aminhorri
Registered User
سلام و ممنونرو رام فابریک بی مشکل کار میکنن
رام فابریک گوشیتون الان نصبه ؟
میشه ازصفحه مشخصاتش ورژنش یه اسکرین شات بزارید؟
منو فارسی هم داره یا خیر رام اصلیتون؟
سلام و ممنونرو رام فابریک بی مشکل کار میکنن
من گوشیمو همون اوایل فروخته بودم :دی شرمندهسلام و ممنون
دادا با هدفن هم همین مشکل رو داره؟؟؟سلام و ممنون
آره داداش رام اصلی کارخونه روش هست. دست نزدم. آره یه برنامه خوب برا گرفتن اسکرین شات معرفی کنی چرا که نه. منو فارسی داره ولی به آدم حال نمیده یجوریه! اصلاً به آدم فاز نمیده. ترجمه خوبی نشده آدمو گیج میکنه. بعضی از قسمتام انگلیسی مونده البته تک و توک.سلام و ممنون
ممنون با روشی که دوستمون اقا جواد گفته عکس بگیرید بزارید خیلی ممنون میشمآره داداش رام اصلی کارخونه روش هست. دست نزدم. آره یه برنامه خوب برا گرفتن اسکرین شات معرفی کنی چرا که نه. منو فارسی داره ولی به آدم حال نمیده یجوریه! اصلاً به آدم فاز نمیده. ترجمه خوبی نشده آدمو گیج میکنه. بعضی از قسمتام انگلیسی مونده البته تک و توک.
متاسفانه هرچی این دکمه هارو زدم جواب نداد. یک نرم افزار تست شده برسون از هر جایی بخوای برات عکس میگیرمممنون با روشی که دوستمون اقا جواد گفته عکس بگیرید بزارید خیلی ممنون میشم
اگه هم جواب ندادید بگید تا یه برنامه براتون بفرستم
ویجت هارو منتقل کن روی حافظه ی اصلی کار میکنن اونوقتدوستان روی گوشی که ویدجت ساعت یا سایر ویدجتا میریزم توی قسمت ویدجت گوشی اصلا نشون نمیده مشکل از چیه؟
سلام این برنامه اگه لطف کنید و عکس از صفحه ورژن گوشی و مشخصاتش بزاریدمتاسفانه هرچی این دکمه هارو زدم جواب نداد. یک نرم افزار تست شده برسون از هر جایی بخوای برات عکس میگیرم
ممنون . از همون اول همین ورژن رو گوشیتون بوده؟ باهاش مشکلی نداشتید ؟بفرما داداشمشاهده پیوست 528476
آره. مشکل خاصی نداشتم. فقط اوایل یسری برنامه ها مثل بازار یا تاپاتالک نصب نمیشد روش که اونم ورژنای جدیدش که اومد برطرف شد. دوربین عملکرد عالی داره تو فیلمبرداری. تو عکاسی بهتره برنامه نصب بشه.رادیو هم اگر رو انگلیسی بذارید زبان گوشیو کار میکنه. ساپورت رم و سرعت انتقال فایلشم خوبه. باتری هم 12 ساعت نگه میداشت با مصرف اینترنت زیاد که الان با کالیبره کردن باتری شده حدود یه روزممنون . از همون اول همین ورژن رو گوشیتون بوده؟ باهاش مشکلی نداشتید ؟
2-بعد نصب ریکاوری رام رو از حالت زیپ در میاریم.
3-اگر همینطوری به مموری کپی کنید ریکاوری فایل رو نمیشناسه برای همین باید یه فایل به نامclockworkmod بسازیم بعد داخل همین فایل یه فایل دیگه مثل 1970-12-11.17.04.28میسازیم بعد محتوای فایل رام رو داخلش کپی میکنیم.
4-خاموش کردن گوشی و رفتن به حالت ریکاوری و انتخاب گزینه backup&restore و انتخاب فایل 1970-12-11.17.04.28 و بعد اتمام زدن گزینه wipe cache.
5-زدن اولین گزینه restartشدن گوشی و بالا آمدن با رام 4.1
اقا این چه وضهشه چرا هیچکی کمک نمیکنه باو این چند مرحله رو من نمی تونم بیدا کنم ریکاوری رامو از کجا بیارم تورو خدا یکی خوب توضیح بده 10 بار اینجا نوشتم ولی هیچکی جواب نداده کجان اون اقاهایی که 10 ها بار رام عوض کردن یه عرضو اندامی کنیین