me-pc
Registered User
با سلام خدمته دوسته خوبم حمیدرضا...داداش واسم چندتا مشتری اومده بود ک کیفیت عکسشون ب شدت افت شدیدی داشته همشم ب خاطر همین جنس بسیار بی کیفته شیشه دوربین هستش ک خیلی راحت خش میخوره ک کیفیت دوربین خیلی افت شدیدی میکنه...خب واسه حل این مشکل ی شیشه نرم پلاستیکی مثله شیشه محافظ دوربینه گوشیای نوکیا مثله ان 85 یا ان86 یا ان79 و ...(یا هر چیزی ک خیلی شفاف و نرم باشه مثله تاچ گوشی های لمسی قدیمی نوکیا و ... ک لمسه فشاری هستن ...مثله نوکیا ان97 ک من خودم ی خرابشو داشتم خیلی واسم کار داد ....حدوده ۲۰تا شیشه دوربین هایر میشه ...
خب شما گوشی هایر رو طبق گفته های قبلی باز کن پوش سیاه رو بردار و اگه دقت کنید شیشه دوربین هایر روی قابه ابی رنگ هستش ک با چسب چسبونه شده حالا خیلی راحت از رو قاب درش بیار و بذار رو همون شیشه پلاستیکی ک مد نظرت بود ...حالا با قیچی خیلی راحت اندازه شیشه فابریک هایر بچین و بذار جاش البته با کمی چسب بزن ک ول نشه خود ب خود ....یعنی دور برد همین شیشه ک گذاشتین چسب بزنید...
خب حالا میرسیم ب اصل کار ک اگه دقت کتید شیشه فابریک خوده هایر یکم زده بالا و این خاصیت بر میگرده ب ضد اب بودن گوشی م وقتی اومده بالا گردالی کاور یکی میشه و اب نمیتونه وارد گوشی بشه ...ولی متاسفانه با این کاری ک ما میکنیم ب دلیل صاف بودنه شیشه ای ک تهیه کردیم یک فضا بینه قاب ابی رنگ و قاب سیاه ب وجود میاد ک ب احتماله ۷۰در صد اب قابل رفتن ب داخل قاب سیاه میباشد ...حالا ب بعدش رفتن تو گوشی بر میگرده گوشی چقد تحمل فشار اب داشته باشه ...درکل اگه میخاید شیشه دوربین رو تعویض کنید باید با احتیاط با گوشی رفتار شه و از اب انداختن بپرهیزید ...
سوالی بود اگه وقتم شد درخدمتم
یاحق
Sent from my W910 using Tapatalk 4 Beta
قاب آبی رنگ؟! :general210:
مال من فقط نوار دور آبی هست! :general709:
کدوم منظورتونه؟!