• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
ممنون جناب رئیسی عزیز . با توضیحات و کمک شما مشکلم حل شد . یه برنامه نصب کرده بودم که با پاک کردنش مشکلم حل شد .

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
این بنده خدایی که همینطور رام میده بیرون زورش میاد رام 4.2 به بالا هم بده؟
من تو کامنت ها ازش پرسیدم 4.4کی میاد؟!!!گفتش4.2و4.3رو به محض درست شدن بتاش سریعا منتشر میکنه و گفت هفته های اینده اما در مورد 4.4چیزی نگفت!!

mohammaddt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
داداش يعني چي کاليبره کردي/?4 روز نگه ميداره???چجووريهههه????ميشه توضيح بدين
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از این شوخی هایی که افراد برای فروش جنسشون میکنن فرمودند ایشون
کالیبراسیون هیچ ربطی به میزان نگه داری شارژ نداره
4روز نگه داشتنشون هم هیچ ربطی به کالبیراسیون نداره،بلکه ربط مستقیم با میزان استفاده داره
ولی شارژر خوب و آمپر بالا 1500 مثلا،خیلی تاثیر داره روی باتری(تجربه روی هایر)
احتمالا ایشون در 4روز صفحه ی گوشی بیشتر از 3ساعت روشن نبوده به صورت مداوم و درنور کم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نه داداش بابت فروش که منصرف شدم چون واقعیتش عیبی نمیتونم از این گوشی بیرون بیارم و شدیدا منصرف شدم.
در رابطه با کالیبره کردن هم که دوستمون گفتن شوخی هست باید خدمتشون عرض کنم که نرم افزار کالیبره شدیدا روی عمر باطری تاثیر داره و اگه نداشت بیخودی درست نمیکردن نرم افزارش رو.نرم افزار battery calibration رو نصب کنید و بزارید گوشیتون 100%(توجه کنید 100% چون وقتی چراغ سبز ال ای دی روشن میشه هنوز 100% شارژ نشده و باید اون علامت شارژ روی باطری حذف بشه و نوشته باشه battery charged تا اینکه شارژ 100% شده باشه)شارژ بشه بعد گزینه calibrat رو بزنید من چند بار امتحان کردم حدود 10-20درصدی باطریم بهبود پیدا کرده.من همیشه نور صفحم روی اتوماتیک هست و وای فای هم زیاد وصل میشم.مثلا امروز گوشیمو شارژ کردم.قبلش حدود 1ساعت و ربع باهاش real racing 3 بازی کردم وحدود 2 ساعتی هم وای فای وصل بودم.2 روز هم جواب داده بود باطری.شب تا صبح هم 3% بیشتر کم نمیشه باطری در حالی که قبل کالیبریشن تا 6-7% کم میشد.

mohammaddt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
البته تو این مدت تماس و اسمس هم باهاش داشتم

mohammaddt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فایده کالیبره کردن هم اینه که ممکنه گوشیتون همیشه فقط از 80 درصد کارایی باطریتون استفاده میکنه ولی با این کار 100 درصد کارایی باطریتون استفاده میشه.
توضیح کاملتر هم میتونید یه سرچ توی اینترنت بکنین

omidomid1

Registered User
لایک‌ها
210
فایده کالیبره کردن هم اینه که ممکنه گوشیتون همیشه فقط از 80 درصد کارایی باطریتون استفاده میکنه ولی با این کار 100 درصد کارایی باطریتون استفاده میشه.
اگه امکانش هست ی لینک از برنامه ای ک خودتون استفاده کردینو بذارین ممنون

Sent from my Haier ChunkyMod 1.1.5 using Tapatalk

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
پس این برنامه خیلی میتونه کمک کنه لطفا لینکشو بذار که همه استفاده کنند

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
اقا یه برنامه اندروید معرفی کنید که باهاش بشه به همه ایمیل ها توی یه برنامه دسترسی داشت. منظورم اکانت های مختلف یاهو جیمیل و هات میل و امثالهم هست. میشه برنامه های هر کدوم از این سرویسارو جداگانه نصب کرد ولی وقتی همه با هم باز شن مدیریتش خیلی راحت تر میشه
اینم اگه یکی جواب بده ممنون میشیم

