• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه اطلاعات عمومی

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
منم شركت بديد
هرچند اطلاعات عمومي خيلي كمه:(

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام

به فروم پرشین تولز خیلی خوش آمدید :happy:
امیدوارم که به اهداف خود در این فروم برسید :rolleyes:

نام شما در گروه پنجم ثبت می شود
جهت اطلاع از نحوه اجرای مسابقه
به صفحه اول این تاپیک مراجعه کنید و موارد تاکید شده را مورد مطالعه قرار بدهید

با آرزوی موفقیت برای شما ;)

Mahiar0
منم شركت بديد
هرچند اطلاعات عمومي خيلي كمه

مهیار جان
گروه 6 با نام شما ثبت شد .
منتظر سوالات خود در روزهای آینده باشید ( فردا ) .
نگران هیچ موضوعی نباشید و بدون هیچ ترسی به ادامه مسابقه بپردازید .:cool:
جهت اطلاع از نحوه اجرای مسابقه
به صفحه اول این تاپیک مراجعه کنید و موارد تاکید شده را مورد مطالعه قرار بدهید

موفق باشید .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
با سلام

دوستان شرکت کننده قصد ادامه مسابقه را ندارند ؟؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!
:hmm:

حداقل اگر چنین قصدی ندارید
به من بگویید !:blink:

منتظرم .
با تاخیر ، من انصرافم رو اعلام می کنم ...
hu2_17.gif

آسیّد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلامی مجدد،

1 ـ بسیار ممنونم که بنده را نیز در گروه 5 ثبت نام کردید، هر چند که افراد گروه را نمیشناسم و امیدوار بودم که در موقع شرکت بصورت تنها ثبت نام کنم چون از نظر محدودیت زمانی قادر به هماهنگ کردن پاسخ ها با دیگراعضای محترم گروه نمیباشم و از طرفی بسیار علاقمند بشرکت میباشم.
2 ـ از اینکه پاسخ سوالات را دادم بدون اینکه اصلاً جزو شرکت کنندگان باشم عذر میخواهم، اصلاً از قوانین اطلاع نداشتم و فکر میکردم سئوالات برای عموم مراجعه کنندگان میباشد.
3 ـ بعد از مطالعه صفحات متوجه شدم که دوستان بعد از پاسخ دادن به سئوالات از شما پیامی در مورد صحیح یا غلط بودن پاسخ شان نمیگیرند، شاید دلیل خاصی دارد که بنده هنوز نمیدانم و اگر چنین نیست پیشنهاد میکنم که بعد از پاسخ دادن ها جوابهای درست را جهت یادگیری همه ی ما اعلام کنید.

با تشکر
خدانهدارتون

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
seymour
با تاخیر ، من انصرافم رو اعلام می کنم ...

چرا سیمور جان
سوالا که سخت نبود .
حداقل به من بگو چرا ؟؟؟
انصراف بدون دلیل برای من معنی ندارد .:hmm:

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با عرض سلامی مجدد،

1 ـ بسیار ممنونم که بنده را نیز در گروه 5 ثبت نام کردید، هر چند که افراد گروه را نمیشناسم و امیدوار بودم که در موقع شرکت بصورت تنها ثبت نام کنم چون از نظر محدودیت زمانی قادر به هماهنگ کردن پاسخ ها با دیگراعضای محترم گروه نمیباشم و از طرفی بسیار علاقمند بشرکت میباشم.
2 ـ از اینکه پاسخ سوالات را دادم بدون اینکه اصلاً جزو شرکت کنندگان باشم عذر میخواهم، اصلاً از قوانین اطلاع نداشتم و فکر میکردم سئوالات برای عموم مراجعه کنندگان میباشد.
3 ـ بعد از مطالعه صفحات متوجه شدم که دوستان بعد از پاسخ دادن به سئوالات از شما پیامی در مورد صحیح یا غلط بودن پاسخ شان نمیگیرند، شاید دلیل خاصی دارد که بنده هنوز نمیدانم و اگر چنین نیست پیشنهاد میکنم که بعد از پاسخ دادن ها جوابهای درست را جهت یادگیری همه ی ما اعلام کنید.

با تشکر
خدانهدارتون

با سلام
1. شما خودتان به تنهایی گروه پنجم هستید ! پس نگران هماهنگی نباشید .;)
2. موردی ندارد ( فکر کنم شروع بسیار خوبی بود ) :happy:
3. البته من به دوستان اعلام می کنم که کدام پاسخ اشتباه است ولی جواب درست آن را نمی نویسم تا از دیگر شرکت کنندگان بپرسم .

با این حال
شما در این مسابقه شرکت می کنید و این فقط فرصتی است که
شما و دیگر دوستان خود را محک بزنید و هدف نیز
چیزی جز آموزش و یادگیری نیست .

سوالات شما را در پست بعدی می نویسم
موفق باشید .:happy:

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سوالات مربوط به گروه 5

آسیّد

1. منظور از سوبسید چیست ؟
2. جوی خون چیست ؟؟
3. هارمونی ؟؟؟ ( 7 حرف ) .
4. کنایه از ستاره ؟؟؟؟
5. نام دیگر آب بند ؟؟؟؟؟

موفق باشید .

....

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سوالات مربوط به گروه 6

Mahiar0

1. نام دیگر گلابی ؟
2. منظور از جایز چیست ؟؟
3. مخفی ؟؟؟ ( 4 حرف ) .
4. به بشقاب بزرگ می گویند ؟؟؟؟
5. به جای تخم مرغ به کار می رود ؟؟؟؟؟

موفق باشید .

.......

