amonoroz20
Registered User
- نوشتهها
- 75
- لایکها
- 1
سلام برادرا من یک هایر که از اواخر بهمن ماه گرفتم و الان قصد فروش دارم همه چیز سالمه الانم که قیمتش شده732هزار تومان چند براش قیمت میزارید
بستگی به تمییز بودنش دارهسلام برادرا من یک هایر که از اواخر بهمن ماه گرفتم و الان قصد فروش دارم همه چیز سالمه الانم که قیمتش شده732هزار تومان چند براش قیمت میزارید
یعنی یک رام جدید و بالاتر برای این گوشی نیامده ؟
کجایند دوستان سایق این تاپیک ، یعنی گوشیشون را انداختند دور یا عوض کردند که این تاپیک اینقدر خلوت شده که هر روز بهش سر میزینم هیچ تغییری نکرده ؟
کمک کمک کمک .
من رم ١٦ گيگ سان ديسك اولترا اسپيد گرفتم و تاحلا مشكلي باهاش نداشتمخیلی از ماها همین مشکل رو داریم.متاسفانه یکی از بدی هایی که این گوشی داره اینه که با هر رمی سازگار نیست.منم رم 16 گیگ کلاس 10 فیلیپس خریدم ولی اصلا باهاش سازگار نیست و همین مشکلاتی رو که شما میگین داره.باید از طریق رم ریدر باهاش کار کنم.غیر از اینم نمیشه.شاید با تعویض رام درست بشه
البته قبلا این بحث ها شده اینجا ولی برای کسانی که هنوز مشکل دارند یادآوری بد نیست!من رم ١٦ گيگ سان ديسك اولترا اسپيد گرفتم و تاحلا مشكلي باهاش نداشتم
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
البته قبلا این بحث ها شده اینجا ولی برای کسانی که هنوز مشکل دارند یادآوری بد نیست!
این گوشی با رم 16 گیگ کلاس 10 مارک تیم گروپ هم هیچ مشکلی نداره و مثل ساعت کار میکنه
lالان دقیقابچه های اینجا این گوشی روباچه قیمتی میفروشند؟هایر 910 دیگه حتی تو چین هم گیر نمیاد. این گوشی بی نظیر عملاً به افسانه ها پیوست !
هرکی می خواد از همین بچه های فروشنده بگیره که غنیمته ! در شیراز تا 800 خرید و فروش شد .
تو انجمن جستجو کنید . تعدادی فروشنده هستند. ولی از 500 تا 735 دیدم !lالان دقیقابچه های اینجا این گوشی روباچه قیمتی میفروشند؟
واقعاگوشی خوبیه وخیلی ازگوشی های گرونقیمت روکنارمیزنه
الان اینارو گفتی که کسی از من نخره؟دوستان من قبلاً هایر w910 داشتم، ولی فروختمش الان یدونه inew v3 خریدم ( از هر نظر عالیه ).
متاسفانه الان دیگه هایر w910 ارزش خرید نداره و متاسفانه مشکلات مخصوص به خودش رو داره .( با قیمت هایر w910 میتونیم یدون سونی sp یا inew v3 آکبند بخریم ) - متاسفانه بدلیل توقف تولید این گوشی قیمتش یخورده رفته بالا.
موفق باشید
نه دوست عزیز: بنده همچین جسارتی نکردم ، کلی عرض کردم ( مدتی که هایر w910 داشتم ازش راضی بودم)الان اینارو گفتی که کسی از من نخره؟
منم 9 ماه هست دارمش. این گوشی دیوانه ست! کاش شرکتش مدلای بالاترم میزد. خداییش کیفیت ساختش از خیلی لحاظ حتی بهتر از گوشیهای برند هست و در عین حال ارزون ترم هستمن که نزدیکه یه ساله هایر دارم تا حالا حتی یک بار نا امیدم نکرده !!
نه نمیگه این گوشی.
اصن مرد زندگیه
چه تو امکانات، چه تو سخت افزار و نرم افزار.
اگه پول لازم نشم هیچوقت نمیفروشمش
پ ن: به غیرت "هایریم" بر خورد اومدم این پستو گذاشتم
send by LeO from w910