• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
منظورتون اينه كه به قاب اصلي چسبيده ؟
يعني اون تيكه اي كه رو نوشته HD شده رو بكنه كافي نيست بايد پشت گوشي باز بشه
؟
اينطوري كه بده
اون قسمت شیشه ای رو قاپ ابی قرار داره که به شکل ریل گذاشته شده و به راحتی خارج میشه

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

mohammad2284

Registered User
لایک‌ها
123
دوستان الان من گوشی و وصل کردم به کامپیوتر اما نمیشناسه.
لطفا کمکم کنید

mohammad2284

Registered User
لایک‌ها
123
درایور و پاک کردم و دوباره نصب کردم اما بازم نشد.
وقتی وصل میکنم صدای بیپ میاد اما هیچ اتفاقی نمیفته

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان الان من گوشی و وصل کردم به کامپیوتر اما نمیشناسه.
لطفا کمکم کنید
باسلام دوسته عزیزم اگه مشکلتون ربط ب سیستم نداشته باشه و یا سخت افزاری نباشه ... شما احتمالا ی نرم افزاری نصب کردین ک ربط داشته ب داریور های گوشی...خب میتونی ی بار درایور گوشیتو نصب کنی اگه بازم نشناخت حذفش کن ب احتمال قوی درست میشه ... دقت کن ک گزینه USB debuggind فعال باشه
اینشاا... ک مشکلتون حله :)

amonoroz20

Registered User
لایک‌ها
1
این گوشی هیچ لوازم جانبی به جز کارد و کیف چیزی نداره

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
اقایونه اهله فن ! رامه جدیدی چیزی تو دست و بالتون نیست ؟! من رامم هنوز همون رام 4.1.2 اخری هست که بچه ها معرفی کردن ! منتظر 4.2 به بالاییما ! نبووود ؟!

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
اقایونه اهله فن ! رامه جدیدی چیزی تو دست و بالتون نیست ؟! من رامم هنوز همون رام 4.1.2 اخری هست که بچه ها معرفی کردن ! منتظر 4.2 به بالاییما ! نبووود ؟!
سلام: متاسفانه هنوز رام 4.2.2 براش نیومده ، اما بزودی این رام براش میاد..... همچنین رام miui واقعی.o_O:general408:

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
دوستان : من رام XperiaMod 4.1.2 رو نصب کردم ، ازش خیلی راضی هستم ازش بنچمارک گرفتم شد 16387 حتی بچه ها با این رام بچه ها تا 17 امتیاز گرفتند، زبان فارسی هم داره.
ولی یه مشکلی دارم: کیفیت دوربینش افت کرده - راه حل چیه دوستان؟:general210:

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سلام: متاسفانه هنوز رام 4.2.2 براش نیومده ، اما بزودی این رام براش میاد..... همچنین رام miui واقعی.o_O:general408:

خب حاجی شما از کجا خبر دارید که این رام ها برای هایر میاد... ؟

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
خب حاجی شما از کجا خبر دارید که این رام ها برای هایر میاد... ؟
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز و تمامی کاربران ،همچنین تبریک سال نو: طبق گفته های کاربر bassrockers(فکر کنم اهل صربستان باشند و از کاربران فروم need room) ایشون در حال ساخت رام 4.2.2 برای هایر w910 هستند-ایشون قبلاً چندین رام برای هایر w910 ساختند مثل رام:
http://www.needrom.com/mobile/haier-w910-4/
ایشون یدونه رام miui برای هایر w910 ساختند ولی واقعی نیست(فقط لانچرش مال miui هست) ، وقتی ازش پرسیدم که آیا برنامه ایی برای ساخت رام miui واقعی برای هایر دارند ایشون پاسخ دادند: در آینده نزدیک رام miui واقعی برای این گوشی ساخته میشه.
همچنین بچه های طرفدار هایر w910 تاپیکی برای ساخت رام سیانوژن برای این گوشی در فروم رسمی سیانوژن ایجاد کرده اند که درخواست ساخت رام سیانوژن برای این گوشی در این تاپیک مطرح شده که مورد استقبال هم قرار گرفته ....
موفق و سربلند باشید

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
آره يكي از بچه هام شيشه دوربينش خش ورداشته عكساش افتضاح شده واقعا راه حلي نيست براي تعويض شيشه روي لنز؟
دقیقا.منم الان همین مشکل رو دارم.این طلق مزخرف خیلی افتضاحه جنسش.کیفین دوربین به شدت افت پیدا کرده.محتکر عزیز چه کنیم این مورد رو؟:p

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
دقیقا.منم الان همین مشکل رو دارم.این طلق مزخرف خیلی افتضاحه جنسش.کیفین دوربین به شدت افت پیدا کرده.محتکر عزیز چه کنیم این مورد رو؟:p
حاجي اگه خط و خش زياد نداره با پوليش اوكي ميشه
در غير اين صورت شيشه به صورت ريلي رويه قاپ ابي گوشي قرار داره بيرون بياريد و ميتونيد مشابهشو پيدا يا درست كنيد براش

