• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان این برنامه رو دانلود و نصب کنن واسه نور صفحه نمایش هست.

https://docs.google.com/file/d/0BwZSwcafrRvFa1FlS1NuVE9sOUE/edit

من که احساس کردم نور صفحه بیشتر شده .
تو اتاق بزارید روی 100% ببینید چی میشه فقط عینک افتابی بزنید .دی:D
زیر نور خورشید هم مشخصه که بهتر شده خودم تست کردم.
انگار 50% روشنتر میشه نمایشگرش.
بعد از نصب برنامه رو اجرا کنید و بعد فعال دیگه خودش اتومات میشه .
زیاد هم با تنظیماتش ور نرید من نمیدونم چیکارش کردم یه دفعه صفحه نمایش سیاه شد نه اینکه خراب بشه از برنامه بود بعد مجبور شدم با کامپیوتر برنامه رو پاک کنم و دوباره نصب کنم.
ولی انصافا نور زمینه بیشتر شد
لایک فراموش نشه

Last edited:

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
دوستان این برنامه رو دانلود و نصب کنن واسه نور صفحه نمایش هست.

https://docs.google.com/file/d/0BwZSwcafrRvFa1FlS1NuVE9sOUE/edit

من که احساس کردم نور صفحه بیشتر شده .
تو اتاق بزارید روی 100% ببینید چی میشه فقط عینک افتابی بزنید .دی:D
زیر نور خورشید هم مشخصه که بهتر شده خودم تست کردم.
انگار 50% روشنتر میشه نمایشگرش.
بعد از نصب برنامه رو اجرا کنید و بعد فعال دیگه خودش اتومات میشه .
زیاد هم با تنظیماتش ور نرید من نمیدونم چیکارش کردم یه دفعه صفحه نمایش سیاه شد نه اینکه خراب بشه از برنامه بود بعد مجبور شدم با کامپیوتر برنامه رو پاک کنم و دوباره نصب کنم.
ولی انصافا نور زمینه بیشتر شد
لایک فراموش نشه

ممنون: ولی لینک برنامه انگار باز نمیشه - بی زحمت یه لینک دیگه بزارید!

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
با مرورگر گوشی بازش کن دانلود میشه الان امتحان کردم

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان این بنچمارک گوشی منه با رام 4.1.2 بیلد 37617. این امتیاز اول 15800 بود اما وقتی با پچ swap جای کارت اس دی و حافظه اینترنال رو عوض کردم چون کارت اس دی 16 گیگ کلاس 10 بود (مارک تیم) هم برای برنامه و بازی های حجیم کارم راه افتاد هم سرعت رید و رایت بالاتر باعث شد بنچمارک افزایش پیدا کنه. البته اگر بیلدنامبر بالاتر باشه امتیازتون بیشتر هم میشه.

۲۰۱۳.۰۹.۰۹-۱۲.۳۰.۳۵.jpg
۲۰۱۳.۰۹.۰۹-۱۲.۲۹.۵۹.jpg

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان این بنچمارک گوشی منه با رام 4.1.2 بیلد 37617. این امتیاز اول 15800 بود اما وقتی با پچ swap جای کارت اس دی و حافظه اینترنال رو عوض کردم چون کارت اس دی 16 گیگ کلاس 10 بود (مارک تیم) هم برای برنامه و بازی های حجیم کارم راه افتاد هم سرعت رید و رایت بالاتر باعث شد بنچمارک افزایش پیدا کنه. البته اگر بیلدنامبر بالاتر باشه امتیازتون بیشتر هم میشه.

مشاهده پیوست 448758
مشاهده پیوست 448760

سلام
ببینم این پچ فقط برای رام 4.1.2 هستش یا برای رام اصلی هم کار میده
داستان این رام جدیده چیه که بچه ها میگن
رام جدید اومده
تو این 8 روزی که نبودم چه قدر مطالب مفید پست شده
دارم صفحات رو اروم اروم میخونم و اموزش های جدید رو به پست اول اضافه میکنم
ممنون

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
سلام
ببینم این پچ فقط برای رام 4.1.2 هستش یا برای رام اصلی هم کار میده
داستان این رام جدیده چیه که بچه ها میگن
رام جدید اومده
تو این 8 روزی که نبودم چه قدر مطالب مفید پست شده
دارم صفحات رو اروم اروم میخونم و اموزش های جدید رو به پست اول اضافه میکنم
ممنون

