masudehsan
Registered User
- نوشتهها
- 461
- لایکها
- 192
ممنون جناب رئیسی عزیز . با توضیحات و کمک شما مشکلم حل شد . یه برنامه نصب کرده بودم که با پاک کردنش مشکلم حل شد .
تو بذار تا منم بذارمداش خودت ورژن رامت رو بزلر ۴.۴.۲ :دی
الان شوخی بود؟ :|تو بذار تا منم بذارم
من تو کامنت ها ازش پرسیدم 4.4کی میاد؟!!!گفتش4.2و4.3رو به محض درست شدن بتاش سریعا منتشر میکنه و گفت هفته های اینده اما در مورد 4.4چیزی نگفت!!این بنده خدایی که همینطور رام میده بیرون زورش میاد رام 4.2 به بالا هم بده؟
اگه امکانش هست ی لینک از برنامه ای ک خودتون استفاده کردینو بذارین ممنونفایده کالیبره کردن هم اینه که ممکنه گوشیتون همیشه فقط از 80 درصد کارایی باطریتون استفاده میکنه ولی با این کار 100 درصد کارایی باطریتون استفاده میشه.
توضیح کاملتر هم میتونید یه سرچ توی اینترنت بکنین
پس این برنامه خیلی میتونه کمک کنه لطفا لینکشو بذار که همه استفاده کنندفایده کالیبره کردن هم اینه که ممکنه گوشیتون همیشه فقط از 80 درصد کارایی باطریتون استفاده میکنه ولی با این کار 100 درصد کارایی باطریتون استفاده میشه.
توضیح کاملتر هم میتونید یه سرچ توی اینترنت بکنین
اینم اگه یکی جواب بده ممنون میشیماقا یه برنامه اندروید معرفی کنید که باهاش بشه به همه ایمیل ها توی یه برنامه دسترسی داشت. منظورم اکانت های مختلف یاهو جیمیل و هات میل و امثالهم هست. میشه برنامه های هر کدوم از این سرویسارو جداگانه نصب کرد ولی وقتی همه با هم باز شن مدیریتش خیلی راحت تر میشه
پس این برنامه خیلی میتونه کمک کنه لطفا لینکشو بذار که همه استفاده کنند
ببینید بنده حدود 2 ساله تو انجمن همسایه فعالمنه داداش بابت فروش که منصرف شدم چون واقعیتش عیبی نمیتونم از این گوشی بیرون بیارم و شدیدا منصرف شدم.
در رابطه با کالیبره کردن هم که دوستمون گفتن شوخی هست باید خدمتشون عرض کنم که نرم افزار کالیبره شدیدا روی عمر باطری تاثیر داره و اگه نداشت بیخودی درست نمیکردن نرم افزارش رو.نرم افزار battery calibration رو نصب کنید و بزارید گوشیتون 100%(توجه کنید 100% چون وقتی چراغ سبز ال ای دی روشن میشه هنوز 100% شارژ نشده و باید اون علامت شارژ روی باطری حذف بشه و نوشته باشه battery charged تا اینکه شارژ 100% شده باشه)شارژ بشه بعد گزینه calibrat رو بزنید من چند بار امتحان کردم حدود 10-20درصدی باطریم بهبود پیدا کرده.من همیشه نور صفحم روی اتوماتیک هست و وای فای هم زیاد وصل میشم.مثلا امروز گوشیمو شارژ کردم.قبلش حدود 1ساعت و ربع باهاش real racing 3 بازی کردم وحدود 2 ساعتی هم وای فای وصل بودم.2 روز هم جواب داده بود باطری.شب تا صبح هم 3% بیشتر کم نمیشه باطری در حالی که قبل کالیبریشن تا 6-7% کم میشد.
يه عكس از صفحه نمايشش بزار راهنماييت ميكنمسلام
گوشی ۹۱۰w من جدیدا کیفیت صفحه نمایشش خیلی بد شده
رنگ هارو درست نشون نمیده و صفحش انگار تاره یه خورده
رو دوربین هم که میرم کیفیتش پایینه و انگار دوربین ۲ مگا پیکسلیه
مشکل از چیه دوستان؟
من نصبش کردم.فکر کنم تاثیر داشته.چون از دیشب تا حالا حدود 60 درصد تموم کرده در حالی که من اصلا بیش تر از یک روز باتری نداشتمدرسته دوست عزیز همین ناهماهنگی بین رام و باطری رو برطرف میکنه...
ممکنه کارخونه که گوشی رو تولید میکنه رام و باطری رو کالیبره نکرده باشه واسه همین هم هست که گوشی من بهبودی داشته...شاید بقیه هم همین طور باشه و باعث بهبودیشون بشه...
لینک دانلود هم
http://www.plazza.ir/app/5561/proffesionals.battery.callibration.paid