• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
قابل توجه كليه دوستان كه w910 دارن
ضمن تشكر از راهنمايي دوست عزيزمون s-ram
لازم بذكر كه تلق محافظ روي دوربين اين گوشي نتنها جنسش بد نيست بلكه خيلي هم عاليه و تقريبا ميشه گفت با توجه به جايي كه داره به هيچ وجه هم خش نمي افته مگه اينكه خيلي بد شانس باشيد
اما مشكل ايجاد شده براي برخي دوستان :
فقط وقتي خيلي كثيف ميشه با دستمالو آب تميز نميشه و انگار خش افتاده - البته براي پاكسازي نياز به پوليشم نيست
من گوشي رفيقمو چند وقت پيش كه آورد ميخواست ببره بازش كنه رو مثل آب خوردن تميز كردم
مراحل
1- يك عدد گوش پاك كن و يك عدد رايت شيشه پاك كن يا چند منظوره ها هست كه گاز رو پاك ميكنن كه خيلي بهتره
2- يك قطره بريزين روي شيشه دوربين 10 ثانيه بمونه خيس بخوره دوباره يه قطره ديگه بريزين بعد با گوش پاك كن محكم و سريع پاك كنيد و از دوربينتون لذت ببريد التماس دعا.
امیدوارم دیگه این جو ضدحایرازبین بره!
فقط کافیه یکی بیادبگه این گوشیم یه مشکلی داره وکیفیت فلان قطعه اش افتضاحه!اونوقت 1000نفرمیریزندوهمه هم همون مشکل رودارند!!
حتی کاربرای قدیمی وباسابقه هم تواون 1000نفردیده میشند!
امیدوارم این تاپیک جایی باشه که همه ازتجربه هامون استفاده کنیم وبه بهترشدن تجربه استفاده ازاین گوشی خوب وباکیفیت کمک کنیم...

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
امیدوارم دیگه این جو ضدحایرازبین بره!
فقط کافیه یکی بیادبگه این گوشیم یه مشکلی داره وکیفیت فلان قطعه اش افتضاحه!اونوقت 1000نفرمیریزندوهمه هم همون مشکل رودارند!!
حتی کاربرای قدیمی وباسابقه هم تواون 1000نفردیده میشند!
امیدوارم این تاپیک جایی باشه که همه ازتجربه هامون استفاده کنیم وبه بهترشدن تجربه استفاده ازاین گوشی خوب وباکیفیت کمک کنیم...
الان تو خانواده ما 2تا هایر هست و تا الانم یه دونه از این مشکلاتی که دوستان گنده اش میکننم نداشته!!!!!!

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

cheshmak816

Registered User
لایک‌ها
14
سلام خدمت دوستان
یکی از دوستانم هایر 910 داره
حالا بعد از چند وقتی وقتی روشن میکنی،بالا نمیاد و روی لوگو گیر میکنه
چطوری میشه درستش کرد؟
آیا با تعویض رام درست میشه؟چگونه؟
چون گوشی هم بالا نمیاد تا ریکاوری رو روش نصب کنم

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
سلام خدمت دوستان
یکی از دوستانم هایر 910 داره
حالا بعد از چند وقتی وقتی روشن میکنی،بالا نمیاد و روی لوگو گیر میکنه
چطوری میشه درستش کرد؟
آیا با تعویض رام درست میشه؟چگونه؟
چون گوشی هم بالا نمیاد تا ریکاوری رو روش نصب کنم
اگر درست شدنی باشه با همون رام های صفحه اول حل میشه
نیازی به بالا اومدن برای نصب ریکاوری نیست،چک کن ببین گوشی میره روی فست بوت؟
اگه میره روی فست بوت یه رام 4.0.4 بود با فست بوت نصب میشد،اونو بزن،اگر لینکش رو پیدا نکردی کاستوم رام تاچ ویز 4.0.4 رو بزن
بعد اگه بالا اومد و خاستی برگردی رسمی رام رسمی رو بگیر،ریکاوری نصب کن،ریستو کن

amirj2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من گوشیه هایرم توش آب رفت بعد رفتم خشکش کردم تمام آبشو خالی کردم یه روز و نیمم انداختم توی برنج تا آبش کشیده بشه....الان که روشن می کنم همه چیش درسته صدا ...تصویر .....فقط وقتی میزنم به شارژ alert میده میگه battery temperature is abnormal و میگه که شارژر رو قطع کنید...و نمی تونم باتری گوشیم رو شارژ کنم .حتی در حالت خاموش هم میزنم به شارژ یه عکسی نشون میده میگه که دما بالا پایین شده و بازم شارژ نمیشه الانم باتری گوشیم تموم شده و تا شارژش نکنم نمی تونم روشنش کنم .....مشکل از چیه از کجاس لطفا راهنمیی کنید

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
دوستان من یه شیرین کاری کردم.از سایت need rom اون مد اکسپریا رو دان کردمو بدون اینکه از گوشیم بکاپ بگیرم.زدم نصبش کرد.فکر نمیکردم کل اطلاعاتمو پاک کنه.آخه معمولا مود که میریزی چیزیرو پاک نمیکنه!!!!
ولی از Antutu امتیاز 17004 رو گرفته....
حالا میخواستم ببینم راهی هست که برگردم به حالت قبل و تمام چیز میزام برگرده؟!یا هیچ راهی نیست:(