کسی روی رام اصلی (4.0.4) هنوز تست نکرده ولی فکر میکنم جواب میده. در واقع همون کاری رو میکنه که آموزشش داخل تاپیکهای اندروید به شکل دستی داده شده.
رام جدید که نیست. همون رام چینیه پست اول هست منتها دو باره ادیت شده. ادیت اول گزینه های چینی حذف شده و بیلد نامبرش 38****هست و فرقی با رام صفحه اول نداره البته لانچر بازوکا روش نصبه که شخصا فکر میکنم بهتر هست. ولی رام دوم که بیلدنامبرش37****هست تنظیمات دوربین خیلی زیادتر و بهتری داره و امکان ذخیره فیلم و عکس به کارت اس دی هم وجود داره و لانچر اپکس روشه. چندتا پچ هم اومده که برای رام اول هست ولی روی رام دوم نصب کردم گوشی دیگه بالا نیومد. یه پچ swap هم هست که روی هر دو کار میده و جای کارت اس دی و حافظه اینترنال رو عوض میکنه و برای کسانی که بیلد نامبر 38**** رو استفاده میکنن کاربردیتره که با توجه به حافظه کم گوشی (4.8گیگ) توصیه میشه

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان این بنچمارک گوشی منه با رام 4.1.2 بیلد 37617. این امتیاز اول 15800 بود اما وقتی با پچ swap جای کارت اس دی و حافظه اینترنال رو عوض کردم چون کارت اس دی 16 گیگ کلاس 10 بود (مارک تیم) هم برای برنامه و بازی های حجیم کارم راه افتاد هم سرعت رید و رایت بالاتر باعث شد بنچمارک افزایش پیدا کنه. البته اگر بیلدنامبر بالاتر باشه امتیازتون بیشتر هم میشه

این آنتی ویروس avastکه نصب کردی رو تست کردم باطری میخوره سرورهاشم که تحریمه آپدیت نمیشه

دوستان یه آنتی ویروس خوب معرفی کنید

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
این آنتی ویروس avastکه نصب کردی رو تست کردم باطری میخوره سرورهاشم که تحریمه آپدیت نمیشه

دوستان یه آنتی ویروس خوب معرفی کنید

برای هر مشکلی راه حل هست;) (سا.ی.ف.ون). من دو سه روز یکبار براحتی آپدیتش میکنم. باور کن توی اندروید جزو بهترین گزینه هاس. هر آنتی ویروسی نصب کنی بالاخره یه مقداری باطری مصرف میکنه ولی ارزش داره (مثلا بازی prince of persia Classic دزدی اطلاعات داشت). میتونی از قابلیت anti thief برای ردیابی گوشیت از طریق سایت اوست اقدام کنی. از همون منوی کاربری داخل سایت میتونی تمام داده هات رو پاک کنی و کلی امکانات دیگه. البته یه سری محدودیت هست مثلا دیتای گوشی باید فعال باشه.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
برای هر مشکلی راه حل هست;) (سا.ی.ف.ون). من دو سه روز یکبار براحتی آپدیتش میکنم. باور کن توی اندروید جزو بهترین گزینه هاس. هر آنتی ویروسی نصب کنی بالاخره یه مقداری باطری مصرف میکنه

س. ی. ف. ون برامن جواب نمیده نتم مخابراته
دیشب ساعت 9فول شارژ شد اینونصب کردم الان 35درصد شده

