Aloneman4060
Registered User
- نوشتهها
- 853
- لایکها
- 284
شما واسه نصب رام 4.1.1اصلا نيازي به اين روش نداريد اين مال وقتي بود كه رام رو از يه گوشي ديگه كپي كرده بودن2-بعد نصب ریکاوری رام رو از حالت زیپ در میاریم.
3-اگر همینطوری به مموری کپی کنید ریکاوری فایل رو نمیشناسه برای همین باید یه فایل به نامclockworkmod بسازیم بعد داخل همین فایل یه فایل دیگه مثل 1970-12-11.17.04.28میسازیم بعد محتوای فایل رام رو داخلش کپی میکنیم.
4-خاموش کردن گوشی و رفتن به حالت ریکاوری و انتخاب گزینه backup&restore و انتخاب فایل 1970-12-11.17.04.28 و بعد اتمام زدن گزینه wipe cache.
5-زدن اولین گزینه restartشدن گوشی و بالا آمدن با رام 4.1
اقا این چه وضهشه چرا هیچکی کمک نمیکنه باو این چند مرحله رو من نمی تونم بیدا کنم ریکاوری رامو از کجا بیارم تورو خدا یکی خوب توضیح بده 10 بار اینجا نوشتم ولی هیچکی جواب نداده کجان اون اقاهایی که 10 ها بار رام عوض کردن یه عرضو اندامی کنیین
الان فايل زيپش هست و ميتونيد از ريكاوري و گزينه install zip to sd cardنصبش كنيد
اگه دقيقا با اين روش مشكل داريد و ميخوايد ياد بگريد گزينه1رو متاسفانه درست توضيح ندادن واسه كسايي كه با محيط ريكاوري اشنا نيستند
شما نميخواد چيزي بسازيد بريد تو ريكاوري و گزينه بكاپ رو بسازيد
الان يه پوشه باهمون اسم هايه گزينه 1ميسازه واستون كه كافيه فايلاي داخلش رو پاك كنيد و فايلايي كه دانلود كرديد رو جاش بزاريد
بقيه مراحل خيلي راحت گفته شده
دوستان سلام
من امروز این گوشی رو خریدم و واقعیت اینه که نمیدونم چه جوری باید روت کنم یعنی کلا هیچی سر در نمیارم
میشه به زبان ساده بگین چه جوری باید اینکارو بکنم ؟
تو پخ كامل واستون توضيح دادمدوستان سلام
من امروز این گوشی رو خریدم و واقعیت اینه که نمیدونم چه جوری باید روت کنم یعنی کلا هیچی سر در نمیارم
میشه به زبان ساده بگین چه جوری باید اینکارو بکنم ؟