• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
2-بعد نصب ریکاوری رام رو از حالت زیپ در میاریم.
3-اگر همینطوری به مموری کپی کنید ریکاوری فایل رو نمیشناسه برای همین باید یه فایل به نامclockworkmod بسازیم بعد داخل همین فایل یه فایل دیگه مثل 1970-12-11.17.04.28میسازیم بعد محتوای فایل رام رو داخلش کپی میکنیم.
4-خاموش کردن گوشی و رفتن به حالت ریکاوری و انتخاب گزینه backup&restore و انتخاب فایل 1970-12-11.17.04.28 و بعد اتمام زدن گزینه wipe cache.
5-زدن اولین گزینه restartشدن گوشی و بالا آمدن با رام 4.1
اقا این چه وضهشه چرا هیچکی کمک نمیکنه باو این چند مرحله رو من نمی تونم بیدا کنم ریکاوری رامو از کجا بیارم تورو خدا یکی خوب توضیح بده 10 بار اینجا نوشتم ولی هیچکی جواب نداده کجان اون اقاهایی که 10 ها بار رام عوض کردن یه عرضو اندامی کنیین
شما واسه نصب رام 4.1.1اصلا نيازي به اين روش نداريد اين مال وقتي بود كه رام رو از يه گوشي ديگه كپي كرده بودن
الان فايل زيپش هست و ميتونيد از ريكاوري و گزينه install zip to sd cardنصبش كنيد
اگه دقيقا با اين روش مشكل داريد و ميخوايد ياد بگريد گزينه1رو متاسفانه درست توضيح ندادن واسه كسايي كه با محيط ريكاوري اشنا نيستند
شما نميخواد چيزي بسازيد بريد تو ريكاوري و گزينه بكاپ رو بسازيد
الان يه پوشه باهمون اسم هايه گزينه 1ميسازه واستون كه كافيه فايلاي داخلش رو پاك كنيد و فايلايي كه دانلود كرديد رو جاش بزاريد
بقيه مراحل خيلي راحت گفته شده
دوستان سلام
من امروز این گوشی رو خریدم و واقعیت اینه که نمیدونم چه جوری باید روت کنم یعنی کلا هیچی سر در نمیارم :p:)
میشه به زبان ساده بگین چه جوری باید اینکارو بکنم ؟ ;):D
دوستان سلام
من امروز این گوشی رو خریدم و واقعیت اینه که نمیدونم چه جوری باید روت کنم یعنی کلا هیچی سر در نمیارم :p:)
میشه به زبان ساده بگین چه جوری باید اینکارو بکنم ؟ ;):D
تو پخ كامل واستون توضيح دادم:)

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سلام دوستان خسته نباشید.
اگه خدا بخاد می خوام پیچ Haier w910 در نرم افزار WhatsApp راه بندازم.. که همه عزیزان Haier دار در اونجا جمع شوند و بتوانیم با کمک همدیگه.. و البته با سرعت عمل بهتر به سوال وپرسش های پیرامون مسائل haier-w910همدیگه پاسخ دهیم

لیکن :

هر کدام از دوستان که می خواهند
در پیچ Haier w910 در WhatsApp
دعوت بشوند. با شماره موبایل خودشون به این شماره
09354519099
یک بار متن Haier w910 بفرستند.
تا عضو گروه بشوند.

با تشکر.

Last edited:

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
سلام دوستان خسته نباشید.
اگه خدا بخاد می خوام پیچ Haier w910 در نرم افزار WhatsApp راه بندازم.. که همه عزیزان Haier دار در اونجا جمع شوند و بتوانیم با کمک همدیگه.. و البته با سرعت عمل بهتر به سوال وپرسش های پیرامون مسائل haier-w910همدیگه پاسخ دهیم

لیکن :

هر کدام از دوستان که می خواهند
در پیچ Haier w910 در WhatsApp
دعوت بشوند. با شماره موبایل خودشون به این شماره
09354519099
یک بار متن Haier w910 بفرستند.
تا عضو گروه بشوند.

