• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
دوست عزیز فارسی بنویس. و مفهموم بنویس.
شارژرهای اپلی که رو خود گوشی هستن درجه 3 هست و بهتره با یه شارژر دیگه گوشیتونو شارژ کنین

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
دوست عزیز فارسی و مفهوم بنویس
شارژرهای اپلی که رو خود گوشی هستن درجه 3 هست و بهتره با یه شارژر دیگه گوشیتونو شارژ کنین

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
دوستان منم یه مشکــل دارم از دیروز تاحالا اعصابم بهم ریختس یه رم 16 کلاس10 الایت برای هایر گرفتم هرچی میریزم توگوشی مثل فیلم هاکلا لگ میندازه وشطرنجی میشه ودرنهایت میاد بیرون نرم افزار هارونصب نمیکنه
وعکس هاهم ناقص بالا میاره مثلا از حافظه گوشی چیزی روکات کنم تواین رم 16 خراب میشه بادوربین گوشی هم فیلم میگیرم حافظش رو به این رم تغییر دادم وفیلم های خود دوربین رو خراب میکنه تنها یه مورد مشکلی پیش نمیاد اونم بارم ریدر فایل از کامپیوتر بریزم تورم بعدش وصل کنم به گوشی غیر از این راه کار دیگه ای نمیشه کرد همین کار هارو رویه تبلت 200 تومنی وگلکسی یانگ انجام دادم هیچ مشکلی پیش نیومد الان فقط بااین گوشی اینطور میشه
هرکس پیشنهادی داره نظری داره شک داره یامطمئنه راهنمایی کنه لطفا

چه مموری هایی 16 گیگ وصل میشه به این گوشی منظورم ساپورت کردنشه
دوستان رم کلاس 10 سندیسک اولترا " SanDisk Ultra 16 gb HC I " تهیه کنید هیچ کدوم از مشکلات ذکر شده را نداره من خودم 7 ماه دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره

moeincruz

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان رم کلاس 10 سندیسک اولترا " SanDisk Ultra 16 gb HC I " تهیه کنید هیچ کدوم از مشکلات ذکر شده را نداره من خودم 7 ماه دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره
بهترین رم برای این گوشی کلاس4.من یک 32 کلاس4 روش انداختم فوق العاده کار میکن

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
دوست من آخه این چه پیشنهادیه که میدین!!!
اصلا کلاس 4 قابلیت ذخیره فیلم برداری fullhd را نداره
چون سرعت write پایینی داره
حتما از کلاس 6 و 10 استفاده بشه وگرنه در ضبط فیلم برداری به مشکل می خورید

haerinejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
تاپیک چقدر خلوت شده ؟
هیچ کس به فکر ارتقاء نرم افزاری حایر 910 خودش نیست ؟
رام جدید نیامده ؟

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
بانظرتون مخالفم
من یدونه مموری 16گیگ کلاس4مارکtwin mosدارم
تاحالابارهاوبارهاباکیفیت فول اچ دی فیلمبرداری کردم از5دقیقه تا50دقیقه وبیشتر.....
تادلتون بخوادفیلم وکلیپ های فول اچ دی بابیت ریت های بسیاربالاپخش کردم
توتمام مواردبالاهیچ مشکل خاصی هم نداشتم
باتشکر

moeincruz

Registered User
لایک‌ها
3
-----------------اصلا فرقشون قابل حس نیست.چون سرعت انتقال کلاس4 .4مگه.و برای فیلم فول اچدی وتمامی بازیای اچدی کافی. زیادم هست.میدونی دقیقا مثل چی؟مثل پردازشگر 8 هسته ای با 4هسته ای یعنی با همون 4هستییش تمامی بازیا و نرم افزارا 99درصد اجرا میشه.بقیش تبلیغات و پرکردن جیب شرکتاست

samanroozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
گوشی هایر w910 من هنگ کرد بعدش دکمه پاور و ولومه بالارو گرفتم تا خاموش بشه
الانم اصلا روشن نمیشه
اگه کسی میتونه راهنماییم کنه

saeed65

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
493
پاورو نگه دار دکمه پاینو تند تند بزن

