دوست عزیز : تعرفه های ایسام خیلی بالاست ، من مجبورم قیمت رو بزنم بالاتر ، در ایسام حتی 500 پیشنهاد قیمت داشته ولی من رد کردم ، چرا؟چون کلی باید تعرفه ایسام بدم و برام صرف نمیکنه ، الان اگر این دوستمون در این انجمن همین پیشنهاد قیمت رو میدادند من بیدرنگ گوشی رو به ایشون تقدیم میکردم.قیمتت بسیار بالاس ...تا ی ماه پیش اکبند رو میدادن 480 چهار ماه پیش قیمته اکش بود 405 حالا شما اومدین کارکرده رو میدین 530؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا با سطحه انصافتون برابری میکنه ؟این همه تویpt فعالیت داشتم ب جرعت میتونم بگم بیشترین کلاهبرداریای کلاه برداریا ب هیمن هایر910ربط داشته ....بازم جنس واسه خودتون هس هر قیمتی خاستین بدین عیب نداره اما من وظیفم بود ی نقله قولی درمورده این نوع مامله ها داشته باشم .... یاحق
فک کنم تو پست اول نوشته باشهبابا واقعا که اینجارو کردی انجمن گوشی هایر بعد جواب نمیدید.بابا برای بار هزارم میپرسم.من میخوام رم خارجی ام بشه حافظه پیش فرض کسی که اینکار رو انجام داده و جواب گرفته منو راهنمایی کنه
کل صفحه هست جای سیاهم نیس برای دکمه ها این کارم کردم جواب ندادخعلی بعیده! موقع تعویض رام وایپ انجام دادی؟الان صفحه فول اسکرین شده یا جای دکمه هست ولی خود دکمه ها نیست؟
اینو انجام بده:
با این کار منو برنامه Savior همیشه در دسترس بوده. قابلیت جابه جایی و شفافیت و اندازه و تعداد آیکون ها می باشد.
همچنین دیگر قسمتی از صفحه به طور کامل در اختیار این دکمه ها نیست که باعث افزایش رزولوشن می شود.
این نوار همیشه روی صفحه وجود دارد. در صورت دلخواه می تونید اونو به آیکون کوچکی تبدیل کنید.
1 گوشی خود را روت کنید.
2 ابتدا برنامه زیر را دانلود کنید.
چندین برنامه برای این کار و سفارشی کردن navbar وجود دارد.
3 برنامه Buttom Savior را اجرا کنید. و استار را بزنید.
این برنامه آخرین نسخه پولی این برنامه هست.
لینک و عکس های برنامه
https://play.google.com/store/apps/d...wkey.pro&hl=en
دارای گزینه های شخصی سازی زیادی است که با کمی کنجکاوی متوجه تمام آن ها می شوید.
4 این بار از برنامه full screen toggle گزینه disable را انتخاب کنید.
با این کار دکمه های دیفالت گوشی شما با یک بار ریستارت کردن گوشی از ناپدید می شود.
از امکانات جدید گوشی خود لذت ببرید.
فایل ها رو در اینجا آپلود کردم.
http://forum.masterbuy.ir/attachment...terbuy.ir-.zip
فک کنم دکمه ولوم + با پاور رو بگیرید خاموش میشهslm man ba phone w 910 am dashtam to instgram migashtam ke hang kard alam ye 15 min i hange che konam
batrisham ke nemishe daravord?
che konam
عزیز حقیقتا من اطلاعی ندارم فقط خواستم یه جوابی داده باشم احساس کردم اگه جواب ندم بی احترامی میشه زیاد تو نرم افزاری اطلاعات ندارم ولی تااینجامیدونم باید گوشی روت بشه البته اگه منظورتون رودرست متوجه شده باشم منظورتون اینه مثلا بازی دیتا دار نصب میکنی یسره بره توحافظه رم دیگه؟کسی نیست جواب مارو بده اره
سلام داش پویا گوشی من روت هست دقیقا اره
بابا فایل پاک شده اونجا رفتم