با تشکر.
دمت گرم حاجی ولی زودتر از اینا من همچین پیشنهادی دادم و دنبالش بودم
حالا هم عیب نداره نیت مهمه من و تو نداریم واسه کار خیر اما مشکل اینجاس ک فک نکنم زیاد انلاین باشی تا بتونی کار خیرمون رو ب انجام برسونیم دی:
خب دوستان اگه داداشه بالا ج نداد تو وتس اپ شماره منو سیو کنید ی پی ام بدید تا ببرمتون تو همون گروپ اینم شمارم
09367282007
داداش الون چی شد؟میکروفن رو روش تست زدی؟جواب داد؟

Last edited:

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دمت گرم حاجی ولی زودتر از اینا من همچین پیشنهادی دادم
حالا هم عیب نداره نیت مهمه من و تو نداریم دی:
داداش الون من چی شد؟میکروفن رو روش تست زدی؟جواب داد؟

دادا خوب من دیدم خبری از اقدامی یه بنری اعلام دعوتی چیزی نشد... برای همین والا هیچ فرقی نداره.... می خای شما پیچو رو ایجاد کنو دوستان و دعوت کن.

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
دادا خوب من دیدم خبری از اقدامی یه بنری اعلام دعوتی چیزی نشد... برای همین والا هیچ فرقی نداره.... می خای شما پیچو رو ایجاد کنو دوستان و دعوت کن.
عیب نداره عزیزم میدونم ک نیتمون خیره
اخه دیدم بهت پی ام دام ج ندادی و اخرین باری ک انلاین بودی 1روز پیش بوده

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نه . من که پیامی دریافت نکردم ... کی پیام.... دادی من همین چند دقیقه پیش خبر میزاشتم تو کلوپ ورزشی

Last edited:

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
نه . من که پیامی دریافت نکردم ... کی پیام.... دادی من همین چند دقیقه پیش خبر میزاشتم تو کلوپ ورزشی
والا من همین الان پی ام دادم
عیب نداره حالا
این شماره منه تو ی پی ام بده
۰۹۳۶۷۲۸۲۰۰۷

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
دمت گرم حاجی ولی زودتر از اینا من همچین پیشنهادی دادم و دنبالش بودم
حالا هم عیب نداره نیت مهمه من و تو نداریم واسه کار خیر اما مشکل اینجاس ک فک نکنم زیاد انلاین باشی تا بتونی کار خیرمون رو ب انجام برسونیم دی:
خب دوستان اگه داداشه بالا ج نداد تو وتس اپ شماره منو سیو کنید ی پی ام بدید تا ببرمتون تو همون گروپ اینم شمارم
09367282007
داداش الون چی شد؟میکروفن رو روش تست زدی؟جواب داد؟
برادر به نتايج اميدوار كننده اي رسيدم به زودي ميكروفن سازگار رو بهتون معرفي ميكنم:)و تغييراتي كه لازمه

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
برادر به نتايج اميدوار كننده اي رسيدم به زودي ميكروفن سازگار رو بهتون معرفي ميكنم:)و تغييراتي كه لازمه
قربانت داداش
عذر ک باعث زحمت میشیم ما دی:
دادا بی زحمت شمارتو پخ کن برام تا ببرمت تو گروپه واتس اپ ک زودتر ب نتیجه برسیم ...یا این ک شماره منو سیو کن تو گوشیت بعدش ی پی ام بده بهم تا ببرمت گروپ
این شماره من تو واتس اپ
09367282007
بقیه هم منو تدد کنن
یاحق

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
آقا گوشیهای شما به مودم مبین نت وصل میشه؟!

رامتن چیه؟!

تنظیمات Wifi گوشیتون چیه؟!

:(:(:(:(:(

amiryasa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه چند هفته ای هست این گوشیو خریدم از همه چیزش راضیم فقط یه موضوعی من برنامه cpu-z نصب کردم در حالی ک با گوشی هیچ کاری نمیکنم ولی نهایت cpu load تا 30% پایین میاد چرا؟؟؟؟؟؟؟
برای شما هم همینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مصرف باطریمم زیاده احساس میکنم رامم هم اصلیه خودشه فقط روتش کردم :(

کسی نیست جوابه مارو بده؟؟؟؟؟ رامم عوض کردم یه خورده بهتر شد ولی حداقل استفاده از cpu 18% هست.رام 4.12 هم وقتی نور صفحرو تا ته کم میکنی وقتی صفحه خاموش میشه میخای روشن کنی با تاخیر زیاد روشن میشه:( یعنی باگ داره؟؟؟؟

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آقا گوشیهای شما به مودم مبین نت وصل میشه؟!

