• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
اسم برنامه رو سرج کنید تو سایتهای ایرانیهم توضیحاتش هست
اینم لینک اصلیش، :
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401

ولی اگه حال نداری برنامه رو از همین پست دانلود میکنی بعد نصب و اجرا وارد قیمت framework و بعد install و بعد از نصب از خود برنامه ریبوت میکنی بعد رسیت گوشی بالاش باید سبز شده باشه :
be7yta6u.jpg

حالا کار تمومه و باید برنامه دلخواه رو از قسمت دانلود برنامه دانلود نصب و از قسمت ماژول ها تیک بزنید تا فعال شه:
epany9ah.jpg

بعد از فعال کردن باید یکبار گوشس رو روشن خاموش(ریبوت) کنید تا تغييرات فعال بشه.
دوستان دقت کنید این برنامه با فایلهای اصلی گوشی ور مسره و ریسک داره حتما بک آپ بگیرید و چون تعداد برنامهاش زیاده تا توضیحاتش رو نخوندسد الکی برنامههایی که نمیدونید چیکار میکنه رو نصب نکنید.
http://www.up2www.com/uploads/1391636325241.zip

Sent from my W910 using Tapatalk
داداش نصب کردم،ولی رو اینستال گیر میکنه و اون نوشته هم سبز نمیشه

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
اسم برنامه رو سرج کنید تو سایتهای ایرانیهم توضیحاتش هست
اینم لینک اصلیش، :
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401

ولی اگه حال نداری برنامه رو از همین پست دانلود میکنی بعد نصب و اجرا وارد قیمت framework و بعد install و بعد از نصب از خود برنامه ریبوت میکنی بعد رسیت گوشی بالاش باید سبز شده باشه :
be7yta6u.jpg

حالا کار تمومه و باید برنامه دلخواه رو از قسمت دانلود برنامه دانلود نصب و از قسمت ماژول ها تیک بزنید تا فعال شه:
epany9ah.jpg

بعد از فعال کردن باید یکبار گوشس رو روشن خاموش(ریبوت) کنید تا تغييرات فعال بشه.
دوستان دقت کنید این برنامه با فایلهای اصلی گوشی ور مسره و ریسک داره حتما بک آپ بگیرید و چون تعداد برنامهاش زیاده تا توضیحاتش رو نخوندسد الکی برنامههایی که نمیدونید چیکار میکنه رو نصب نکنید.
http://www.up2www.com/uploads/1391636325241.zip

Sent from my W910 using Tapatalk
داداش نصب کردم،ولی رو اینستال گیر میکنه و اون نوشته هم سبز نمیشه

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
با لب تاپ و چند تا گوشی دیگه به همین مودم وصل میتونم بشم.فقط گوشی هایرم وایرلس مودم رو پیدا نمیکنه.
خوب منظورم همینه. لپ تاپ و اون گوشی دیگه با تنظیمات مودمت سازگارن ولی گوشی هایر اون استاندارد رو پشتیبانی نمیکنه. البته ممکنه دلیله دیگه ای داشته باشه. اگه اسم مدمت تو سرچ گوشی نمیاد خودت دستی یه کانکش تو تنظیمات وایرلس درست کن و پسورد و... رو بدقت وارد کن ببین کانکت میشه؟ شاید وایرلس مودمت مخفی باشه!!
من یکبار میخواستم گوشیمو به شبکه adhoc وصل کنم که گوشی های اندروید پشتیبانی نمیکنن و با دستکاری فایلهای سیستمی کلا وایرلس گوشیم بهم ریخت! یه فایل سیستمی رو پاک کردم درست شد!

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
ممنون دوست عزیز،مشکل از سوپر یوزم بود.
اوکی شد

Last edited by a moderator:

baluchi

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان من امروز با گوشی هایر داشتم بازی میکردم گوشیم یک دفعه صفحه اش خاموش شد شارژم 40 درصد بود دیگه هر کاری کردم روشن نشد وقتی به شارژ وصل میکنی چراغ زرد چشمک میزنه گوشیم ابدیت 4.0.4 اورجینال روت شده بود دوستان لطفا کمک کنید....

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
سلام دوستان من امروز با گوشی هایر داشتم بازی میکردم گوشیم یک دفعه صفحه اش خاموش شد شارژم 40 درصد بود دیگه هر کاری کردم روشن نشد وقتی به شارژ وصل میکنی چراغ زرد چشمک میزنه گوشیم ابدیت 4.0.4 اورجینال روت شده بود دوستان لطفا کمک کنید....
دکمه ولوم بالا و پاور رو چند ثانیه با هم نگه دار. یه ویبره میزنه. بعد میتونی روشنش کنی :)

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
به به داداش الون خودمون قرار بود ی معرفی میکروفن رو بهمون پیشنهاد بدی چی شد دادا ....خخخخخ

Sent from my W910 using Tapatalk 4 Beta

بله حاج الون ما همچنان منتظریم....

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
به به داداش الون خودمون قرار بود ی معرفی میکروفن رو بهمون پیشنهاد بدی چی شد دادا ....خخخخخ

بله حاج الون ما همچنان منتظریم....
حاج الون دگه چيه :Dخيلي سرم شلوغ بوده شرمندتون شدم همون طور كه دل روده هايرو اون روز گذاشتم رو ميز كارم تا حالا وقت نشده روش كار كنم شرمنده تون شدم
در اسرع وقت از خجالتتون درميام:)
تو كله روز 2ساعت بي كارم اونم شباست!

baluchi

Registered User
لایک‌ها
6
باتريتون بايد شوك بخوره تا روشن شه
ممنون دوستان گوشیم روشن شد خدا رو شکر نیم ساعت کابل شارژ یه کامپوتر وصل کردم صفحه اش بالا امد فعلا که داره کار میکنه فقط فکر میکنم شارژ زیاد نگهه نمیداره

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
ممنون دوستان گوشیم روشن شد خدا رو شکر نیم ساعت کابل شارژ یه کامپوتر وصل کردم صفحه اش بالا امد فعلا که داره کار میکنه فقط فکر میکنم شارژ زیاد نگهه نمیداره
خدارو شکر حتماً یه شارژر برند بخر براش. 1 یا 1.5 آمپر باشه خوبه. معمولاً اینجوری که میشه چند بار اون کلیدای ترکیبی رو باید بزنی اگه ویبره نخورد بدون اینکه بترسی باید وصلش کنی به شارژر و بذاری چند ساعت بمونه تا چراغ قرمز روشن شه. معمولاً این موقع ها بخاطر ترس وقتی به شارژ میزنن صبر نمیکنن

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
با سلام دوستان
اگه دقت کردین در اندرویده 4.0.4 وقتی میزدیم ب usb این گزینه وجود داشت usb stroage اما وقتی ب اندرویده 4.1.2 تبدیلش کردیم ب جای اون گزینه اومده media device(MTP) ک سرعت انقالش نبسبت ب اون یکی کمه و حال ادمو میگیره ....حالا اگه نرم افزاری چیزی هست ک بشه باز مثله اندرویده 4.0.4 اون گزینه رو بیاریم خبلی عالی میشه
البته فک کنم مربوط میشه ب کرنل این نسخه اندروید ...چون رو 90 درصده از گوشیایی ک دیدم اندرویده 4.1.2 هستن همین مشکلو دارن ....
با تشکر

amonoroz20

Registered User
لایک‌ها
1
یک سوال تخصصی من تو رام اصلی بمونم یا ارتقاع بدم نظر شما چیست

بالا