• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان منم یه مشکــل دارم از دیروز تاحالا اعصابم بهم ریختس یه رم 16 کلاس10 الایت برای هایر گرفتم هرچی میریزم توگوشی مثل فیلم هاکلا لگ میندازه وشطرنجی میشه ودرنهایت میاد بیرون نرم افزار هارونصب نمیکنه
وعکس هاهم ناقص بالا میاره مثلا از حافظه گوشی چیزی روکات کنم تواین رم 16 خراب میشه بادوربین گوشی هم فیلم میگیرم حافظش رو به این رم تغییر دادم وفیلم های خود دوربین رو خراب میکنه تنها یه مورد مشکلی پیش نمیاد اونم بارم ریدر فایل از کامپیوتر بریزم تورم بعدش وصل کنم به گوشی غیر از این راه کار دیگه ای نمیشه کرد همین کار هارو رویه تبلت 200 تومنی وگلکسی یانگ انجام دادم هیچ مشکلی پیش نیومد الان فقط بااین گوشی اینطور میشه
هرکس پیشنهادی داره نظری داره شک داره یامطمئنه راهنمایی کنه لطفا
خیلی از ماها همین مشکل رو داریم.متاسفانه یکی از بدی هایی که این گوشی داره اینه که با هر رمی سازگار نیست.منم رم 16 گیگ کلاس 10 فیلیپس خریدم ولی اصلا باهاش سازگار نیست و همین مشکلاتی رو که شما میگین داره.باید از طریق رم ریدر باهاش کار کنم.غیر از اینم نمیشه.شاید با تعویض رام درست بشه

kamran990

Registered User
لایک‌ها
385
یه بار پسورد مودمتو جابه جا کن.یا یه بار ریستش کن.شایدم خود اینترنتت مشکل داره.
جاهای دیگه هم همین مشکلو داری یا فقط با مودمه خودته؟؟

خودم مودم وای فای ندارم .. ولی با مودم یکی از دوستام امتحان کردم .. صد بارم روشن وخاموشش کردم نشد...و همینطور تو مکان هایی که free wifi هستند امتحان کردم .. ملت وصل میشدن گوشی من نمیشد
حالا رام تعویض میکنم ببینم چی میشه

amonoroz20

Registered User
لایک‌ها
1
چه مموری هایی 16 گیگ وصل میشه به این گوشی منظورم ساپورت کردنشه

amonoroz20

Registered User
لایک‌ها
1
سلام کسی در مشهد این گوشی رو نداره من بیارم راممو عوض کنم

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
گوشی من باتریش کلا مرخص شده...کلا 10 دقیقه نگه میداره باد هم کرده!باتری برای این گوشی سراغ دارین؟

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
عاقا این مشکل وایفای ظاهرا مسری داره میشه،واسه منم ازذیشب تا امروز قاط زده بود و وای فایم آنتنش پر بود ولی اینترنت نداشتم،ولی خداروشکر،با یه بار ریستارت،درست شد:-D

Sent from my XperiaMod W910 using Tapatalk

CAPITAN PRICE

Registered User
لایک‌ها
31
من می خوام دیتای بازی ها را از طریق رم اجرا کنم اما نمی تونم تو این زمینه از نرم افزار فولدر مونت،چی ای تو اس دی، استفاده کردم اما باز هم جواب نداد
اون راه حل تبدیل شدن حافظه داخلی به رم را اگه می شه بهم بگین اون لینکش که صفحه اول خرابه
تنها مشکل من بااین گوشی همینه اگه این ردیف شه خیلی عالی می شه لطفا راهنمایین کنین :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
من می خوام دیتای بازی ها را از طریق رم اجرا کنم اما نمی تونم تو این زمینه از نرم افزار فولدر مونت،چی ای تو اس دی، استفاده کردم اما باز هم جواب نداد
اون راه حل تبدیل شدن حافظه داخلی به رم را اگه می شه بهم بگین اون لینکش که صفحه اول خرابه
تنها مشکل من بااین گوشی همینه اگه این ردیف شه خیلی عالی می شه لطفا راهنمایین کنین :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

در این زمینه فولدر مونت بی نظیره
و کار باهاش خیلی هم آسونه..
من خودم از همین برنامه استفاده میکنم
فقط باس هم گوشیت روت باشه هم اون گزینه...
پاینی رو فعال کنی یه شکلکی کوچکی هس باس رو اون کلیک کنی تا رنگش سبز شه

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
سلام دوستان
دیروز حدود دوبار آنتن گوشیم رفت و روی صفحه ارور block network نشون داد
مشکل چیه ؟
وقتی خاموش روشن میکنم مشکل حل میشه

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
آقا برای باتری راه حلی نیست؟

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
برای مموری ، من 16 گیگ کلاس 10 توشیبا گرفتم راضی ام

CAPITAN PRICE

Registered User
لایک‌ها
31
می خوام حافظه داخلی گوشیم با رم عوض بشه باید چیکار کنم
رام:4.0.4
رام:4.1.2
یه فایل بگین که به هر دوش بخوره

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
با خوندن این تایپیک آدم میفهمه که بره همون لباسشوییشو بگیره بهتره.
چقدر گوشیه بدیه :| میخواستم بخریدم کلا منصرف شدم اینکه کلا مشکله گوشیه گوشی نیست که!!

seyediali3

Registered User
لایک‌ها
79
گوشیش به پولش می ارزه ولی اینطور که معلومه دردسرهای خودشو داره که حداقل برای افراد اماتور توصیه نمیشه این گوشی

sent from Lenovo A850

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
آقا یه باتری زاپاس واسه این گوشی لامصب نیس؟یعنی الان باتریش خراب شده بندازیمش دور؟

puyol1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
آقا یه باتری زاپاس واسه این گوشی لامصب نیس؟یعنی الان باتریش خراب شده بندازیمش دور؟
تو نت سرچ کن فروشگاه چی بایل بعد اونجاشماره هست تماس بگیر مشکلت رو بگو اگه نداشتن آدرس بگیر اگه جواب نگرفتی خبرم کن

ali6564

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
گارانتی هزاره-پاساژ یگانه- آقای عابدی تو نت سرچ کن به شمارش زنگ بزن به احتمال 99% دارند

OHHANI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ye soal mage in mobaile haier w 910 ham batri dare kojas pas man aslan neytunam dare poshtesho baz konam ke ?

bad ye moshkeli
man shab khastam in goshio sharzh konam ta sharzhero zadam be piriz seda dad sokht on kochikaro avaz kardam simo be pc mizanam sharzh mikone ama mobail be phone vasl nemishe sim haye dg ham kharidam emtehan konam ama ba z mobail be pc vas nashod kheyli asabiam babate in mozo che konam ?
:(:(:(:(:(:(

بالا