kamran_ms
Registered User
مرسی بررسی میکنم ممنونب نظرم motorola razer باتریش شبیه هایرباشه.یه بررسی بکنید حالا ببینیدمیشه یانه؟!!؟
بازم اگه کسی دیگه سراغ داشت بگه
مرسی بررسی میکنم ممنونب نظرم motorola razer باتریش شبیه هایرباشه.یه بررسی بکنید حالا ببینیدمیشه یانه؟!!؟
دوستان میخام ی باطری جایگزین بالاتر از 1750mhبرای هایر 910 بسازم چ باطری(مدل گوشی) رو پیشنهاد میکنید؟؟
و اگه کسی از قبل تجربه داره بگید تا همه استفاده کنیم
اگر موفقیت امیز بود اموزش رو توی سایت میذازم
یاحق
Sent from my W910 using Tapatalk 4 Beta
باطری گوشی motorola raze v رو بررسی کردم گویا از نظر ظرفیت باطری 1780 mAh هستش ک فرقی با هایر 910 نداره باید دنباله ی باطری باشیم ک ازنظر ظاهری فرقی چندانی با هایر910نداشته باشه اما ظرفیت باطریش بالای 1750mhباشهب نظرم motorola razer باتریش شبیه هایرباشه.یه بررسی بکنید حالا ببینیدمیشه یانه؟!!؟
هر دوتاش خوبه ولی هر دو یه ضعف مشترک دارن که اونم باطری هستبرادارا من دودلم inewبهتره یاhaierبرای من سخت افزار مهمه کدومشون بهتره
فکرکنم شمایکی ازقدیمیترین دارندگان حایر910هستیدبعد از مدت حدود 8 ماه که از خرید این گوشی می گذره
هنوز میگم نسبت به قیمتش عالیه
انصافا همه چیش خوب بوده
من که از نظر باتری اصلا باهاش مشکل ندارم
چقدر تا حالا باهاش ویس رکورد گرفتم
در یک روز نزدیک 6-7 ساعت ویس رکورد میگیرم و باتری نصف بیشتر داره!!
بعنوان کسی که مدتی با هر دو گوشی کار کرده ، نظرات این دوستمون رو تایید می کنم . و عرض می کنم که در مقایسه با چندین گوشی برند بین المللی و چند گوشی برند اصلی چین ، کیفیت صفحه نمایش iNew از نظر درخشندگی ، شدت نور ، کیفیت رنگ و ... بی نظیره !!!با سلام خدمته دوسته خوبم عمو نوروز ....دی:
این دو توی دو رنج متفاوته قیمتن ک کاملا بستگی ب علاقه و جیب خردار داره....
هایر ۴۳۰الی ۴۸۰
ای نیو ۶۳۰الی ۶۸۰
از نظر قدرت هر دو هیفده هزار هستن
از نظر کیفیت صفحه نمایش اندازه و تراکم پیکسلی آی نیو بالاتره حدوده صدتایی بالاتره و زیر نور خورشید راحت میتونی ببینیش ..اما هایر 910 زیاد راحت نمیتونی زیر نور خورشید باش کار کنی همشم ب خاطر فشردگی تاچ گوریلاگلس2 هستش
از نظر باطری هایر 910 قوی تره ازش
چون با این ک هردو ظرفیت باطری هاشون یکی هست تعداد هسته ای نیو 4 هسته اما mtk کم مصرف و هایر دو هسته کوالکام پرمصرف ....اما اندازه صفحه هایر 910 ...۴/۵اینچه اما ای نیو ۵اینچه واسه همین احتمال داده میشه زود ب زود باطریش خالی شه
و از نظر بقیه کارایی های مثل ضده ابی (فقط شست و شو چون ip45 یعنی مقاوم در مقابل اب) و ضده ضربه ای و ارزانی قیمت حدوده دویست تومن هایر 910 بهتره از آی نیو
و اینو توجه کنید ک ای نیو هنوز اون قد عمده وارد نشده ک همه ی تست ها رو روش انجام بدن ببین چ مشکلایی داره ...
حالا اگه از من نصیحت قبول میکنی چیزی بخر ک قبلا امتحانشو پس داده
یاحق
Sent from my W910 using Tapatalk 4 Beta
سلام
دکمه پاور + ولوم بالا رو نگه دارین
گوشی ویبره میزنه
بعد روشن کنید
هیچ جای نگرانی هم نیست
send by LeO from w910
البته razer hd هم هست درکل چون موتورولا بعضی گوشی هاش ازنظراندازه شبیه هایرن وهم چنین ذخامت ب نظرم یکیط بایدپیدابشه که به هایربخورهمرسی بررسی میکنم ممنون
بازم اگه کسی دیگه سراغ داشت بگه
چی شد جواب من اومده با نیونمدهبرادرا برای این گوشی فلیپ کاور نیست یا نمیتونیم مال کوشی دیگرو بزاریم جاش
اگه خود به خود خاموش روشن ميشه دو دليل داره يكيش فلش كن اگه اوكي نشد گوشيتون جريان كشي دارهسلام بر همه ی دوستان این هایر ما یه چند هفته ایه که خود به خود خاموش روشن میشه کسی راه حلش رو میدونه که دیگه خود به خود خاموش روشن نشه؟
ريكاوري بزن روش بعد ازونجا وايپ كن اوكي ميشهسلام دوستان هایر دوستم مشکلی براش پیش اومده به این صورت که بعد یا در حین بازی گوشی درخواست یوزر پسورد میکنه ایشون هم گوشی رو خاموش میکنه که مشکل برطرف بشه اما وقتی روشن میکنه آرم هایر میاد و دوباره ریست میشه
رامش هم رام اصلی هست بدون هیچ تغییراتی
اساتید لطفا کمک کنید باتشکر
فرستاده شده از ABROADِ من با Tapatalk
داداش گوشي رو بازكن بعدش سوكت ال سي دي رو يه بار ديگه جابزن.اگه اوكي نشه ال سي دي به فنا رفته.بايد تعويض شهسلام دوستان یک هایر واسه یکی از دوستام گرفتم یهو صفحش برفکی شده مشکل از چیه همه چی کار میکنه اما صفحه برفکیه انکاری ه8یچی نمیشه دید لطفا راهنمایی کنین ممنون میشم