• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
خب دوستان. من این رام رو که دوستان معرفی کرده بودند نصب کردم. اندروید 4.1.2 بیلد 38*** که در واقع همون اندروید 4.1.2 پرطرفدار هایر هست که یه سری تغییرات داشته. مهمترین تغییر اضافه شدن زبان فارسی به رام 4.1.2 هست و برنامه زدباکس که یک برنامه سیستمی بسیار مفید بخصوص برای مدیریت باتریه. لانچر نوا روی این رام نصبه و سرعت بسیار خوبی هم داره ولی من ترجیح دادم اون رو پاک کنم و از بازوکا استفاده کنم. ضمنا یه برنامه برای پنهان سازی دکمه های منوی پایین صفحه داره که باعث میشه صفحه بزرگتری داشته باشید. من این رام رو برای کنجکاوی و بیشتر برای اضافه کردن اینترفیس فارسی به 4.1.2 نصب کردم. این رام رو به همه کسانی که 4.1.2 میخان استفاده کنن توصیه میکنم. توجه کنید موقع دانلود ورژن 5.5 رو انتخاب کنید.
نکته1: این رام رو مستقیم روی رام 4.1.2 بیلد 38**** قبلی نصب کردم بدون حتی ریست فکتوری و گوشی با موفقیت بالا امد ولی برنامه های قبلی موجود نبود. بنابراین بهتره یه ریست فکتوری کنید بعد این رام رو نصب کنید. طریقه نصب هم از طریق CWM و نصب فایل زیپ. حجم این رام 338مگابایت.
نکته2: برنامه سوپراس یو در این رام شاید بدرستی عمل نکنه و نتونید با بعضی برنامه ها اجازه سوپر یوزر داشته باشید. اگر به این مشکل برخوردید بهترین کار این هست که سوپر اس یو رو انینستال کنید
با سلام خدمت داداشه گل و گلاب
داداش من و بیشتر از بچه های فروم از رامه صفحه اول ب عنهوانه بهترین رام برای 910 استفاده میکنیم
حالا میخاستم بدونم این رامی ک شما استفاده میکنی چ قابلیت های خوبی داره ک ما مهاجرت کنیم از بهترین رام ب این رام
یکم بیشتر توضیح بدی خیلی ثواب کردی
برنامه دوربین؟لانچر؟برنامه های پیش فرض؟و ....

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
وقتی برنامه نصب کنید متوجه میشید:)

Sent from my GFIVE Prado using Tapatalk
تایید میشه
ولی بعضی هاشون
بعضی اوقات
نه همه
مال منم یه بار پرید و سیم کارت نمیشناخت
خدا روشکر با رام رسمی و دعا بسم الله درست شد

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
بچه ها وقتی با گوشی کار میکنم زیر دوربین داغ میشه؟!علتش چیه!!برای همه این طوری هست؟!

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
بچه ها وقتی با گوشی کار میکنم زیر دوربین داغ میشه؟!علتش چیه!!برای همه این طوری هست؟!
سی پی یو رو چی درگیر کرده؟
برنامه ی سنگین و خاصی نصب کردین یا نور 70درصد به بالاس؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
دمای باتری هم 40درجه هست
ربطی به دمای باتری نداره
اون قسمت فقط سی پی یوی گوشی هست
ببینید به طور طبیعی این گوشی وقتی کار نیمه سنگین باهاش میکنی یه مقدار داغ میکنه
توکارها و بازی های سنگین نیمه ی بالایی گوشی خیلی داغه که کاملا حس میشه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام به همه دوستان و اساتید محترم و 910 دارهای عزیز
یه سوال کسیانی که 910 داشتند رام فابریک روی گوشیشون زبان فارسی داشته یا نه؟
من یه رام فابریک میخام که مولتی لنگویج باشه یا زبان فارسی داشته باشه نه رام کاستوم . اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بده

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سلام به همه دوستان و اساتید محترم و 910 دارهای عزیز
یه سوال کسیانی که 910 داشتند رام فابریک روی گوشیشون زبان فارسی داشته یا نه؟
من یه رام فابریک میخام که مولتی لنگویج باشه یا زبان فارسی داشته باشه نه رام کاستوم . اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بده

سلام

بله رام بنده که فارسی داشت.

mohammaddt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
از دوستان و عزیزانی که رام ۴.۱.۲ (بهترین رام تا به امروز) رو نصب کردن میخواستم ببرسم مزایا و معایب این رام نسبت به رام فابریکش چیه؟مثلا دوربینش بهتر میشه؟فضای خالی رم بیشتر میشه؟
کلا برتریش نسبت به فابریکش چیه؟چون خیلی وقته میخوام نصب کنم ولی موندم که آیا ارزشش رو داره یا نه...
ممنون میشم با دلیل مزایا و معایبشو نسبت به فابریکش بگن دوستانم

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام

بله رام بنده که فارسی داشت.

رام اصلی گوشیتون 4.0.4 بود دیگه . هنوزروی گوشیتونه یا پاکش کردید؟
اگه هست یه اسکرین شات از قسمت ورژن و مشخصاتش میزارید

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
با سلام خدمت داداشه گل و گلاب
داداش من و بیشتر از بچه های فروم از رامه صفحه اول ب عنهوانه بهترین رام برای 910 استفاده میکنیم
حالا میخاستم بدونم این رامی ک شما استفاده میکنی چ قابلیت های خوبی داره ک ما مهاجرت کنیم از بهترین رام ب این رام
یکم بیشتر توضیح بدی خیلی ثواب کردی
برنامه دوربین؟لانچر؟برنامه های پیش فرض؟و ....