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
کسی روی رام اصلی (4.0.4) هنوز تست نکرده ولی فکر میکنم جواب میده. در واقع همون کاری رو میکنه که آموزشش داخل تاپیکهای اندروید به شکل دستی داده شده.
رام جدید که نیست. همون رام چینیه پست اول هست منتها دو باره ادیت شده. ادیت اول گزینه های چینی حذف شده و بیلد نامبرش 38****هست و فرقی با رام صفحه اول نداره البته لانچر بازوکا روش نصبه که شخصا فکر میکنم بهتر هست. ولی رام دوم که بیلدنامبرش37****هست تنظیمات دوربین خیلی زیادتر و بهتری داره و امکان ذخیره فیلم و عکس به کارت اس دی هم وجود داره و لانچر اپکس روشه. چندتا پچ هم اومده که برای رام اول هست ولی روی رام دوم نصب کردم گوشی دیگه بالا نیومد. یه پچ swap هم هست که روی هر دو کار میده و جای کارت اس دی و حافظه اینترنال رو عوض میکنه و برای کسانی که بیلد نامبر 38**** رو استفاده میکنن کاربردیتره که با توجه به حافظه کم گوشی (4.8گیگ) توصیه میشه
رفيق چندتا سوال دارم
1- پچ ها رو چطور مينصبي
2- سرعت اجراي برنامه ها و ميزان فضاي آزاد رم (مخصوصا تو بازي هاي سنگين تو كدوم رام بيشتره ؟ رامهايي كه شما گفتين يا همون 4.1.2 كه تو پست دوم هست؟من تو همون رام اوليه 4.1.2 تو حالتي كه هيچ برنامه اجرا نكنم حدود 460 الي 480 فضاي خالي دارم حتي به 500 هم رسيده كه عكسش صفحه قبل گذاشتم
3-كيبورد فارسي خودشون دارن
4- فيلمي كه گذاشتم حدود 2 مگه و شايد 2 ثانيه نباشه ولي گوياي بزرگترين ايراد فيلم برداري تو رام 4.1.2 اوليه هست ببين گوشي رو بالا پايين ميكني مثل تويزيون قديميها تصوير يه پرش داره تو رامهاي شما هم اين مشكل هست (وقتي داري فيلم ميگيري و دوربين رو تكون ميدي نور تو تصوير مثل كركره مياد پايين منظورم همينه )
5- وقتي جاي اس دي و اينترنال رو عوض كردي اگه بخواي مموري كارت رو دربياري حتما بايد خاموش كني گوشي رو تا رم نسوزه يا راهي داره؟

فایل های ضمیمه

• MUTE_20130909_172731.rar
    1.3 MB · نمایش ها: 15

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
رفيق چندتا سوال دارم
1- پچ ها رو چطور مينصبي
2- سرعت اجراي برنامه ها و ميزان فضاي آزاد رم (مخصوصا تو بازي هاي سنگين تو كدوم رام بيشتره ؟ رامهايي كه شما گفتين يا همون 4.1.2 كه تو پست دوم هست؟من تو همون رام اوليه 4.1.2 تو حالتي كه هيچ برنامه اجرا نكنم حدود 460 الي 480 فضاي خالي دارم حتي به 500 هم رسيده كه عكسش صفحه قبل گذاشتم
3-كيبورد فارسي خودشون دارن
4- فيلمي كه گذاشتم حدود 2 مگه و شايد 2 ثانيه نباشه ولي گوياي بزرگترين ايراد فيلم برداري تو رام 4.1.2 اوليه هست ببين گوشي رو بالا پايين ميكني مثل تويزيون قديميها تصوير يه پرش داره تو رامهاي شما هم اين مشكل هست (وقتي داري فيلم ميگيري و دوربين رو تكون ميدي نور تو تصوير مثل كركره مياد پايين منظورم همينه )
5- وقتي جاي اس دي و اينترنال رو عوض كردي اگه بخواي مموري كارت رو دربياري حتما بايد خاموش كني گوشي رو تا رم نسوزه يا راهي داره؟

1. از طریق ریکاوری
2. من نهایت 300 مگ رم آزاد دارم اونم با حذف یه سری از برنامه های اضافه روت و تنظیم استارتاپ گوشی. ولی مشکلی تو اجرای برنامه ها و بازیا ندارم. حدود 150تا برنامه و بازی از انواع مختلف نصب کردم.
3. اصلا کیبرد فارسی داشتن یا نداشتنش مهم نیست. اگر نداشت براحتی با گوگل کیبرد (راهنمایی دوستان که از اونها یاد گرفتم و جای تشکر داره)
4. این مشکل پریده بودن فیلمبرداری رو تو رام 4.0.4 یعنی رام اصلی خودش داشتم. البته اونم وقتی یه بار بیای بیرون دوباره بری داخل برطرف میشد. یعنی همیشه هم وجود نداشت اما الان با رام 4.1.2 بیلد37*** این مشکل رو ندارم. حتی فکر نمیکنم تو رام 4.1.2 چینی صفحه اول هم این مشکل باشه. فکر کنم شما رام 4.0.4 داری
5. گزینه ای برای خارج کردن امن مموری کارت نداره. امنترین راه خاموش کردن گوشی هست. وگرنه برای انتقال اطلاعات با رام 4.1.2 با کابل یو اس بی میشه براحتی اقدام کرد.