رامتن چیه؟!

تنظیمات Wifi گوشیتون چیه؟!

:(:(:(:(:(
کسی نیست جوابه مارو بده؟؟؟؟؟ رامم عوض کردم یه خورده بهتر شد ولی حداقل استفاده از cpu 18% هست.رام 4.12 هم وقتی نور صفحرو تا ته کم میکنی وقتی صفحه خاموش میشه میخای روشن کنی با تاخیر زیاد روشن میشه:( یعنی باگ داره؟؟؟؟

دوستان بیاید تو واتس آپ بیان کنید.

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
حاجی بروتوتنظیمات گوشی قسمتpower managment
بعدش گزینهaggressive power saverروفعال کن
واسه من که تا50درصدتومصرف باتری صرفه جویی میکنه وخیلی خوبه....
ازشارجر های اصلی استفاده کن مثله شارجر های سامسونگ وسونی بالای1000میلی امپر
نورصفحه گوشیتو بزارروحالت 50درصدیابزارروی حالت اتوماتیک خیلی توباتری تاثیرداره هرچند که نورصفحه کم میشه!

sepideeeeee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
139
بچه ها خواستم تجربه ام رو واسه وصل شدن گوشی به کامپیوتر بگم
بعد اینکه کلی کار کردم و نشد رفتم سایت http://www.mobogenie.com/ و نرم افزار نسخه کامپیوتر رو گرفتم و خودش واسم گوشی رو وصلش کرد :) :)
با این نرم افزار زمانی که گوشیتون به کامپیوتر از این طریق وصله ، امکان مدیریت کامل گوشی رو دارین : روت کردن ، بکاپ گرفتن ، انتقال برنامه ها به حافظه جانبی و خلاصه همه چی
واسه آدم بی سواد و تنبلی مثل من که دنیایی بود :)

راستی این سایت یه نسخه اندروید هم داره که مثل نرم افزار بازار میمونه اما خوب امکاناتش خیلی بیشتره
بدیش اینه حجم زیادی از رم رو میگیره اما برنامه های زیادی توشه

راستی یه سوال شما کدوم رم رو وصل کردین که هم حجم کمی از رم رو بگیره هم زبان فارسی کیبورد رو داشته باشه هم کیفیت دوربینش خوب باشه :D

saeed1260

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من قبلا 1 گوشی داشتم که روش رام میو بود و با موزیک پلیرش خیلی حال میکردم
میخواستم بدونم اسم اون موزیک پلیر رو کسی میدونه چیه و میشه دانلودش کرد
اگه نه دنبال 1 موزیک پلیر میگردم که باهاش بشه فقط اهنگ های توی 1 پوشه رو گوش داد و کار کردن باهاش اسون با

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
دوستان من گوشی رو 2.5 ماه نیست خریدم... باطری دیگه 1 روزم نگه نمیداره... خیلی سریع خالی میشه ایا باطری با قدرت بالا برای این گوشی اومده یا خیر ؟

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
سلام
دوستان من گوشی رو 2.5 ماه نیست خریدم... باطری دیگه 1 روزم نگه نمیداره... خیلی سریع خالی میشه ایا باطری با قدرت بالا برای این گوشی اومده یا خیر ؟
باتریو کالیبره کنی بهتر شارژ نگه میداره.از برنامه های خالی کننده رم مثل clean master هم استفاده کن وضع بهتر میشه باز.

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
من قبلا 1 گوشی داشتم که روش رام میو بود و با موزیک پلیرش خیلی حال میکردم
میخواستم بدونم اسم اون موزیک پلیر رو کسی میدونه چیه و میشه دانلودش کرد
اگه نه دنبال 1 موزیک پلیر میگردم که باهاش بشه فقط اهنگ های توی 1 پوشه رو گوش داد و کار کردن باهاش اسون با
سلام برنامه جت آدیو همچین قابلیتی رو داره

بالا