دوستان منم یه مشکــل دارم از دیروز تاحالا اعصابم بهم ریختس یه رم 16 کلاس10 الایت برای هایر گرفتم هرچی میریزم توگوشی مثل فیلم هاکلا لگ میندازه وشطرنجی میشه ودرنهایت میاد بیرون نرم افزار هارونصب نمیکنه
وعکس هاهم ناقص بالا میاره مثلا از حافظه گوشی چیزی روکات کنم تواین رم 16 خراب میشه بادوربین گوشی هم فیلم میگیرم حافظش رو به این رم تغییر دادم وفیلم های خود دوربین رو خراب میکنه تنها یه مورد مشکلی پیش نمیاد اونم بارم ریدر فایل از کامپیوتر بریزم تورم بعدش وصل کنم به گوشی غیر از این راه کار دیگه ای نمیشه کرد همین کار هارو رویه تبلت 200 تومنی وگلکسی یانگ انجام دادم هیچ مشکلی پیش نیومد الان فقط بااین گوشی اینطور میشه
هرکس پیشنهادی داره نظری داره شک داره یامطمئنه راهنمایی کنه لطفا
دوستان رم کلاس 10 سندیسک اولترا " SanDisk Ultra 16 gb HC I " تهیه کنید هیچ کدوم از مشکلات ذکر شده را نداره من خودم 7 ماه دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی ندارهچه مموری هایی 16 گیگ وصل میشه به این گوشی منظورم ساپورت کردنشه
بهترین رم برای این گوشی کلاس4.من یک 32 کلاس4 روش انداختم فوق العاده کار میکندوستان رم کلاس 10 سندیسک اولترا " SanDisk Ultra 16 gb HC I " تهیه کنید هیچ کدوم از مشکلات ذکر شده را نداره من خودم 7 ماه دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره
بانظرتون مخالفمدوست من آخه این چه پیشنهادیه که میدین!!!
اصلا کلاس 4 قابلیت ذخیره فیلم برداری fullhd را نداره
چون سرعت write پایینی داره
حتما از کلاس 6 و 10 استفاده بشه وگرنه در ضبط فیلم برداری به مشکل می خورید
-----------------اصلا فرقشون قابل حس نیست.چون سرعت انتقال کلاس4 .4مگه.و برای فیلم فول اچدی وتمامی بازیای اچدی کافی. زیادم هست.میدونی دقیقا مثل چی؟مثل پردازشگر 8 هسته ای با 4هسته ای یعنی با همون 4هستییش تمامی بازیا و نرم افزارا 99درصد اجرا میشه.بقیش تبلیغات و پرکردن جیب شرکتاستدوست من آخه این چه پیشنهادیه که میدین!!!
اصلا کلاس 4 قابلیت ذخیره فیلم برداری fullhd را نداره
چون سرعت write پایینی داره
حتما از کلاس 6 و 10 استفاده بشه وگرنه در ضبط فیلم برداری به مشکل می خورید
http://www.uploadax.com/images/19128790954858615604.jpghttp://8pic.ir/images/54281114235802286901.jpgداداشا قاب این حایر رو کسی نداره که اونو از روش بده
تشریف ببرید پاساژ علاالدین طبقات زیرین فروشگاهای هستند که تو کار باطری هستند ، یک باطری براتون میسازن و نصب میکنن ، فقط دقت کنین بهترین نوع باطری رو سفارش بدین.آقا برای باتری راه حلی نیست؟
عزیز تو رامهای 4.1کلا نمیشه مس استورج بزنی و کاریش نمیشه کرد.اقا کسی می تونه مشکل مارو حل کنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
از وقتی که گوشیم را اندرویدش را 4.1 ارتقا دادم کامپیوتر گوشی را یک مالتی مدیا تشخیص می ده ومثلا فایل های ویدیو یا موسقی را با سرعت خوبی می تونم تو رم کپی کنم اما وقتی دیتا بازی هارا می خوام بریزم تو رم 1 ساعت طول می کشه
لازم بذکر است که وقتی گوشی را به کامپیوتر وصل می کنم حالت مس استوریچ دیگه کار نمی کنه و اصلا دیگه نیستش می خواستم بدونم از کجا می تونم این حالت را فعال کنم سرعت رمم هم خوبه کلاس 10 هستش وقبل از این که رام گوشی را ارتقا بدم سرعت انتقال دیتام خوب بود ولی حالا که رامم را اپدیت کردم با این مشکل روبه رو هستم:general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107::general107: