• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان عزیز یه زحمتی براتون داشتم . من گوشیمو 2باره به رام فابریک و اصلیش برگردوندم و قبلش رام کاستوم(بهترین رام) که همه نصب میکنند داشتم الان من برنامه دفترچه تلفن همین رامو میخام بریزم جای رام اصلی اگه کسی اسم برنامشو داره و میتونه جدا برام بزاره خیلی خیلی ازش تشکر میکنم

amonoroz20

Registered User
لایک‌ها
1
من الان تو رام اصلی ام ولی رم پایینی داره200مگ کم نیست برای این گوشی

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
باتریو کالیبره کنی بهتر شارژ نگه میداره.از برنامه های خالی کننده رم مثل clean master هم استفاده کن وضع بهتر میشه باز.
عزیز چطوری میشه باطری رو کالیبره کرد ؟ نرم افزار داره ؟
نرم افزار CLEAN MASTER رو دارم و استفاده میکنم

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان الان که رایتل تماس تصویریش برقرار شده کسی میدونه تو رام 4.1.2 کاستوم چرا گزینه تماس تصویری نیست؟ اصلا توی رام فابریک این گزینه هست یا نه؟ اگر نداسته باشه برنامه جانبی هست براش؟

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
عزیز چطوری میشه باطری رو کالیبره کرد ؟ نرم افزار داره ؟
نرم افزار CLEAN MASTER رو دارم و استفاده میکنم
نرم افزار battery calibration رو نصب کن. صبر کن شارژ گوشی خیلی پایین بیاد در حد یکی دو درصد بعد شارژر وصل کن و صبر کن که فول شارژ بشه. بعد برنامه رو اجرا کن و دکمه calibrate رو بزن دوام باتریو واقعا بیشتر میکنه. میتونی توی اپ استور پلازا نسخه کاملشو پیدا کنی

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان بعد از نصب چندین برنامه موزیک پلیر که همگی صدای بی کیفیتی داشتند،
برنامه Jet Audio با effect فوق العاده AM3D را پیدا کردم ، Efect AM3D باید در نسخه معمولی خریداری شود و تا 10 ثانیه این افکت بیشتر فعال نمیمونه وقطع میشه

تا این که گشتم نسخه فول اون رو پیدا کردم که باید با Titanium Backup آنرا Restore کنید، اگر دیدید در این نسخه هم بعد 10 ثانیه AM3D قطع میشه نگران نباشید می توانید تنظیمات AM3D را انجام بدهید و آنرا فعال کنید و تا قبل 10 ثانیه برنامه را کلا Exit کنید و بعد وارد آن شوید تا زمانی که وارد AM3D نشوید Efect فعال میمونه، برای من این مشکل را داره البته این رو بگم شاید به خاطر این باشد که قبلش نسخه بالاتر اون که نسخه معمولی بود رو نصب کردم و شاید کسانی که قبلش نسخه ای از Jet audio نصب نکردن این مشکل رو هم نداشته باشند.اما در هر صورت کاملا ارزششو داره.
حتما نصب کنید که کلا تازه می فهمید صدای گوشیتون با هدفون چی هست
کیفیت و بیس و بلندی رو دو برابر می کند
درباره خود برنامه هم بگم که قابلیت انتخاب فلودر هم داره و اکولایزر خیلی خوب، اگر صفحه لاک بشه میشه با فعال کردن یک گزینه در Preferences در صفحه لاک شده به برنامه دسترسی داشت ، و دیگری اینکه با تکان دادن گوشی به آهنگ بعدی و قبلی برود و .....در یک کلمه فوق العاده است.

روش نصب :

Instruction:

1. Install jetAudio 3.8.0 plus.apk
2. unzip com.jetappfactory.jetaudioplus-20140112-150339.tar.zip
3. copy 3 files in sdcard/titanium backup folder
4. open titanium backup app click backup/restore
5. click jetAudio 3.8.0 plus and restore Data only.
6. launch jetAudio.
7. enjoy
نکته برای دانلود: در صفحه دانلود تیک گزینه
Use our download manager and get recommended downloads
را بردارید و بر روی دکمه دانلود سبز رنگ کوچک در وسط صفحه کلیک کنید
لینک دانلود
jetAudio 3.8.0

http://www.tusfiles.net/5u4p84gpyjg8

فایل تیتانیوم بکاپ:
http://www.tusfiles.net/qe0uwrykudql

منبع: http://www.pinoyxtreme.com/showthread.php?p=219683

Last edited:

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان بعد از نصب چندین برنامه موزیک پلیر که همگی صدای بی کیفیتی داشتند،
برنامه Jet Audio با effect فوق العاده AM3D را پیدا کردم ، Efect AM3D باید در نسخه معمولی خریداری شود و تا 10 ثانیه این افکت بیشتر فعال نمیمونه وقطع میشه

منبع: http://www.pinoyxtreme.com/showthread.php?p=219683
از tt بهتره؟

NARAQI110

Registered User
لایک‌ها
96
خداویکلی یه سوال داشتم این بهتره یا G525 ؟ لطفا بادقت بگید چون میخوام یکیشون رو بخر م ،ضمنا اگه مقایسه ای باهم قیمت داشتید مثل لنوو 760هم بفرمایید (باسفارش ازچین بوسیله منصفترین فرد حساب شد )