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
نه داداش بابت فروش که منصرف شدم چون واقعیتش عیبی نمیتونم از این گوشی بیرون بیارم و شدیدا منصرف شدم.
در رابطه با کالیبره کردن هم که دوستمون گفتن شوخی هست باید خدمتشون عرض کنم که نرم افزار کالیبره شدیدا روی عمر باطری تاثیر داره و اگه نداشت بیخودی درست نمیکردن نرم افزارش رو.نرم افزار battery calibration رو نصب کنید و بزارید گوشیتون 100%(توجه کنید 100% چون وقتی چراغ سبز ال ای دی روشن میشه هنوز 100% شارژ نشده و باید اون علامت شارژ روی باطری حذف بشه و نوشته باشه battery charged تا اینکه شارژ 100% شده باشه)شارژ بشه بعد گزینه calibrat رو بزنید من چند بار امتحان کردم حدود 10-20درصدی باطریم بهبود پیدا کرده.من همیشه نور صفحم روی اتوماتیک هست و وای فای هم زیاد وصل میشم.مثلا امروز گوشیمو شارژ کردم.قبلش حدود 1ساعت و ربع باهاش real racing 3 بازی کردم وحدود 2 ساعتی هم وای فای وصل بودم.2 روز هم جواب داده بود باطری.شب تا صبح هم 3% بیشتر کم نمیشه باطری در حالی که قبل کالیبریشن تا 6-7% کم میشد.
ببینید بنده حدود 2 ساله تو انجمن همسایه فعالم
نرم افزار کایبراسیون فقط ناهماهنگی بین رام و باتری رو از بین میبره
ولی اینقدر شدید که شما میگین تاثیر نداره
کالیبراسیون مال زمانی هست که گوشی رو کامل شارژ میکنید خاموشش کنید چند درصد از شارژ کم میشه
من قول میدم بهتون اون شارژرتون خیلی تاثیر بیشتری داره تا کالیبراسیون تون...

به هرحال هرکی میتونه امتحان کنه و یک بار کالیبره کنه یاتری رو
ولی عوض کردن شارژر 2برابر تاثیر داره
حتی این شارژهایی که به اسم اصلی و هایر بهتون میدن هم به نظرم بی فایده س
یه شارژر 1500 بزنید تاثیرشو میبینید
قبلا سر این موضوع بحث شده ولی تجربه ش رو هم یکی از دوستان کرده.شدیدا روی نگه داری باتری و زمان استفاده ش تاثیر داره

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
يه دونه ٧١٨ قديمي سري اول كار كردي موجوده هر كي خواست پخ بده

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
با سلام
دوستان تو یکی از صفحه های این تایپیک اموزش ساخته بانکه باطری رو توضیح داده بود
حالا هرچی گشتم پیداش نکردم
اگه از دوستان کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم:)

mohammaddt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
درسته دوست عزیز همین ناهماهنگی بین رام و باطری رو برطرف میکنه...
ممکنه کارخونه که گوشی رو تولید میکنه رام و باطری رو کالیبره نکرده باشه واسه همین هم هست که گوشی من بهبودی داشته...شاید بقیه هم همین طور باشه و باعث بهبودیشون بشه...
لینک دانلود هم
http://www.plazza.ir/app/5561/proffesionals.battery.callibration.paid

MAJID_JUVENTUS

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
گوشی ۹۱۰w من جدیدا کیفیت صفحه نمایشش خیلی بد شده
رنگ هارو درست نشون نمیده و صفحش انگار تاره یه خورده
رو دوربین هم که میرم کیفیتش پایینه و انگار دوربین ۲ مگا پیکسلیه
مشکل از چیه دوستان؟

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
سلام
گوشی ۹۱۰w من جدیدا کیفیت صفحه نمایشش خیلی بد شده
رنگ هارو درست نشون نمیده و صفحش انگار تاره یه خورده
رو دوربین هم که میرم کیفیتش پایینه و انگار دوربین ۲ مگا پیکسلیه
مشکل از چیه دوستان؟
يه عكس از صفحه نمايشش بزار راهنماييت ميكنم
در مورد دوربينم خيلي پيش اومده واسه من اينجوري شده
اكثرا به خاطر سردي هوا بوده كه لنزش تار ميشه
بايد گوشي رو باز كنيد و خود دوربين وشيشه اي كه محافظ لنز هستش رو پاك كنيد البته اين راه هميشه ج نميده

Sent from my Q74 using Tapatalk 2

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
درسته دوست عزیز همین ناهماهنگی بین رام و باطری رو برطرف میکنه...
ممکنه کارخونه که گوشی رو تولید میکنه رام و باطری رو کالیبره نکرده باشه واسه همین هم هست که گوشی من بهبودی داشته...شاید بقیه هم همین طور باشه و باعث بهبودیشون بشه...
لینک دانلود هم
http://www.plazza.ir/app/5561/proffesionals.battery.callibration.paid
من نصبش کردم.فکر کنم تاثیر داشته.چون از دیشب تا حالا حدود 60 درصد تموم کرده در حالی که من اصلا بیش تر از یک روز باتری نداشتم
ممنون

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
منم این برنامه رو زدم. گفت 6 درصد کالیبره شده. حالا حتما باید صبر کنم شارژش صفر بشه و یک بار گوشیو در حالت خاموش تا 100 درصد شارژ کنم؟ تو برنامه چیزی در این باره ننوشته بود

بالا