• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دوستانی که از این گوشی دم دست 2تا دارن لطفا تو قسمت تنظیمات wifi یه گزینه هست به نام wi-fi Direct لطفا فعالش کنن ببینن میشه از طریق wifi فایل ارسال کرد.البته باید فای فعال باشه تا بتونی این قابلیت رو فعال کنی
این قابلیت تو گوشیهای جدید وجود داره من تو سامسونگ انجام دادم .
البته با نرم افزار میشه این کارو کرد ولی میخوام بدونم که گوشی خودش این قابلیت رو داره یا نه؟
ممنون البته من رو رام 4.1.2 هستم
سلام
دوست عزيز
اينا يه امکانى دارن به اىسم تترينگ که تو اکثر گوشى هاى هوشمند هست اون قسمتو فعالس مى کنى بعد اين نرم افزارو Wi-Fi_Talk.نصب
مى کنى وبه راحتى والبته باسرعت بالا فايلارو بين دو گوشى ارسال و دريافت مى کنى.
من خودم با گوشى هاير و الجى تست کردم بخوبى جواب داد .هر وقت فايلهاى حجيمى. نياز به دريافت وارسال باشه از اين روش استفاده مى کتم

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
1. از طریق ریکاوری
2. من نهایت 300 مگ رم آزاد دارم اونم با حذف یه سری از برنامه های اضافه روت و تنظیم استارتاپ گوشی. ولی مشکلی تو اجرای برنامه ها و بازیا ندارم. حدود 150تا برنامه و بازی از انواع مختلف نصب کردم.
3. اصلا کیبرد فارسی داشتن یا نداشتنش مهم نیست. اگر نداشت براحتی با گوگل کیبرد (راهنمایی دوستان که از اونها یاد گرفتم و جای تشکر داره)
4. این مشکل پریده بودن فیلمبرداری رو تو رام 4.0.4 یعنی رام اصلی خودش داشتم. البته اونم وقتی یه بار بیای بیرون دوباره بری داخل برطرف میشد. یعنی همیشه هم وجود نداشت اما الان با رام 4.1.2 بیلد37*** این مشکل رو ندارم. حتی فکر نمیکنم تو رام 4.1.2 چینی صفحه اول هم این مشکل باشه. فکر کنم شما رام 4.0.4 داری
5. گزینه ای برای خارج کردن امن مموری کارت نداره. امنترین راه خاموش کردن گوشی هست. وگرنه برای انتقال اطلاعات با رام 4.1.2 با کابل یو اس بی میشه براحتی اقدام کرد.
2-داداش مرسی ج دادی ولی 150 تا که هیچی 300 تا هم برنامه نصب کنی تا یه برنامه سنگین ران نکنی معلوم نمیکنه شما most wanted رو نصب کن نیم ساعت بازی کن بعد خبرشو بهم بده که سرعتش چطوره
3- اتفاقا خیلی مهمه من شما اگه کیبوردت دیفالت نباشه هر سری گوشی رو خاموش کنی باید بری دو باره ستش کنی تو اتصال به اینترنت هم فرت و فرت آپدیت می خواد بکنه
4- داداش منظورم تیک تو ضبط فیلم نبودا - به فیلم دقت کن انگار داری به ٱب نگاه می کنی یهو موج میوفته تو آب- نورش همچین حالتی میشه

دوستان یه سوال دارم . بنظرتون گیم های سنگین مثل Most wanted وmoder c 4 رو رام اصلی 4.0.4 روونتر اجرا نمیشد؟؟؟ من بعد آپدیت کردن به 4.1.2 احساس میکنم نسبت به رام قبلی کمی لگ پیدا کردند خصوصا این دوتا گیم

.. راهی پیشنهادی اگر تو این مورد کسی داره لطفا راهنماییم کنه .. تشکر

داداش فکر کنم رامی که دوستان گفتنو ریختی شما همون رام 4.1.2 پست دو همین تاپیک رو بریزی تفاوت سرعت برات مشخص میشه

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
دوستان کسی نمیدونه چطوری جای بک و ریسنت اپ(منو) رو میشه عوض کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
68445783985224159881.jpg

فایل های ضمیمه

• 68445783985224159881.jpg
    68445783985224159881.jpg
    86 KB · نمایش ها: 67

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
دوستان لطفا سر رام اینقدر بحث نکنید و ناراحت نباشید :D:D

یه خبر خوب :) :)

به تاپیک زیر مراجعه کنید... یه خبر خوب..:

ویرایش

Last edited:

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
2-
3- اتفاقا خیلی مهمه من شما اگه کیبوردت دیفالت نباشه هر سری گوشی رو خاموش کنی باید بری دو باره ستش کنی تو اتصال به اینترنت هم فرت و فرت آپدیت می خواد بکنه

من هنوز با این تیکه از صحبت های شما مشکل دارم

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
دوستان فتوشاپه عکسی که ایشون گذاشتن

شما برا خودت متاسف باش...

