1. از طریق ریکاوری
2. من نهایت 300 مگ رم آزاد دارم اونم با حذف یه سری از برنامه های اضافه روت و تنظیم استارتاپ گوشی. ولی مشکلی تو اجرای برنامه ها و بازیا ندارم. حدود 150تا برنامه و بازی از انواع مختلف نصب کردم.
3. اصلا کیبرد فارسی داشتن یا نداشتنش مهم نیست. اگر نداشت براحتی با گوگل کیبرد (راهنمایی دوستان که از اونها یاد گرفتم و جای تشکر داره)
4. این مشکل پریده بودن فیلمبرداری رو تو رام 4.0.4 یعنی رام اصلی خودش داشتم. البته اونم وقتی یه بار بیای بیرون دوباره بری داخل برطرف میشد. یعنی همیشه هم وجود نداشت اما الان با رام 4.1.2 بیلد37*** این مشکل رو ندارم. حتی فکر نمیکنم تو رام 4.1.2 چینی صفحه اول هم این مشکل باشه. فکر کنم شما رام 4.0.4 داری
5. گزینه ای برای خارج کردن امن مموری کارت نداره. امنترین راه خاموش کردن گوشی هست. وگرنه برای انتقال اطلاعات با رام 4.1.2 با کابل یو اس بی میشه براحتی اقدام کرد.
2-داداش مرسی ج دادی ولی 150 تا که هیچی 300 تا هم برنامه نصب کنی تا یه برنامه سنگین ران نکنی معلوم نمیکنه شما most wanted رو نصب کن نیم ساعت بازی کن بعد خبرشو بهم بده که سرعتش چطوره
3- اتفاقا خیلی مهمه من شما اگه کیبوردت دیفالت نباشه هر سری گوشی رو خاموش کنی باید بری دو باره ستش کنی تو اتصال به اینترنت هم فرت و فرت آپدیت می خواد بکنه
4- داداش منظورم تیک تو ضبط فیلم نبودا - به فیلم دقت کن انگار داری به ٱب نگاه می کنی یهو موج میوفته تو آب- نورش همچین حالتی میشه
دوستان یه سوال دارم . بنظرتون گیم های سنگین مثل Most wanted وmoder c 4 رو رام اصلی 4.0.4 روونتر اجرا نمیشد؟؟؟ من بعد آپدیت کردن به 4.1.2 احساس میکنم نسبت به رام قبلی کمی لگ پیدا کردند خصوصا این دوتا گیم
.. راهی پیشنهادی اگر تو این مورد کسی داره لطفا راهنماییم کنه .. تشکر
داداش فکر کنم رامی که دوستان گفتنو ریختی شما همون رام 4.1.2 پست دو همین تاپیک رو بریزی تفاوت سرعت برات مشخص میشه