• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

amonoroz20

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من میخوام رم گوشی که1گیگه ولی600مگ ازاده مثلا700مگ کنم نمیشه

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان بنده هم یکعدد امروز از آقای احسانی تهیه کردم.
حالا این گوشی صفحه اش خودش ضدخش هست یا نیاز داره که خودمون بندازیم روش؟
اگر باید خودمون بندازیم، ضد خش کدوم گوشی روش میفته؟

راستی من از شارژ نوکیا استفاده میکنم (سری لومیا)
حدود 2 و نیم ساعت طول کشید تا از صفر تا 100 شارژ بشه. (البته در طول شارژ با گوشی کار میکردم. وای فای و ..)
به نظرتون این مدت زمان برای شارژ کاملش عادیه؟

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85

حدود 2 و نیم ساعت طول کشید تا از صفر تا 100 شارژ بشه. (البته در طول شارژ با گوشی کار میکردم. وای فای و ..)
ضدخش که هست ... ولی محافظ صفحه بذاری بهتره . چون حاشیه امنیت بیشتر میشه ! درضمن محافظ خودش تاحدی ضد لک اثر انگشت هم هست با وجود کمی مات بودنش !
حتماً با یه شارژر مطمئن و اصیل شارژ کن . یا با usb کامپیوتر.
این مدت شارژ طبیعیه ! با شارژر اصلی هم همین حدوده !

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان با کارهای معمولی چقدر طول میکشه شارژش تموم بشه؟
همطونطوری که گفتم گوشی رو تازه خریدم ، خوش شارژ نداشت، گذاشتم تا کامل شارژ شد.
باتری داره به سرعت دیشارژ میشه.
الان دو ساعت از شارژش گذشته، در قسمت battery نوشته فقط یک ساعت دیگرشارژ هست..
اینم بگم وای فای و بلوتوث و اینا خاموشه.

لازمه حتما یه بار تخلیه کامل بشه و دوباره شارژ بشه و سلامتی باتری رو فهمید؟ یا باتری من مشکل داره؟

Spiderman3

Registered User
لایک‌ها
4
آقا من برا لاک اسکرین، پین کد گذاشتم، حالا هر چی میزنم باز نمیشه میگه اشتباه است. در حالی درست وارد میکنم (حداقل به نظر خودم)
چطور اینو حلش کنم؟ نگید که تنها راهش فلش و ریست هست!

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
آقا من برا لاک اسکرین، پین کد گذاشتم، حالا هر چی میزنم باز نمیشه میگه اشتباه است. در حالی درست وارد میکنم (حداقل به نظر خودم)
چطور اینو حلش کنم؟ نگید که تنها راهش فلش و ریست هست!
5بار پشت سر هم اشتباه بزنی گزینه فراموش کردن میاد اونو بزن و اگه ایمیلتو وارد کنی حله باز میشه! البته بشرطی که ایمیلتو قبلا تو قسمت اکانت گوشی وارد کرده باشی

Sent from my W910 using Tapatalk

amonoroz20

Registered User
لایک‌ها
1
یک سوال چرا بغضی وقت ها بازی میریزم کار نمیکنه مثل gta5ویاtin tin

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان گوشی بنده (دیروز خریم) ، فیلمبرداریش در ریزولیشن 480×640 هست نه 1080×1920!
تنظیماتی خاصی داره برای Full HD کردنش که من نتونستم پیدا بکنم؟ یه برنامه دیگه هم نصب کردم، اونم با همین کیفیت فیلمبرداری کرد.
کیفیت عکاسی هم به مراتب با همین کیفیت پایین با نسبت ابعادی 4:3 است.
میشه گفت لنزش 8 نیست، 3.2 هست..
رام خودش هست(4.0.4)، کامستوم رام نزدم روش.

Last edited:

amonoroz20

Registered User
لایک‌ها
1
داداش خودش یه گزینه داره داخل منوش که می تونی تغیرش بدی

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
داداش خودش یه گزینه داره داخل منوش که می تونی تغیرش بدی
آها، پیداش کردم.
ممنون.
فقط برای تنظیمات عکسبرداری هم چیزی شبیه به این هست؟ عکسهایی که میگیره نسبت ابعادیش 4:3 هست. میتونم به 16:9 تغییر بدم؟

Last edited:

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171

مدت زمان شارژش عادیه. نیاز نیست بندازید ولی بندازید بهتره چون اگه یک بار گوشی با صفحه رو سنگ یا آسفالت بیافته تا حد زیادی جلوی خش افتادن رو میگیره. برا من یبار با صفحه افتاد رو آسفالت یه نقطه کوچیک از صفحه خش افتاد. اگه محافظ بود نمیشد

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
دوستان با کارهای معمولی چقدر طول میکشه شارژش تموم بشه؟
همطونطوری که گفتم گوشی رو تازه خریدم ، خوش شارژ نداشت، گذاشتم تا کامل شارژ شد.
باتری داره به سرعت دیشارژ میشه.
الان دو ساعت از شارژش گذشته، در قسمت battery نوشته فقط یک ساعت دیگرشارژ هست..
اینم بگم وای فای و بلوتوث و اینا خاموشه.