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
آره عزیز رامه ولی لانچر وظاهر اکسپریا استعمال شده

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
والا با اطلاعات ناقص من راهی نیست .البته اگه مخاطبین رو با اکانت جیمیل سینک کرده باشی برمیگرده، فایل ها هم اگه فورمت نکرده باشی پاک نشده فقط پیام ها رو اگه پشتیبان نگرفته باشی نمیدونم!
برای دفعات بعد پیشنهادم استفاده از برنامه myphoneexplorer هست که میتونی از مخاطبین و پیامها پشتیبان گیری کنی یا از titaniumbakup استعمال کنی که تو خود گوشی نتنها از مخاطبین و پیامها بلکه از بازی ها و سیوشون و برنامه ها و دیتاشون بک آپ میگیره ولی شخصا برای پیامک ها و مخاطبین همون برنامه اولی رو پیشنهاد میکنم.

puyol1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام دوستان:
بعضی از دوستان از کمبود نور صفحه نمایش w910 گلایه می کردند ، آیا این درسته؟ و ایا این کمبود نور باعث میشه زیر نور آفتاب نتونیم با گوشی کار کنیم؟

دوستان من چطوری میتونم این گوشی رو بخرم؟ بعد از کلی زحمت تونستم پول خریدش را جور کنم خواهش راهنمائیم کنید:eek:hno:
بروتواین سایت ثبت نام کن درحده نو هست 24ساعت مهلت تستم داره
http://esam.ir/itemView.aspx/297896/هایر-w910-hw-قدرتمند-و-سخت-جان-.htm

amonoroz20

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشیدا من بین هایر و اینیو موندم من الان هایر دارم شما بگین کدوم بهتره خواهشن نظر بدین

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
ببخشیدا من بین هایر و اینیو موندم من الان هایر دارم شما بگین کدوم بهتره خواهشن نظر بدین
صد هزار در صد آی نیو
از چهره و سخت افزار بگیر تا باتریه قوی ترش
یکی از بچه ها داشتتش خیلی راضی بود
البته نمیدونم مثل هایر رام و ساپورت داره یا نه

puyol1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
صد هزار در صد آی نیو
از چهره و سخت افزار بگیر تا باتریه قوی ترش
یکی از بچه ها داشتتش خیلی راضی بود
البته نمیدونم مثل هایر رام و ساپورت داره یا نه
از لحاظ کاغذ میخواین حساب کنین آی نیو هم ضعف هایی داره واون اولین چیزی که میشه اشاره کرد اینه که برایه گوشی 5اینچی وچهار هسته ای باتــری 1830 میلی آمپری خیلی ضعیفه که یاید این انتظار روداشت که ازلحاظ باتری ازهایر هم کمتر باشه ویه چیزه دیگه گرافیکش هم درحده خوبه من گرافیک adreno روبیشتر قبول دارم وهمین طور سی پی یوش که کورتکس ای 7 هست ولی هایر کوالکومه و ازاین بهتره حالا انتخاب باشماست
من اگه باز هم میخواستم یکودومش روبگیرم الویت اولم هایر هست ولی آی نیو هم دوربین خوبی داره 13 ودوربین ثانویش هم 5 هست که البته باید ببینیم تفکیک پذیریش درچه حده

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
Aloneman4060 عزیز پیام دادم جواب ندادی .
یه ادرس مغازه یا شماره موبایل برام بفرست .

tahor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میتونید همین الان مشکل منو حل کنید.مشکل من اینه که می خوام مموری کارت خارجی ام به عنوان پیش فرض باشه.اینجا آموزش دادن ولی کامل نیست نمیدونم باید چیکار کنم منو راهنمایی کن

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
دوستان لینک رام اصلی میدن؟
لینک صفحه اول خرابه
بیلید نامبر رام اصلی چنده ؟

Last edited:

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
قابل توجه كليه دوستان كه w910 دارن
ضمن تشكر از راهنمايي دوست عزيزمون s-ram
لازم بذكر كه تلق محافظ روي دوربين اين گوشي نتنها جنسش بد نيست بلكه خيلي هم عاليه و تقريبا ميشه گفت با توجه به جايي كه داره به هيچ وجه هم خش نمي افته مگه اينكه خيلي بد شانس باشيد
اما مشكل ايجاد شده براي برخي دوستان :
فقط وقتي خيلي كثيف ميشه با دستمالو آب تميز نميشه و انگار خش افتاده - البته براي پاكسازي نياز به پوليشم نيست
من گوشي رفيقمو چند وقت پيش كه آورد ميخواست ببره بازش كنه رو مثل آب خوردن تميز كردم
مراحل
1- يك عدد گوش پاك كن و يك عدد رايت شيشه پاك كن يا چند منظوره ها هست كه گاز رو پاك ميكنن كه خيلي بهتره
2- يك قطره بريزين روي شيشه دوربين 10 ثانيه بمونه خيس بخوره دوباره يه قطره ديگه بريزين بعد با گوش پاك كن محكم و سريع پاك كنيد و از دوربينتون لذت ببريد التماس دعا.
دادا دمت گرم.این کار رو کردم خیلی عالی شد.دقیقا مثل روز اولش شد.ممون

بالا