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
میخوام باطری رو کالیبره کنم نرم افزارش رو پیدا کردم
برای کالیبره کردن باید گوشی روت باشه یا نه ؟
گوشی من روت هست و نرم افزار super user هم توی لیست برنامه هام هست اما کلیک که میکنم روی کالیبره باطری میگه باید گوشی روت باشه... مشکل کجاست ؟

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان یه سوال داشتم:
از بعضی از دوستان شنیدم وقتی باتری این گوشی تموم میشه و گوشی خاموش میشه، دیگه روشن نمیشه! و بایستی قبل از اینکه خاموش بشه باید بزنیم تو شارژ..
این درسته؟
میخواستم این گوشی از جناب احسانی بگیرم، گفتم قبلش مطمئن شم. اگه درسته باشه ممکنه آدم تو شرایطی قرار بگیره که به علت عدم دسترسی به برق گوشی خاموش بشه، در اینصورت گوشی به فنا میره دیگه ...

ممنون میشم زیاد منتظرم نزارید.

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان یه سوال داشتم:
از بعضی از دوستان شنیدم وقتی باتری این گوشی تموم میشه و گوشی خاموش میشه، دیگه روشن نمیشه! و بایستی قبل از اینکه خاموش بشه باید بزنیم تو شارژ..
این درسته؟
میخواستم این گوشی از جناب احسانی بگیرم، گفتم قبلش مطمئن شم. اگه درسته باشه ممکنه آدم تو شرایطی قرار بگیره که به علت عدم دسترسی به برق گوشی خاموش بشه، در اینصورت گوشی به فنا میره دیگه ...

ببین تا الان تعداد زیادی از این گوشی فروش رفته.تعداد محدودی به این مشکل دچار شدند که همشون هم از این سری های سوم به بعد که وارد بازارچه شدند این مشکل رو داشتندومثلا خود من که همون روزهای اول خریدم هیچ وقت همچین مشکلی نداشتم و صدبار تا حالا کاملا شارژ تموم کرده.این مشکل هم به احتمال بسیار زیاد به خاطر اون شارژرهای قلابی هست که همراه با گوشی عرضه میشه.باید از شارژهای با کیفیت برندهای معروف استفاده کنید

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
خداویکلی یه سوال داشتم این بهتره یا G525 ؟ لطفا بادقت بگید چون میخوام یکیشون رو بخر م ،ضمنا اگه مقایسه ای باهم قیمت داشتید مثل لنوو 760هم بفرمایید (باسفارش ازچین بوسیله منصفترین فرد حساب شد )
g525 گرافیک خیلی ضعیفی داره برادر.گرافیک این 225 هستش اون 203

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
به نظرم با اینکه TTPOD هم خوبه اما jetaudio با این افکت به نظرم بیس بهتری ایجاد می کنه ،صداش مثل سینما خانگیه
این افکت کجای jet audio قرار داره.من هرچی گشتم نبود توش

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوست عزیز من بلاخره این ورژرن فابریکشو پیدا کردم و نصب کردم ولی 2تا سوال دارم . رو صفحه اصلی نمیشه این سرچ گوگل که بالا هست رو حذفش کرد؟ و نمیشه تعداد صفحات لانچر رو کم یا زیاد کرد . من هیچ جا برای تنظیم لانچر چیزی پیدا نکردم

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
سلام دوست عزیز من بلاخره این ورژرن فابریکشو پیدا کردم و نصب کردم ولی 2تا سوال دارم . رو صفحه اصلی نمیشه این سرچ گوگل که بالا هست رو حذفش کرد؟ و نمیشه تعداد صفحات لانچر رو کم یا زیاد کرد . من هیچ جا برای تنظیم لانچر چیزی پیدا نکردم
رو لانچر اصلی خودش خیر. من از nova برا لانچر استفاده میکنم البته باید نسخه فول برنامه رو بگیری تا بتونی از همه امکاناتش استفاده کنی. توی اپ استور پلازا هست دانلودش کن کلی قابلیت دیگه مثل درست کردن فولدر و دسته بندی برنامه ها و چیزای دیگه هم بهت میده. فوق العاده برنامه سبک و زیبایی هم هست.

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
سلام
میخوام باطری رو کالیبره کنم نرم افزارش رو پیدا کردم
برای کالیبره کردن باید گوشی روت باشه یا نه ؟
گوشی من روت هست و نرم افزار super user هم توی لیست برنامه هام هست اما کلیک که میکنم روی کالیبره باطری میگه باید گوشی روت باشه... مشکل کجاست ؟
برنامه سوپر یوزر رو باز کنید و برنامه کالیبره کردن رو به لیست برنامه هایی که اجازه سوپر یوزر دارند اضافه کنید

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
دوستان یه سوال داشتم:
این درسته؟

بنده هم سه چهار باری گوشیم از بی شارژی خاموش شده به این مشکل نخوردم. معمولا توی چنین وضعیتی گوشی رو به شارژ میزنید و بعد از حدود 10 دقیقه فرآیند شارژ شروع میشه و چراغ قرمز رنگ شارژ روشن میشه. همانطوریکه حمیدرضای عزیز هم اشاره کردند استفاده از شارژر گوشی های برند تا حد زیادی مشکلات شارژ گوشی رو برطرف میکنه

بالا