داداش گلم مگه مرض دار (ببخشید دوستان) که بیام با فوتوشاپ ویرایش کنم؟!!! چیو میخوام ثابت کنم؟!!

اینو یکی از بچه ها که دارم باهاش کار میکنم بهم داد گفت بذارم تو تاپیک منم گذاشتم!

...............

میتونی خودت یکی بسازی یا علی! کی جلوتو گرفته؟؟! حداقل داریم یخورده تلاش میکنیم!! شما چی؟؟

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359

medza

Registered User
لایک‌ها
22
Last edited:

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
حمید رضا با مدیربخش هماهنگ کن هرچی پست غیر مفید تو تاپیکه ریپورت کن فوری پاک میکنه
تشکر.

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360

قبلا هشدار داده بودم بزرگوار بابت تبلیغات تو این تاپیک
سریعا ویرایش کنید

عزیز تو چندتا تاپیک قبل گفته بودم.... تبلیغات نیست... برا شلوغ نشدن این تاپیک گذاشتمش...

...............

پ.ن : تبلیغ چی؟! تاپیکو تو پرشین تولز زدم که!!!

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
2-داداش مرسی ج دادی ولی 150 تا که هیچی 300 تا هم برنامه نصب کنی تا یه برنامه سنگین ران نکنی معلوم نمیکنه شما most wanted رو نصب کن نیم ساعت بازی کن بعد خبرشو بهم بده که سرعتش چطوره
4- داداش منظورم تیک تو ضبط فیلم نبودا - به فیلم دقت کن انگار داری به ٱب نگاه می کنی یهو موج میوفته تو آب- نورش همچین حالتی میشه

1. most wanted براحتی اجرا میشه
2. هیچ نیازی به تنظیم دوباره کیبرد نیست. اپدیت هم نخاسته تا الان ولی براحتی میشه جلوش رو گرفت
3. بله اون حالت کرکره ای رو میگی متوجه شدم. توی 4.1.2 این مشکل نیست. البته اون یه نرم افزار دوربین دیگه داره.

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان گوشی تازه بدستم رسیده
برای اولین بار چند ساعت باید به شارژر وصل باشه؟

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
بچه ها هر کی مشکوکه و یا ... خودش بره یه رام برا خودش بسازه...

شما رو به خیر و ما رو به سلامت

.............................

دوستان الان من همون کاربر me-pc قبلی هستم و نه دلوپر و نه جستجوکننده رام! انگار اصلا تاپیکی در مورد رام زده نشده و من کاری برا رام این گوشی انجام ندادم.... مثل سابق.

یا علی

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
قضیه باطری قوی واسه گوشی هم کنسل شد.
اگه خواستین پاک کنید.
احتمالا یکی برا خودم و اون دوستمون بسازم.

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
بچه ها هر کی مشکوکه و یا ... خودش بره یه رام برا خودش بسازه...

شما رو به خیر و ما رو به سلامت

.............................

دوستان الان من همون کاربر me-pc قبلی هستم و نه دلوپر و نه جستجوکننده رام! انگار اصلا تاپیکی در مورد رام زده نشده و من کاری برا رام این گوشی انجام ندادم.... مثل سابق.

یا علی

اقا بهت برنخوره. اما خوب مطمئن کار کن. من اینو میگم.
برای پیشگیری از مشکلات احتمالی در اینده.

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
عزیز تو چندتا تاپیک قبل گفته بودم.... تبلیغات نیست... برا شلوغ نشدن این تاپیک گذاشتمش...

...............

پ.ن : تبلیغ چی؟! تاپیکو تو پرشین تولز زدم که!!!

ویرایش شود دوست گرامی:eek:

بالا