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
با سلام خدمته دوسته خوبم حمیدرضا...داداش واسم چندتا مشتری اومده بود ک کیفیت عکسشون ب شدت افت شدیدی داشته همشم ب خاطر همین جنس بسیار بی کیفته شیشه دوربین هستش ک خیلی راحت خش میخوره ک کیفیت دوربین خیلی افت شدیدی میکنه...خب واسه حل این مشکل ی شیشه نرم پلاستیکی مثله شیشه محافظ دوربینه گوشیای نوکیا مثله ان 85 یا ان86 یا ان79 و ...(یا هر چیزی ک خیلی شفاف و نرم باشه مثله تاچ گوشی های لمسی قدیمی نوکیا و ... ک لمسه فشاری هستن ...مثله نوکیا ان97 ک من خودم ی خرابشو داشتم خیلی واسم کار داد ....حدوده ۲۰تا شیشه دوربین هایر میشه ...
خب شما گوشی هایر رو طبق گفته های قبلی باز کن پوش سیاه رو بردار و اگه دقت کنید شیشه دوربین هایر روی قابه ابی رنگ هستش ک با چسب چسبونه شده حالا خیلی راحت از رو قاب درش بیار و بذار رو همون شیشه پلاستیکی ک مد نظرت بود ...حالا با قیچی خیلی راحت اندازه شیشه فابریک هایر بچین و بذار جاش البته با کمی چسب بزن ک ول نشه خود ب خود ....یعنی دور برد همین شیشه ک گذاشتین چسب بزنید...
خب حالا میرسیم ب اصل کار ک اگه دقت کتید شیشه فابریک خوده هایر یکم زده بالا و این خاصیت بر میگرده ب ضد اب بودن گوشی م وقتی اومده بالا گردالی کاور یکی میشه و اب نمیتونه وارد گوشی بشه ...ولی متاسفانه با این کاری ک ما میکنیم ب دلیل صاف بودنه شیشه ای ک تهیه کردیم یک فضا بینه قاب ابی رنگ و قاب سیاه ب وجود میاد ک ب احتماله ۷۰در صد اب قابل رفتن ب داخل قاب سیاه میباشد ...حالا ب بعدش رفتن تو گوشی بر میگرده گوشی چقد تحمل فشار اب داشته باشه ...درکل اگه میخاید شیشه دوربین رو تعویض کنید باید با احتیاط با گوشی رفتار شه و از اب انداختن بپرهیزید ...
سوالی بود اگه وقتم شد درخدمتم
یاحق:)

Sent from my W910 using Tapatalk 4 Beta

S-ARM

Registered User
لایک‌ها
261
دوستان بهترین‌نرم افزار عکاسی و فیلمبرداری چیه؟

Sent from my W910 using Tapatalk 2

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
حاجي اگه خط و خش زياد نداره با پوليش اوكي ميشه
در غير اين صورت شيشه به صورت ريلي رويه قاپ ابي گوشي قرار داره بيرون بياريد و ميتونيد مشابهشو پيدا يا درست كنيد براش

پولیش چی کار میکنه؟خش رو مثل سی دی های خش دار پر میکنه؟همونه؟

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
با سلام خدمته دوسته خوبم حمیدرضا...داداش واسم چندتا مشتری اومده بود ک کیفیت عکسشون ب شدت افت شدیدی داشته همشم ب خاطر همین جنس بسیار بی کیفته شیشه دوربین هستش ک خیلی راحت خش میخوره ک کیفیت دوربین خیلی افت شدیدی میکنه...خب واسه حل این مشکل ی شیشه نرم پلاستیکی مثله شیشه محافظ دوربینه گوشیای نوکیا مثله ان 85 یا ان86 یا ان79 و ...(یا هر چیزی ک خیلی شفاف و نرم باشه مثله تاچ گوشی های لمسی قدیمی نوکیا و ... ک لمسه فشاری هستن ...مثله نوکیا ان97 ک من خودم ی خرابشو داشتم خیلی واسم کار داد ....حدوده ۲۰تا شیشه دوربین هایر میشه ...
خب شما گوشی هایر رو طبق گفته های قبلی باز کن پوش سیاه رو بردار و اگه دقت کنید شیشه دوربین هایر روی قابه ابی رنگ هستش ک با چسب چسبونه شده حالا خیلی راحت از رو قاب درش بیار و بذار رو همون شیشه پلاستیکی ک مد نظرت بود ...حالا با قیچی خیلی راحت اندازه شیشه فابریک هایر بچین و بذار جاش البته با کمی چسب بزن ک ول نشه خود ب خود ....یعنی دور برد همین شیشه ک گذاشتین چسب بزنید...
خب حالا میرسیم ب اصل کار ک اگه دقت کتید شیشه فابریک خوده هایر یکم زده بالا و این خاصیت بر میگرده ب ضد اب بودن گوشی م وقتی اومده بالا گردالی کاور یکی میشه و اب نمیتونه وارد گوشی بشه ...ولی متاسفانه با این کاری ک ما میکنیم ب دلیل صاف بودنه شیشه ای ک تهیه کردیم یک فضا بینه قاب ابی رنگ و قاب سیاه ب وجود میاد ک ب احتماله ۷۰در صد اب قابل رفتن ب داخل قاب سیاه میباشد ...حالا ب بعدش رفتن تو گوشی بر میگرده گوشی چقد تحمل فشار اب داشته باشه ...درکل اگه میخاید شیشه دوربین رو تعویض کنید باید با احتیاط با گوشی رفتار شه و از اب انداختن بپرهیزید ...
سوالی بود اگه وقتم شد درخدمتم
یاحق:)

Sent from my W910 using Tapatalk 4 Beta
ممنون.حالا ببینم چی کارش میکنم

بالا