اصلا قصد تبلیغ ندارم . فقط می خوام مشکل حل بشه.
مدیریت دوست داشت بزاره تو صفحه اول
دوستان دوست داشتن لایک کنند.
لطفا پخ ندین که جواب نمیدم. اس ندین که جواب نمیدم. واقعا سرم شلوغه و فقط خواستم کمکی کنم.
فقط توی تاپیک سایت خودم. به نشانی زیر:
پیش پرداخت باطری Haier W910 و حل مشکل باطری ... قوی با کیفیت و پلیمری..
مبلغ 30 تومان به شماره کارت 5047061005804758 بفرستین.
بانک شهر - احسان اکبری علویجه
و توی تاپیک بالا. شماره پیگیری. و 4 رقم آخر کارتتون رو بنویسد در تاپیک بالا... دقت کنید فقط در تاپیک بالا...
پیش پرداخت باطری Haier W910 و حل مشکل باطری ... قوی با کیفیت و پلیمری..
حل مشکل باطری:
دوستان رفتم دنبالش و سعی کردم پیدا کنم. یه صحبت هایی کردم و این نتیجه کار شد.
باطری هم سایز باطری اصلی.. اما با قدرت حداقل 2500 (بین 2500 تا 3000 )میلی آمپر هست. با کیفیت و پلیمری می باشد. به احتمال زیاد کابل رابط باطری اصلی شما کنده میشود و به باطری جدید وصل می شود.
1 برای این کار نیاز هست که یه 40 یا 50 نفر مبلغ رو حداقا 30 تومان پیش پرداخت کنن
2 کلا هزینه برای هر باطری چیزی حدود 50 تا 60 تومان در میاد.
3 فعلا در مرحله گفتگو با طرف هستم و فقط وقتی شروع به کار میکنم که 40 نفر مبلغ 30 تومان رو پیش پرداخت کرده باشن
4 اگه مشکل به هر دلیلی درست نشد مانند درست نشدن باطری ... پول همه دوستان تمام و کمال برگشت داده می شود.
5 پول شما حداکثر یک هفته در یک حساب جداگانه .. کاملا دست نخورده باقی میماند.
6 در مرحله اول اگر جواب گرفتم فقط باطری به دوستانی داده می شود که هزینه رو پیش پرداخت کرده باشند.
7 اگر اعتماد ندارید.. خواهش می کنم سوال های مانند چگونه اعتماد کنم و این جور حرف ها رو نزنید. پیش کسی برین که اعتماد دارین. من اگه این کار جور نشه و 50 نفرم پول رو ریخته باشن برای برگشت پول چیزی حدود 25 تومان فقط ضرر می کنم.