me-pc
Registered User
آقا یکی آموزش مرحله به مرحله کالیبره رو میگه؟!
داداش یه لینک بزار،آموزششم لطف کنی ممنون،میشمدوستانی که دوست دارن با گوشی ور برن! و از این دستکاری فیض ببرن پیشنهاد میکنم نرم افزار xposed installer رو نصب کنن.
این برنامه روت میخواد و یه بستری هست که تغییراتی در سبستم عامل میده بدون نیاز به فلش رام برای ایجاد تغییر ازریکاوری و....
مثلا یه نفر برنامه ای مینویسه که بشه شکل باطری گوشی رو عوض کرد یه نفر دیگه برنامه ای مینویسه که سرعت اینترنتو نشون بده و خیلی برنامهی دیگه که در حالت عادی نمیشه تغییرش داد مثلا تغییر لاک اسکرین از 3در3 به 4در4و بیشتر.
البته با مشولیت خودتون استفاده کنیذ خیلی یرنامهی کاربردی داره
اینم اسکرین شات از گوشی خودم به آیکون باطری و سرعت سنج اینترنت دقت کنید:
Sent from my W910 using Tapatalk
کلا با هر برنامه ای ک توانایی read&write فایل های سیستمی رو داشته باشه میشه ولی خوب روت اکسپلورر یهترینه
راستی یادت نره RW رو فعال کنی از همون صفحه اصلی برنامه اون وسط ی گزینه هست ro یکی بزن روش میشه RW
سلام دوست عزیز من امروز کلی با روت اکسپلورر ور رفتم ولی هرکاری میکنم موقعی که پرمیشن رو تغییر میدم موقع سیو کرئن ارور میده روی هر 2 حالت . قلقی چیزی داره میشه کمک کنید؟بالا گفتم
طبق پرمیشن لانچر استوک
فقط توصیه میکنم بک آپ از ریکاوری حتما بگیرید قبلش.
اگه مشکل پیش بیاد دردسر ایجاد نشه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
دوستان چند تا سوال دارم..
اول اینکه میگن رم گشی 1 گیگ هست اما توی Cpu-z میزنه 680 مگ و 135 مگ در دسترس..چرا اینجوریه؟
سوال بعدی اینکه من با برنامه های مختلف نتونستم اورکلاک کنم گوشیم..اگه دوستان انجام دادن به ما هم یاد بدن لطفا..
ممنون
رم واسه اين كم هستش حدود 300مگش در اختيار كارت گرافيك گوشي هستش كه قابل استفاده واسه يوزر نيستشراست میگه دوستمون آخه 512 هم نیست رمش چون در هیچ حالتی بیشتر از 360-70 مگ رم در دسترس نیست اونوقت گفته رم 1 گیگ!!!
عجیبا غریباااااا
دوستان واقعا گیرم سر این شارژر!!! کسی شارژری بدون مشکل با این گوشی سراغ نداره؟؟؟دوستان نیازمند شارژر اصلی هایر هستم.
خواهشا کسایی که دارن یه ندا به من بدن.
شاید تنظیمات وایفای مودم از رمزگذاری استفاده میکنه که گوشی ساپورت نمیکنه.سلام.یه گوشی هایر w910 دارم.متاسفانه مودم رو نمیشناسه.فقط یه مودم خاص رو نمیشناسه.وگرنه با بقیه مودم ها به اینترنت وصل میشه.مودمم Linksys WAG120N هست.لطفا کمک کنید.
عزیز هر شارژر اصلی استفاده کنی مشکلی نداره. فقط برند باشه. من دوتا دارم یکی واسه sony live رو استفاده میکنم و یکی htc desire hdدوستان واقعا گیرم سر این شارژر!!! کسی شارژری بدون مشکل با این گوشی سراغ نداره؟؟؟
الان من یه شارژر استفاده کردم کلا تاچ گوشیمو ریخت به هم!! کسی اینجا نمیفروشه؟؟؟عزیز هر شارژر اصلی استفاده کنی مشکلی نداره. فقط برند باشه. من دوتا دارم یکی واسه sony live رو استفاده میکنم و یکی htc desire hd
اگه رامت 4.1.1هست ومیزنی شارژ رنگ ال سیدی بهم میریزه طبیعیه این مال منم اینجوری بود برگشتم به رام اورجینالالان من یه شارژر استفاده کردم کلا تاچ گوشیمو ریخت به هم!! کسی اینجا نمیفروشه؟؟؟
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
با اینکه چراغ قرمز روشن میشد ولی یه درصد هم شارژ نمی کرد!!!اگه رامت 4.1.1هست ومیزنی شارژ رنگ ال سیدی بهم میریزه طبیعیه این مال منم اینجوری بود برگشتم به رام اورجینال
با لب تاپ و چند تا گوشی دیگه به همین مودم وصل میتونم بشم.فقط گوشی هایرم وایرلس مودم رو پیدا نمیکنه.شاید تنظیمات وایفای مودم از رمزگذاری استفاده میکنه که گوشی ساپورت نمیکنه.
یه بررسی تو تنظیمات مودم قسمت وایفای بکن که authentication روی wpa یا wep باشه و encryption روی tkip+aes و باند وایرلس 2.4 باشه