amonoroz20
Registered User
- نوشتهها
- 75
- لایکها
- 1
یک سوال الان این htcبهتره با هایر
هایر گرافیک قوی تری داره.صفحه بزرگ تری دارهیک سوال الان این htcبهتره با هایر
سلام
دوستان مدتی هست که هنگام تماس شنونده صدامو کم دریافت میکنه ولی وقتی روی بلندگو میزنم میگه صدا خوبه.آیا تنظیمات خاصی داره؟
سوراخی که واسه میکروفن هستش به احتمال خیلی زیاد غبار گرفته تمیز کنیذ اوکی میشهاتفاقا من یبارم حتی با دست خیس باهاش کار نکردم .میکروفن هم سالمه چون وقتی گوشی رو موقع تماس رو اسپیکر میزنم صدا سالم به طرف میرسه.
سلام این برنامه رو روی لپ تاپت نصب کن.سلام
دوستان چطوری از اینترنت لپ تاپ با کابل بر روی گوشی استفاده کنیم ؟
گوشی من هایر 910 و روت هست
نیامدهاساتید محترم برای این کوشی فیلیپ کاور نمیامده
دوستان جواب منم بدن ممنون میشم بازی ها رو دیتاشون رو تو android/data هم ریختم بازم اجرا نشدنسلام دوستان من هایر 910 رو به تازگی خریدم گوشی خوبیه کلا ولی این دوربینش تنظیماتش رو رو 8 مگا پیکسل هم گذاشتم کیفیت عکسش زیاد جالب نیست تنظیمات خاصی داره ؟ کیفیت فیلمبرداریش مناسبه و بازیهای بدون دیتا راحت اجرا شدند ولی اونایی که دیتا دارن رو نتونستم اجرا کنم گوشی هم روت نشده مموری کارت هم ندارم و رام اصلی روش هست 4.0.4 این مسیر Android\Obb تو گوشی من نبود که دیتا گیم هارو رو بریزم اونجا دوستان کمک کنند ممنون میشم
سلامسلام دوستان کمک فوری میخوام
والا من دو ماه پیش یه هایر 910 واسه یکی از آشناها گرفتم
تا الان که خوب کارمیکرد به گفت ی ایشون اومده اس ام اس بخونه یهو گوشی خاموش شده و دیگه هم روشن نمیشه چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامدوستان جواب منم بدن ممنون میشم بازی ها رو دیتاشون رو تو android/data هم ریختم بازم اجرا نشدن
سلام داداش ممنون از جوابت خب اکثرشون رو باید توی فولدر android/obb بریزم ولی تو گوشی من فولدر obb نیست فقط فولدر data هستش اگر فولدرش رو دستی بسازم جواب میده؟ تشکرسلام
هر بازی یه طوریه ! و جای مخصوص ریختن دیتا داره، از اون جایی که دانلود کردین نگاه کنید حتما نوشتن که کجا قرار بدید دیتا رو.
send by LeO from w910
داداش قبل از شما کاربر Aloneman4060 ساخته.میتونید ازش کمک بگیریندوستان میخام ی باطری جایگزین بالاتر از 1750mhبرای هایر 910 بسازم چ باطری(مدل گوشی) رو پیشنهاد میکنید؟؟
و اگه کسی از قبل تجربه داره بگید تا همه استفاده کنیم
اگر موفقیت امیز بود اموزش رو توی سایت میذازم
یاحق
Sent from my W910 using Tapatalk 4 Beta
مرسی داداش درست شدسلام
دکمه پاور + ولوم بالا رو نگه دارین
گوشی ویبره میزنه
بعد روشن کنید
هیچ جای نگرانی هم نیست
send by LeO from w910
سلام عزیزسلام داداش ممنون از جوابت خب اکثرشون رو باید توی فولدر android/obb بریزم ولی تو گوشی من فولدر obb نیست فقط فولدر data هستش اگر فولدرش رو دستی بسازم جواب میده؟ تشکر
ب نظرم motorola razer باتریش شبیه هایرباشه.یه بررسی بکنید حالا ببینیدمیشه یانه؟!!؟داداش قبل از شما کاربر Aloneman4060 ساخته.میتونید ازش کمک بگیرین