من این مورد تست نکردم در اسرع وقت تست وخبر میدم bassچطوره....
دادا جان خودم تست کردم برای استفاده از دوربین میکروفن پشتی کار میده میکروفن جلو از کار میوفته .... و واسه تلفن حرفیدن یا ضبط صوت از میکروفن جلو استفاده میکنه...
ک اگه بخایم از هردو میکروفن استفاده کنیم با برنامه هایی مثله lg camera ک استریو ضبط میکنه یعنی هردو میکروفن ها ب کار میان ...ک بازم اگه بخای تو مجلس یا جایی ک صدا bassداشته باشه ادم خجالت میکشه بخاد فیلم بگیره یا اهنگی رو ضبط کنه

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
دادا جان خودم تست کردم برای استفاده از دوربین میکروفن پشتی کار میده میکروفن جلو از کار میوفته .... و واسه تلفن حرفیدن یا ضبط صوت از میکروفن جلو استفاده میکنه...
ک اگه بخایم از هردو میکروفن استفاده کنیم با برنامه هایی مثله lg camera ک استریو ضبط میکنه یعنی هردو میکروفن ها ب کار میان ...ک بازم اگه بخای تو مجلس یا جایی ک صدا bassداشته باشه ادم خجالت میکشه بخاد فیلم بگیره یا اهنگی رو ضبط کنه
جدا بودن اون دو ميكروفن مشخصه اما ميكروفن باكيفيت تر ميشه واسش تعبيه كرد بزار فردا بردشو يه بررسي كنم ببينم چي به چيه

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
جدا بودن اون دو ميكروفن مشخصه اما ميكروفن باكيفيت تر ميشه واسش تعبيه كرد بزار فردا بردشو يه بررسي كنم ببينم چي به چيه
اره دادا جان من ک اول فک کردم مشکل از میکروفن ها باشه ک شاید اب خوردن اینجوری شدن اما وقتی بازش کردم نیگاش کردم تعجب کردم باورتون نمیشه ی میکروفن ساده مثل نوکیا ساده لپ لپی روش بود ک ادم خیلی سوزش میاد ..واسه همچین گوشیی باید میکروفن دیجیتالی مثله میکروفن ان 86 میذاشتن ک همشم خرجش بین پنج تا دوازده هزارتومنه ک میتونه با بهترین کیفیت ضبط کرد....روی چندتا گوشی مشتریام هم امتحان کردم اونام همین مشکل رو با صدای bassداشتن پس همه هایر 910 ها همین مشکل رو‌ دارن و همشم ب نظرم از همین میکروفن بی کیفیت هستش ... دادا زحمته تسته میکروفن دیجیتالی روی گوشی با خودت ک فک کنم جواب بده ...

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان و اساتید امروز به یه مشکلی برخوردم بدجور رفتم توی لک
وقتی وایبر و اسکایپ نصب میکنم صدام اون طرف نمیره . این برنامه ها انگار میکروفن نمیشناسند . کسی به این مشکل برخورده . باید چیکار کرد؟
رام هم کاستم 4.1.2 هست .
روی رام فابریک امتحان نکرده بودم . کسی اگه رام فابریک داره یه امتحانی بکنه ببینه مشکل داره یا نه
ممنون

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
وقتی وایبر و اسکایپ نصب میکنم صدام اون طرف نمیره . این برنامه ها انگار میکروفن نمیشناسند . کسی به این مشکل برخورده . باید چیکار کرد؟
رام هم کاستم 4.1.2 هست .
روی رام فابریک امتحان نکرده بودم . کسی اگه رام فابریک داره یه امتحانی بکنه ببینه مشکل داره یا نه
ممنون
آره داداش ماله رامه من قبلا تست کرده بودم

Sent from my MK16i using Tapatalk 2

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
رام هم کاستم 4.1.2 هست .
ممنون
رو رام فابریک بی مشکل کار میکنن

بالا