این برنامه بد نیست ! امتحان کن .دوستان برای تغییر حافظه پیش فرض به مموری خارجی باید چیکار کنیم اون لینک پست اول کارنمیکنه
عزیز کارنمیکنه تا واردش میشم میپره بیروناین برنامه بد نیست ! امتحان کن .
ROEHSOFT RAM Expander (SWAP) v2.16
تا اونجایی که میدونم این گوشی با رام هایی که هست قابلیت otg نداره مگه اینکه کاستوم رام اختصاصی بزنن براشسلام برادرا این گوشی که قابلیتotgنداره با روت کردن چه طوری فعالش کنیم لطفا سریع جواب بدین
عزیزحتماکه نبایدشارژرسونی ایون باشه ...امروز قیمت شارژر xperia ion رو که پیشنهاد داده شده بود رو جویا شدم، گفتن 50 هزار تومن! (چه خبره!؟)
---
میشه از USB لپ تاپ برای شارژ این گوشی استفاده کنم؟
یا دوستان جایی رو (آنلاین) سراغ دارید که شارژ مناسب رو برای فروش داشته باشه؟ (لینک بدید لطفاً)
این مشکل تو بعضی هایرها هستش...البته بعد مدتی!سلام - دوربین گوشی چند روزه که تار شده نمی دانم از شیشه است احتمالا دوستان راهی برای رفع این مشکل دارند ، لطفا راهنمایی فرمایید . با تشکر
ضمنا رام 4.2 برای این گوشی نیامده تست کنیم ؟
داداش مال من و یکی از دوستام هم همین طور بود شیشه ای که روی لنز هست کثیف شده بود.البته به صورت عادی تمیز نمیشه و باید با مایع شیشه پاک کن و یه پارچه خیلی محکم روی لنز یه پنج دقیقه بکشید تا لکه پاک بشهسلام - دوربین گوشی چند روزه که تار شده نمی دانم از شیشه است احتمالا دوستان راهی برای رفع این مشکل دارند ، لطفا راهنمایی فرمایید . با تشکر
ضمنا رام 4.2 برای این گوشی نیامده تست کنیم ؟
مارک teamدوستان کدوم مموری کلاس 10 کاملا با این گوشی سازگاره؟
4 یا 8 گیگ
دادا جان اگه لینکه برنامت همین باشهمولتی ویندوز با برنامه xmultiwindows
Sent from my W910 using Tapatalk
شما تنظیماته مودمتو ریست کن و از قسمته wifi گوشیت رو وای فای ک بهش وصل میشدی رو بزن روش و گزینه forget رو بزن و دوباره ب هرکدوم ک خاستی وصل شو ...اینشاا... ک حل میشه ...سلام دوستان گوشی ما از امروز از طریق وای فای به مودم وصل نمیشه یعنی اصلا مودمو پیدا نمیکنه جالبه که مودم همسایه هارو شناسایی میکنه فقط مودم خودمون رو پیدا نمیکنه
گوشی هایر ۹۱۰ هست و مودم دی لینک
گوشی رو خاموش روشن هم کردم ولی مشکل حل نشد
اساتید اگر راه حلی دارید لطفا کمک کنید
با تشکر
فرستاده شده از ABROADِ من با Tapatalk
عزیز چند صفحه برگرد عقب در مورد برنامه xposed installer توضیح دادم اون باید نصب باشه به عنوان پیش نیازه.دادا جان اگه لینکه برنامت همین باشه
http://forum.xda-developers.com/att...9cf8428fcf1&attachmentid=2577130&d=1392302153
ک من دان کردم خیلی باهاش کلنجار رفتم ...تا رو اولین گزینه بزنم از برنامه میره بیرون
شما چطور تونستی مالتی ویندوز کنی
میشه کمی توضیح بدی
متشکرم
یاحق
Sent from my W910 using Tapatalk 4 Beta