تقریبا همه چی مثل همون رام 4.1.2 اصلی هست ولی زبان فارسی اضافه شده. لانچر nova روش نصبه. برنامه دوربین فرقی نکرده. برنامه های پیش فرض هم خیلی بهتر شده مثل zbox که قبلا گفتم برنامه بسیار خوبی برای بهینه سازی سیستم هست. در کل فرق زیادی با 4.1.2 بیلد38*** نداره و یه سری برنامه اضافه مثل حذف کلیدهای پایین صفحه و زبان فارسی داره. برای همین برای من که 4 تا رام 4.1.2 مختلف روی هایر نصب کردم فعلا این رام بهترین بوده (در مورد روت این رام من یه مشکل کوچیک داشتم که بعضی برنامه ها نمیتونستن اجازه روت بگیرن که با حذف سوپر اس یو مشکل حل شد)
از دوستان و عزیزانی که رام ۴.۱.۲ (بهترین رام تا به امروز) رو نصب کردن میخواستم ببرسم مزایا و معایب این رام نسبت به رام فابریکش چیه؟مثلا دوربینش بهتر میشه؟فضای خالی رم بیشتر میشه؟
کلا برتریش نسبت به فابریکش چیه؟چون خیلی وقته میخوام نصب کنم ولی موندم که آیا ارزشش رو داره یا نه...

فقط میتونم بگم اگر به 4.1.2 آپگرید نکردید واقعا ضرر کردید.

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
تایید میشه
ولی بعضی هاشون
بعضی اوقات
نه همه
مال منم یه بار پرید و سیم کارت نمیشناخت
خدا روشکر با رام رسمی و دعا بسم الله درست شد
عزیزمیشه بگیداون چه برنامه یی هستش اگه نصب کنیم ممکنه انتن بپره وسیم کارتونشناسه که مواضب باشیم یه وقت دچارمشکل نشیم!
من که والاانواع بازیاوبرنامه هارنصب کردم هیچ مشکلی نداشت!

mohammaddt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کلیک کنید تا بازشود...
-----------------------------------------------------------
فقط میتونم بگم اگر به 4.1.2 آپگرید نکردید واقعا ضرر کردید.
-----------------------------------------------------------------
کیفت عکس و فیلم برداری برام خیلی مهمه واسه همین میگم تفاوتشو نسبت به ۴.۰.۴ بگید.بهتر شده توی ۴.۱ یا بدتر شده کیفیت دوربین؟
ضبط مکالمه هم هنوز داره یا نه؟

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان منم تا حالا آپدیت نکردم از ورژن فابریک 4.0.4
می خوام ورژن 4.1 جدیدی که معرفی کردید رو نصب کنم http://www.needrom.com/mobile/haier-w910-4/
نحوه نصبش رو بلد نیستم
اگه لطف کنید توضیح بدهید ممنون میشم

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
خیلی خلاصه: اول باید گوشی رو روت کنید و cwm نصب کنید. بعد فایل زیپ رام 4.1.2 رو از طریق cwm نصب کنید و تمام! جزئیات در صفحه اول (نحوه نصب رام 4.1.2)

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
سلام کسی می دونه ارور cheking md5 مربوط به چیه ؟

من دو تا بکاپ داشتم از گوشی وقتی ریستور می زنم این ارور رو میده

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
خب دوستان من یکشنبه عصر رامی رو که صفحه قبل توضیح داده بودم نصب کردم و الان که چهارشنبه عصره هنوز 31 درصد از شارژ باتری باقی مونده. جدا از اینکه من چقدر از گوشی استفاده کردم یا برنامه بهینه سازی باتری روی گوشی نصب هست باید بگم با رام قبلی نهایت 3 روز شارژ داشتم. بنظرم گوشی تا فردا عصر هم شارژش تموم نمیشه. وضعیت نور گوشی 50 درصد و سیمکارت رایتل هست. هرچند نمیتونم تا یه شارژ دیگه انجام ندادم قضاوت قطعی کنم اما در مورد اینکه نگهداری شارژ توی این رام بهتر از 4.1.2 صفحه اول هست میتونید مطمئن باشید

فایل های ضمیمه

• Screenshot_۲۰۱۴-۰۱-۲۲-۱۷-۴۷-۳۳.png
    Screenshot_۲۰۱۴-۰۱-۲۲-۱۷-۴۷-۳۳.png
    210.3 KB · نمایش ها: 21

mortezasajjadi

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان یدونه 910 داشتم زده بودم به شارژ با همون شارژر آیفونی و یدفه شارژر ترکید و دیگه گوشی روشن نشد و نمیشه مشکل از کجاشه الان؟

mojtabahhh

Registered User
لایک‌ها
60
دوستان یدونه 910 داشتم زده بودم به شارژ با همون شارژر آیفونی و یدفه شارژر ترکید و دیگه گوشی روشن نشد و نمیشه مشکل از کجاشه الان؟

با این شارژر باید با محافظ گوشی را بزنی شارژ

بالا