CAPITAN PRICE

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
از وقتی که گوشیم را اندرویدش را 4.1 ارتقا دادم کامپیوتر گوشی را یک مالتی مدیا تشخیص می ده ومثلا فایل های ویدیو یا موسقی را با سرعت خوبی می تونم تو رم کپی کنم اما وقتی دیتا بازی هارا می خوام بریزم تو رم 1 ساعت طول می کشه
لازم بذکر است که وقتی گوشی را به کامپیوتر وصل می کنم حالت مس استوریچ دیگه کار نمی کنه و اصلا دیگه نیستش می خواستم بدونم از کجا می تونم این حالت را فعال کنم سرعت رمم هم خوبه کلاس 10 هستش وقبل از این که رام گوشی را ارتقا بدم سرعت انتقال دیتام خوب بود ولی حالا که رامم را اپدیت کردم با این مشکل روبه رو هستم:general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107:

amonoroz20

Registered User
لایک‌ها
1
من یک مشکل بدی دارم این سوکت شارژر در گوشی منظورم اون پلاستیکه درپوش برای قسمت شارژ اون کنده شده کسی نداره اونو گوشیم داعون شده

sotd

Registered User
لایک‌ها
12
آقا برای باتری راه حلی نیست؟
تشریف ببرید پاساژ علاالدین طبقات زیرین فروشگاهای هستند که تو کار باطری هستند ، یک باطری براتون میسازن و نصب میکنن ، فقط دقت کنین بهترین نوع باطری رو سفارش بدین.
اگر موفق شدید بفرمایید که چطور باطریش نگه میداره تا ببینیم باطری فابریکش بهتره یا نوعی که دستساز درست میکنند تا ما هم اقدام کنیم. این گوشی فقط مشکل کم شارژ نگه داشتن داره که اگر حل بشه عالیه ;)

Sent from my GFIVE Prado using Tapatalk

CAPITAN PRICE

Registered User
لایک‌ها
31
اقا کسی می تونه مشکل مارو حل کنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
از وقتی که گوشیم را اندرویدش را 4.1 ارتقا دادم کامپیوتر گوشی را یک مالتی مدیا تشخیص می ده ومثلا فایل های ویدیو یا موسقی را با سرعت خوبی می تونم تو رم کپی کنم اما وقتی دیتا بازی هارا می خوام بریزم تو رم 1 ساعت طول می کشه
لازم بذکر است که وقتی گوشی را به کامپیوتر وصل می کنم حالت مس استوریچ دیگه کار نمی کنه و اصلا دیگه نیستش می خواستم بدونم از کجا می تونم این حالت را فعال کنم سرعت رمم هم خوبه کلاس 10 هستش وقبل از این که رام گوشی را ارتقا بدم سرعت انتقال دیتام خوب بود ولی حالا که رامم را اپدیت کردم با این مشکل روبه رو هستم:general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107:

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
اقا کسی می تونه مشکل مارو حل کنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
لازم بذکر است که وقتی گوشی را به کامپیوتر وصل می کنم حالت مس استوریچ دیگه کار نمی کنه و اصلا دیگه نیستش می خواستم بدونم از کجا می تونم این حالت را فعال کنم سرعت رمم هم خوبه کلاس 10 هستش وقبل از این که رام گوشی را ارتقا بدم سرعت انتقال دیتام خوب بود ولی حالا که رامم را اپدیت کردم با این مشکل روبه رو هستم:general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107:
عزیز تو رامهای 4.1کلا نمیشه مس استورج بزنی و کاریش نمیشه کرد.
البته میتونی فایل دیتای بازی رو زیپ کنی و داخل گوشی آن زیپ شاید سریع تر بشه!!

hailstone1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه عضو شدم دیدم شما آنی گفتم بپرسم
ببخشید

من یه گوشی Htc Inceridible s با باتریش مشکلی داشتم که خلاصه رفتم توی تنظیماتش و wipe cache partition کردم! ده دقیقه ای درست بود، و بعدش که خاموش کردم دیگه روشن نشده! دکمه های کلاک مود هم کار نمیکنن! بنظرتون مشکل چیه؟ چیکار کنم؟

hailstone1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه گوشی Htc Inceridible s با باتریش مشکلی داشتم که خلاصه رفتم توی تنظیماتش و wipe cache partition کردم! ده دقیقه ای درست بود، و بعدش که خاموش کردم دیگه روشن نشده! دکمه های کلاک مود هم کار نمیکنن! بنظرتون مشکل چیه؟ چیکار کنم؟

بالا