• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

tahor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا کسی جواب مارو نمیده که برای اینکه حافظه پیش فرض گوشی هایرw910 بشه رم خارجی لطفا راهنمایی کنید

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
قیمتت بسیار بالاس ...تا ی ماه پیش اکبند رو میدادن 480 چهار ماه پیش قیمته اکش بود 405 حالا شما اومدین کارکرده رو میدین 530؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا با سطحه انصافتون برابری میکنه ؟این همه تویpt فعالیت داشتم ب جرعت میتونم بگم بیشترین کلاهبرداریای کلاه برداریا ب هیمن هایر910ربط داشته ....بازم جنس واسه خودتون هس هر قیمتی خاستین بدین عیب نداره اما من وظیفم بود ی نقله قولی درمورده این نوع مامله ها داشته باشم .... یاحق
دوست عزیز : تعرفه های ایسام خیلی بالاست ، من مجبورم قیمت رو بزنم بالاتر ، در ایسام حتی 500 پیشنهاد قیمت داشته ولی من رد کردم ، چرا؟چون کلی باید تعرفه ایسام بدم و برام صرف نمیکنه ، الان اگر این دوستمون در این انجمن همین پیشنهاد قیمت رو میدادند من بیدرنگ گوشی رو به ایشون تقدیم میکردم.
در ضمن من معامله های زیادی در پرشین تولز، ایسام و فروم and-roid.ir داشتم ، حتی مدیر بازارچه پرشین تولز آقای مهدی سراوانی راد (modernyanni ) و سایر دوستان بنده رو تائید می کنند.
اگر کسی گوشی رو خواست بهم پ خ بده ، یه پولی دستم اومده میخوام محض تنوع یه گوشی دیگه بخرم(این گوشی از همه لحاض تک هستش و حرف برای گفتن داره)
تاپیک فروش گوشی:
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-هایر-w910-hw-قدرتمند-و-سخت-جان.547788/

hamedhhpp

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان گوشی من وقتی روشن میکنی فقط یه مشت خط رو صفحه میاره و دیگر هیچ.لطفا راهنمایی کنید.ممنون

tahor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا واقعا که اینجارو کردی انجمن گوشی هایر بعد جواب نمیدید.بابا برای بار هزارم میپرسم.من میخوام رم خارجی ام بشه حافظه پیش فرض کسی که اینکار رو انجام داده و جواب گرفته منو راهنمایی کنه

hamedhhpp

Registered User
لایک‌ها
305
بابا واقعا که اینجارو کردی انجمن گوشی هایر بعد جواب نمیدید.بابا برای بار هزارم میپرسم.من میخوام رم خارجی ام بشه حافظه پیش فرض کسی که اینکار رو انجام داده و جواب گرفته منو راهنمایی کنه
فک کنم تو پست اول نوشته باشه

tahor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداشم تو پست اول فایل پاک شده

hamedh13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
خعلی بعیده! موقع تعویض رام وایپ انجام دادی؟الان صفحه فول اسکرین شده یا جای دکمه هست ولی خود دکمه ها نیست؟
اینو انجام بده:
با این کار منو برنامه Savior همیشه در دسترس بوده. قابلیت جابه جایی و شفافیت و اندازه و تعداد آیکون ها می باشد.
همچنین دیگر قسمتی از صفحه به طور کامل در اختیار این دکمه ها نیست که باعث افزایش رزولوشن می شود.
این نوار همیشه روی صفحه وجود دارد. در صورت دلخواه می تونید اونو به آیکون کوچکی تبدیل کنید.

1 گوشی خود را روت کنید.
2 ابتدا برنامه زیر را دانلود کنید.
چندین برنامه برای این کار و سفارشی کردن navbar وجود دارد.
3 برنامه Buttom Savior را اجرا کنید. و استار را بزنید.
این برنامه آخرین نسخه پولی این برنامه هست.

لینک و عکس های برنامه
https://play.google.com/store/apps/d...wkey.pro&hl=en

دارای گزینه های شخصی سازی زیادی است که با کمی کنجکاوی متوجه تمام آن ها می شوید.
4 این بار از برنامه full screen toggle گزینه disable را انتخاب کنید.
با این کار دکمه های دیفالت گوشی شما با یک بار ریستارت کردن گوشی از ناپدید می شود.
از امکانات جدید گوشی خود لذت ببرید.

فایل ها رو در اینجا آپلود کردم.
http://forum.masterbuy.ir/attachment...terbuy.ir-.zip
کل صفحه هست جای سیاهم نیس برای دکمه ها این کارم کردم جواب نداد

OHHANI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
slm man ba phone w 910 am dashtam to instgram migashtam ke hang kard alam ye 15 min i hange che konam
batrisham ke nemishe daravord?
che konam

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
تمام دکمه هارو نگه دار،ویبره میزنه و درست میشه،بعدش روشنش کن

Sent from my XperiaMod W910 using Tapatalk

tahor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست جواب مارو بده اره

puyol1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
کسی نیست جواب مارو بده اره
عزیز حقیقتا من اطلاعی ندارم فقط خواستم یه جوابی داده باشم احساس کردم اگه جواب ندم بی احترامی میشه زیاد تو نرم افزاری اطلاعات ندارم ولی تااینجامیدونم باید گوشی روت بشه البته اگه منظورتون رودرست متوجه شده باشم منظورتون اینه مثلا بازی دیتا دار نصب میکنی یسره بره توحافظه رم دیگه؟

tahor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داش پویا گوشی من روت هست دقیقا اره

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

tahor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا فایل پاک شده اونجا رفتم

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
دوستان دنبال یه نرم افزار برا باتری هستم که این خاصیتارو داشته باشه.خیلی برنامه در زمینه باتری نصب کردم ولی اکثرشون همه این قابلیتارو ندارن:
1-ظرفیت باتری رو در استاتوس نشون بده
2-فضای کمی از رم رو اشغال کنه
3-تنظیم برای خاموش کردن شبکه داشته باشه که بتونم بین ساعت 1تا7صبح بصورت خودکار گوشی رو از شبکه gsm خارج کنم
4-تنظیم برای حالات مختلف کارکرد وای فای و بلوتوث و موبایل دیتا و روشنایی صفحه در شب و روز داشته باشه
دوستان چی پیشنهاد میکنید؟

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
دوستان کسی میدونه لانچر پیشفرض رو چطوری میشه عوض کرد؟ یه اشتباهی کردم یکبار تیک مربوط به پیشفرض بودن لانچر اصلی رو زدم دیگه اصلا گزینه ش نمیاد که بتونم عوضش کنم.از لانچر nova هم دم به ساعت میپره بیرون

بالا