kamran_ms
Registered User
با سلام خدمت داداشه گل و گلابخب دوستان. من این رام رو که دوستان معرفی کرده بودند نصب کردم. اندروید 4.1.2 بیلد 38*** که در واقع همون اندروید 4.1.2 پرطرفدار هایر هست که یه سری تغییرات داشته. مهمترین تغییر اضافه شدن زبان فارسی به رام 4.1.2 هست و برنامه زدباکس که یک برنامه سیستمی بسیار مفید بخصوص برای مدیریت باتریه. لانچر نوا روی این رام نصبه و سرعت بسیار خوبی هم داره ولی من ترجیح دادم اون رو پاک کنم و از بازوکا استفاده کنم. ضمنا یه برنامه برای پنهان سازی دکمه های منوی پایین صفحه داره که باعث میشه صفحه بزرگتری داشته باشید. من این رام رو برای کنجکاوی و بیشتر برای اضافه کردن اینترفیس فارسی به 4.1.2 نصب کردم. این رام رو به همه کسانی که 4.1.2 میخان استفاده کنن توصیه میکنم. توجه کنید موقع دانلود ورژن 5.5 رو انتخاب کنید.
نکته1: این رام رو مستقیم روی رام 4.1.2 بیلد 38**** قبلی نصب کردم بدون حتی ریست فکتوری و گوشی با موفقیت بالا امد ولی برنامه های قبلی موجود نبود. بنابراین بهتره یه ریست فکتوری کنید بعد این رام رو نصب کنید. طریقه نصب هم از طریق CWM و نصب فایل زیپ. حجم این رام 338مگابایت.
نکته2: برنامه سوپراس یو در این رام شاید بدرستی عمل نکنه و نتونید با بعضی برنامه ها اجازه سوپر یوزر داشته باشید. اگر به این مشکل برخوردید بهترین کار این هست که سوپر اس یو رو انینستال کنید
داداش من و بیشتر از بچه های فروم از رامه صفحه اول ب عنهوانه بهترین رام برای 910 استفاده میکنیم
حالا میخاستم بدونم این رامی ک شما استفاده میکنی چ قابلیت های خوبی داره ک ما مهاجرت کنیم از بهترین رام ب این رام
یکم بیشتر توضیح بدی خیلی ثواب کردی
برنامه دوربین؟لانچر؟برنامه های پیش فرض؟و ....