medza

Registered User
لایک‌ها
22

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
سلام دوستان من یه نرم افزار دوربین گیر اوردم حجم عکساش 4 -4.5 میگه و واسه رام اصلی اندرویده تنظیماتش هم خوبه نصبت به دوربین فابریک 4.1.2

لینک
اندرویدینا | تگ برنامه دوربین اندروید 4.1

دوستان میتونم بگم همون برنامه دوربین رام 4.0.4 هست با امکان ذخیره در کارت حافظه و امکانات خوب دیگه. ممنون بابت اشتراک. عزیزانی که رام 4.1.2 دارن نصب کنید لذت ببرید (البته مشکل پرش کرکره ای که گفته شد در این برنامه هم به چشم میخوره)

Last edited:

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
اقا این رو هم تست بکنید ما که نصبیدیم نصب شد ولی چیزی مشهود نشد شاید واسه ما ج نداده

Install Android 4.2 Photosphere Camera and Gallery For Android 4.1 Devices | APKgalaxy - Full APK Android Games, Apps and more

گالری و دوربین اندروید 4.2 هست که واسه اندروید 4.1 پورت شده واسه برند خاصی نیست رو همه گوشیها جواب میده.
طریقه نصب هم از ریکاوری هست فایل زیپ رو به sd انتقال بدید و گوشیرو به ریکاوری ببرید و نصب و ریبوت تمام

Last edited:

kamran990

Registered User
لایک‌ها
385
دوستان یه سوال دارم . بنظرتون گیم های سنگین مثل Most wanted وmoder c 4 رو رام اصلی 4.0.4 روونتر اجرا نمیشد؟؟؟ من بعد آپدیت کردن به 4.1.2 احساس میکنم نسبت به رام قبلی کمی لگ پیدا کردند خصوصا این دوتا گیم

.. راهی پیشنهادی اگر تو این مورد کسی داره لطفا راهنماییم کنه .. تشکر

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان یه سوال دارم . بنظرتون گیم های سنگین مثل Most wanted وmoder c 4 رو رام اصلی 4.0.4 روونتر اجرا نمیشد؟؟؟ من بعد آپدیت کردن به 4.1.2 احساس میکنم نسبت به رام قبلی کمی لگ پیدا کردند خصوصا این دوتا گیم

.. راهی پیشنهادی اگر تو این مورد کسی داره لطفا راهنماییم کنه .. تشکر

برنامه Seeder رو نصب کنید ... لگ کمتر میشه

hamedhhpp

Registered User
لایک‌ها
305
سلام دوستان یه نرم افزار دیدم گفتم بگذارم شما هم استفاده کنید چون جالبه مال xperia z هست شما میتونید چهارتا فیلم رو هم زمان نگاه کنید.البته به غیر از جنبه سرگرمی قدرت موبایل رو هم نشون میده.امتحانش کنید حجمش هم خیلی کمه
دانلود

دوستانی که اندروید 4.1.2 دارن حتما این این فایل رو نصب کنن و ببین موبایلشون از لحاظ ظاهری چقدر تغییر میکنه.من که بدجور باهاش حال کردم رو همه لانچر ها نصب میشه ولی رو لانچر پیش فرض خیلی باحال تره
دانلود

Last edited:

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
اقا این رو هم تست بکنید ما که نصبیدیم نصب شد ولی چیزی مشهود نشد شاید واسه ما ج نداده

Install Android 4.2 Photosphere Camera and Gallery For Android 4.1 Devices | APKgalaxy - Full APK Android Games, Apps and more

گالری و دوربین اندروید 4.2 هست که واسه اندروید 4.1 پورت شده واسه برند خاصی نیست رو همه گوشیها جواب میده.
طریقه نصب هم از ریکاوری هست فایل زیپ رو به sd انتقال بدید و گوشیرو به ریکاوری ببرید و نصب و ریبوت تمام

اتفاق خاصی نیافتاد

بالا