لازمه حتما یه بار تخلیه کامل بشه و دوباره شارژ بشه و سلامتی باتری رو فهمید؟ یا باتری من مشکل داره؟
با فعالیت معمولی حدود یک روز و نیم
در صورتی که باتری رو کالیبره کنید بیشتر میشه. تو پست های قبلی آموزش و نرم افزارش گفته شده بخوانید

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
با فعالیت معمولی حدود یک روز و نیم
در صورتی که باتری رو کالیبره کنید بیشتر میشه. تو پست های قبلی آموزش و نرم افزارش گفته شده بخوانید
من برای بار اول که بطور کامل شارژ کردم گوشی حدود 17 باتریش دووم آورد.
تو این مدت هم حدود 8 ساعت در حالت استندباری بود، حدود یکی دو ساعت وای فایم روشن بود، حدود نیم تا یک ساعت بلوتوثم روشن بود و فایل هم دریافت کردم. یک چند دقیقه ای هم فیلم گرفتم و عکس و ... دو دقیقه مکالمه و بقیه موارد صرف تست و نصب اپ صرف کردم.
حالا نمیدونم میشه به اینا استفاده معمولی گفت یا نه. ولی احساس میکنم باتریش خیلی زود خالی میشه.

مربوط به کالیبره کردن هم نظرات دوستان رو خوندم مثل اینکه فقط در مواردی که رام عوض کردند این مشکل براشون پیش اومده (چون در موقع رام زدن مقدار شارژ باقی مونده بعنوان 100 درصد مقدار در نظر گرفته میشه از این جهت)
ولی من رام کاستوم نریختم روش. به نظرتون مشکلی ایجاد نمیکنه در اینصورت کالیبره کردن؟
بعد اینکه حتماً در طی دوره زمانی های مختلف، باتری رو بایستی کالیبره کرد یا نیازی نیست؟

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
من برای بار اول که بطور کامل شارژ کردم گوشی حدود 17 باتریش دووم آورد.
تو این مدت هم حدود 8 ساعت در حالت استندباری بود، حدود یکی دو ساعت وای فایم روشن بود، حدود نیم تا یک ساعت بلوتوثم روشن بود و فایل هم دریافت کردم. یک چند دقیقه ای هم فیلم گرفتم و عکس و ... دو دقیقه مکالمه و بقیه موارد صرف تست و نصب اپ صرف کردم.
حالا نمیدونم میشه به اینا استفاده معمولی گفت یا نه. ولی احساس میکنم باتریش خیلی زود خالی میشه.

مربوط به کالیبره کردن هم نظرات دوستان رو خوندم مثل اینکه فقط در مواردی که رام عوض کردند این مشکل براشون پیش اومده (چون در موقع رام زدن مقدار شارژ باقی مونده بعنوان 100 درصد مقدار در نظر گرفته میشه از این جهت)
ولی من رام کاستوم نریختم روش. به نظرتون مشکلی ایجاد نمیکنه در اینصورت کالیبره کردن؟
بعد اینکه حتماً در طی دوره زمانی های مختلف، باتری رو بایستی کالیبره کرد یا نیازی نیست؟
کالیبره کردن مشکلی ایجاد نمیکنه، چه روی این گوشی چه گوشیهای اندرویدی دیگه. نرم افزاری که معرفی شده رو روی گوشی های دیگه هم تست کردم و جواب گرفتم. انصافا مصرف باتری رو بهبود میده. گوشی بنده هم رام فابریک کارخونه روشه اما کالیبره کردم و نتیجه گرفتم. مصرفی که شما گفتی مصرف کم محسوب نمیشه چون صفحه ی گوشی غیر از حالت استند بای تقریبا همیشه روشن بوده درسته؟
میزان شارژش خوبه کالیبره کنید بهترم میشه

mortezasajjadi

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان عزیز من گوشی رو به شارژ زدم و شارژر آیفونیش منفجر شد و دیگه روشن نشد فرستادمش بردشو عوض کردن و حالا که به شارژ میزنم نوتیفیکیشن قرمزش روشن نمیشه و توی لاک اسکرین مینویسه discharging و بعضی وقتا ارور باطری میده و مینویسه the battery temperature is abnormal; please stop charging
و همچنین وقتی که گوشی رو خاموش میکنم و به شارژ میزنم چراغ قرمزش چشمک میزنه و روی باطری برف نشسته! میشه لطف کنید بگین مشکل از کجاس؟ سخت افزاری یا نرم افزاری؟ راه حل؟

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان عزیز من گوشی رو به شارژ زدم و شارژر آیفونیش منفجر شد و دیگه روشن نشد فرستادمش بردشو عوض کردن و حالا که به شارژ میزنم نوتیفیکیشن قرمزش روشن نمیشه و توی لاک اسکرین مینویسه discharging و بعضی وقتا ارور باطری میده و مینویسه the battery temperature is abnormal; please stop charging
و همچنین وقتی که گوشی رو خاموش میکنم و به شارژ میزنم چراغ قرمزش چشمک میزنه و روی باطری برف نشسته! میشه لطف کنید بگین مشکل از کجاس؟ سخت افزاری یا نرم افزاری؟ راه حل؟

اون discharging برای من زمانی میاد که از شارژ 2000 میلی امپر استفاده کنم.ولی اگه کمتر از 1500 باشه نمیاد.این که برف نشسته احتمالا باتری داغون شده.حالا باید یا با وارد کردن شک به باتری درستش کرد که فکر کنم دکمه ولوم بالاو پاور رو زمانی که با شارژر وصله باید بزنی تا ویبره بزنه.دقیق یادم نیست بچه ها میدونن.اگه این جوری درست نشد باتری باید تعویض بشه.من که تو پست اول بزرگ نوشتم اگه تازه این گوشی رو گرفتین این شارژرهای ایفون رو به هیچ عنوان بهش نزنید.این جدیداش کاملا تقلبیه اشغال هستش

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284

اینجوری که میگید باتری مشکل داره
حالت دما هم تنها زمانی پیش میاد که مشکل از تغذیه باشه!
یعنی برد و باتری گوشیتون مشکل داره

Lenovo A706

بالا