• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
ريكاوري بزن روش بعد ازونجا وايپ كن اوكي ميشه

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2
ممنون از راهنماییتون ولی تاحالا این کارا رو نکردم و دقیقا نمیدونم چطور باید این کارو انجام داد بیزحمت از اولین کاری که باید انجام بدم تا اخرش به توضیحی بهم بدید بازم ممنون

فرستاده شده از ABROADِ من با Tapatalk

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
ممنون از راهنماییتون ولی تاحالا این کارا رو نکردم و دقیقا نمیدونم چطور باید این کارو انجام داد بیزحمت از اولین کاری که باید انجام بدم تا اخرش به توضیحی بهم بدید بازم ممنون

فرستاده شده از ABROADِ من با Tapatalk
ريكاوري رو از پست دوم دانلود و بعدش رو گوشي نصب كن وارد محيط ريكاوري شيد و ازونجا وايپ كنيد

omidomid1

Registered User
لایک‌ها
210
داداش گوشي رو بازكن بعدش سوكت ال سي دي رو يه بار ديگه جابزن.اگه اوكي نشه ال سي دي به فنا رفته.بايد تعويض شه

داداش والا بلن نیستم چجوری باید باز بشه؟؟؟؟آموزش داره؟

haerinejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام - کسی ال سی دی سالم از گوشی W910 را برای فروش ندارد ؟ قیمتش را برام ارسال کند .

haerinejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
رام 4.2 برای این گوشی نیامد ؟ این همه بچه متخصص هنوز یک رام 4.2 یا 4.3 نتوانسته برای این گوشی درست کنه ؟o_Oo_Oo_O

amonoroz20

Registered User
لایک‌ها
1
برادرا نمیدونم چرا گوشیم خاموش شده حالا روشن نمیشه چی کار کنم

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
برادرا نمیدونم چرا گوشیم خاموش شده حالا روشن نمیشه چی کار کنم
ولوم بالا و پاور رو با هم نگه دار چند بار تا ویبره بزنه. بعد بزنش به شارژر و اجازه بده کاملاً فول شارژ بشه. بعد که از شارژ کشیدی روشنش کن. گاهی پیش میاد که نمایشگر میزان باتری هنگ میکنه و ثابت میمونه یجا. گوشی از بی شارژی خاموش میشه ولی شما فک میکنی که شارژ داشتی. چند سری تا حالا برام پیش اومده

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
دوستان یه لینک شارژر اصل به ما میدی که برای هایر مناسب باشه؟! سونی یا ... هر چی بود ولی اصل باشه و خودتون تایید کنید...

توی فروم کسی میفروشه و کسی از دوستان خریده؟!

sarinta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان
متاسقانه جنس شيشه روي دوربين خوب نيست و پس از مدتي خش مي افته
ماله من اصلا جايي نخورده فقط در اثر تميز كردن شيشه اي كه رو دوربينه خش افتاده و كيفيت عكسها و فيلم هر روز داره بدتر ميشه
راهي هست كه بشه اين تلق يا شيشه رو عوض كرد بدون اينكه پشت دوربين باز بشه ؟ اصلا شيشش هست؟
ممنون ميشم اساتيد راهنمايي كنن

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
دوستان گوشی من اب رفته توش و الان لکه شده... فکر میکنم از سوراخ جای سیم کارت و رم رفته .... چطوری میتونم قابش رو باز کنم و اون لکه که 3-4 روزه افتاده تو گوشی رو از بین ببرم ؟

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
سلام
دوستان گوشی من اب رفته توش و الان لکه شده... فکر میکنم از سوراخ جای سیم کارت و رم رفته .... چطوری میتونم قابش رو باز کنم و اون لکه که 3-4 روزه افتاده تو گوشی رو از بین ببرم ؟

اون صفحه پلاستیکی کنار دوربین رو با یه کارد بکنید، زیرش یه پیچ هست... اونو باز کنید پشت قاب باز میشه...

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
سلام
گوشی بعد خاموش شدن دیگه روشن نمیشه کسی هست درستش کنه از بچه ها ؟

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام
طبق آموزش کاربر emadgoal پیش بروید:
" ولوم بالا و پاور رو با هم نگه دار چند بار تا ویبره بزنه. بعد بزنش به شارژر و اجازه بده کاملاً فول شارژ بشه. بعد که از شارژ کشیدی روشنش کن. گاهی پیش میاد که نمایشگر میزان باتری هنگ میکنه و ثابت میمونه یجا. گوشی از بی شارژی خاموش میشه ولی شما فک میکنی که شارژ داشتی. چند سری تا حالا برام پیش اومده "

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام دوستان: لطفا یه رام سرعتی و خوب بهم معرفی کنید؟بهترین رام؟
ممنون

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
دوستان اب رفته زیر ال سی دی گوشی من پیچ کوشتی مناسب گوشی رو پیدا کردم و باز کردم گوشی رو به ال سی دی یه چیزی عین فلز چسبیده فکر کنم قابل جدا شدن نیست... ممنون میشم کمک کنید من این لک زیر ال سی دی رو رفع کنم... نمیدونم میترسم تاچ لمسی گوشی خراب بشه...

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
طبق آموزش کاربر emadgoal پیش بروید:
" ولوم بالا و پاور رو با هم نگه دار چند بار تا ویبره بزنه. بعد بزنش به شارژر و اجازه بده کاملاً فول شارژ بشه. بعد که از شارژ کشیدی روشنش کن. گاهی پیش میاد که نمایشگر میزان باتری هنگ میکنه و ثابت میمونه یجا. گوشی از بی شارژی خاموش میشه ولی شما فک میکنی که شارژ داشتی. چند سری تا حالا برام پیش اومده "
این کارو انجام دادم مثلا از صبح امروز هم همین کارو کردم و هنوزم تو شارژ هست فقط چراغ چشمک زن قرمز رنگ در حال چشمک زدن هست و هیچ اتفاقی مبنی بر شارژ شدن گوشی نمیفته

baluchi

Registered User
لایک‌ها
6
این کارو انجام دادم مثلا از صبح امروز هم همین کارو کردم و هنوزم تو شارژ هست فقط چراغ چشمک زن قرمز رنگ در حال چشمک زدن هست و هیچ اتفاقی مبنی بر شارژ شدن گوشی نمیفته
گوشی منم یک بار در حال بازی خاموش شد هرچه شارژ وصل کردم روشن نشد
بعد روی یو اس بی کامپوتر وصل کردم بعداز 20 دقیقه صفحه روشن شد. شما به کامپوتر وصل کن انشاه الله که درست میشه

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
سلام
حاجی اگه چشمک زنه باتریت خالی شده بهترین راه شوک دادن به باتریه
اونم کافیه گوشی رو باز کنید و چسپ سیاهی که رو باتری هستش رو کنار بزنید زیرش ۴پایه قرار داره که پایه اولی و چهارمی قطب مثبت و منفی گوشیه وصل کنید به منبع اوکی میشه
درست نشد بفرستید یه روزه براتون اوکی میکنم

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk HD

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
گوشی منم یک بار در حال بازی خاموش شد هرچه شارژ وصل کردم روشن نشد
بعد روی یو اس بی کامپوتر وصل کردم بعداز 20 دقیقه صفحه روشن شد. شما به کامپوتر وصل کن انشاه الله که درست میشه
اینا جز شانس هستش چوم وقتی باتری زیاد خالی باشه حتما باید شوک بخوره

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk HD

بالا