آسیّد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام،

1 ـ سوسید همان یارانه میباشد که دولتها از اینطریق بخشی از قیمت کالاهای استراتژیک و مورد نیاز عموم را به عنوان کمک میپردازند.
2 ـ منظور از جوی خون همان رگ میباشد.
3 ـ هارمونی را میتوان به همخوانی، هماهنگی و هم ردیفی تعبیر کرد که البته در موسیقی همنوازی گفته میشود و همگی دارای 7 حرف میباشند.
4 ـ به ستاره می توان انجم، نجم و کوکب گفت البته تمام ستارگان خورشید و شمس میباشند.
5 ـ نام دیگر آب بند همان سد میباشد.

بهار خوشی داشته باشید.
خدانگهدارتون

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
چرا سیمور جان
سوالا که سخت نبود .
حداقل به من بگو چرا ؟؟؟
انصراف بدون دلیل برای من معنی ندارد .:hmm:
وقت نمی کنم شرکت کنم .. همین الان روزی فقط یه بار می تونم سر بزنم .. و فقط هم به تاپیک هایی سر می زنم که subscribe شده باشن ( یعنی حداقل یه بار توشون پست زده باشم قبلا ) ..
165.gif

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با عرض سلام،

1 ـ سوسید همان یارانه میباشد که دولتها از اینطریق بخشی از قیمت کالاهای استراتژیک و مورد نیاز عموم را به عنوان کمک میپردازند.
2 ـ منظور از جوی خون همان رگ میباشد.
3 ـ هارمونی را میتوان به همخوانی، هماهنگی و هم ردیفی تعبیر کرد که البته در موسیقی همنوازی گفته میشود و همگی دارای 7 حرف میباشند.
4 ـ به ستاره می توان انجم، نجم و کوکب گفت البته تمام ستارگان خورشید و شمس میباشند.
5 ـ نام دیگر آب بند همان سد میباشد.

بهار خوشی داشته باشید.
خدانگهدارتون

با سلام
بسیار عالیست !
مثل اینکه اطلاعات عمومی شما خوب است .؟.:cool:
ادامه بدهید .
اگر هم شخصی به شما در حل سوالات کمک می کند , بگویید تا نام ایشان در گروه شما ثبت شود .:rolleyes:

ادامه سوالات مربوط به گروه 5
آسیّد

6. به علم پزشکی چه گویند ؟
7. آب دهان ؟؟
8. نام دیگر گلابی ؟؟؟
9. نوگرایی ؟؟؟؟ ( 4 حرف ) .
10. در قدیم به کارگر حمام چه می گفتند ؟؟؟؟؟

موفق باشید .

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
وقت نمی کنم شرکت کنم .. همین الان روزی فقط یه بار می تونم سر بزنم .. و فقط هم به تاپیک هایی سر می زنم که subscribe شده باشن ( یعنی حداقل یه بار توشون پست زده باشم قبلا ) ..
165.gif

خب سیمور جان
یا من متوجه منظور شما از subscribe نشدم:blush: و یا اینکه شما دقیقا توضیح درستی از subscribe ننوشته اید .:eek:
در این تاپیک هم که قبلا پست زده اید !!! :rolleyes:
به هر حال
گروه شما محفوظ است ( سیمور و برادران !! ) :lol:
هر زمان موفق به ادامه مسابقه شدید
بدون هیچ مانعی آمادگی خود را اعلام کنید .:happy:

موفق باشی دوست عزیزم .;)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خب سیمور جان
یا من متوجه منظور شما از subscribe نشدم:blush: و یا اینکه شما دقیقا توضیح درستی از subscribe ننوشته اید .:eek:
در این تاپیک هم که قبلا پست زده اید !!! :rolleyes:
به هر حال
گروه شما محفوظ است ( سیمور و برادران !! ) :lol:
هر زمان موفق به ادامه مسابقه شدید
بدون هیچ مانعی آمادگی خود را اعلام کنید .:happy:

موفق باشی دوست عزیزم .;)
یعنی معمولا میرم توی میانبرها و بعدش subscribed threads رو انتخاب می کنم ( از اون بالای صفحه ) ... کنایه از کم بودن وقت !! ...
mobile1.gif

mana-risk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم بازی
اگر کسی مایل به هم تیمی شدن با منه اعلام امادگی کنه

آسیّد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام،

1 ـ به علم پزشکی طب هم میگویند.
2 ـ آب دهان همان بزاق دهان میباشد که البته به آن خدو نیز میگویند، مولانا در دفتر اول از مثنوی داستانی از امیرالمومنین علی(ع) نقل میکند که در یکی از جنگها، علی(ع) بر یکی از قهرمانان عرب غلبه میکند و او بر روی علی(ع) آب دهان میاندازد که حضرت او را رها میکند زیرا جنگ را از برای خدا میدانست و نمیخواست او را بخاطر عصبانیت خودش بکشد......
او خدو انداخت بر روی علی ........... افتخار هر نبی و هر ولی
او خدو زد بر رخی که روی ماه ......... سجده آرد پیش او در سجده گاه
3 ـ گلابی نامهای فراوان دیگری دارد ولی معمولا در جدولها مرود و یا امرود میاید. البته یکنوع میوه کوچکی شبیه به گلابی وجود دارد که به آن انچوچک میگویند و در قدیم افراد ریز اندام را به کنایه انچوچک میگفتند ولی متاسفانه امروزه بیشتر افراد بدلیل ندانستن معنی واقعی آن بعنوان توهین و ناسزا بکار میبرند. گلابی کوچک دیگری در جنگلهای گیلان هست که کمی ترش مزه و سفت میباشد و به آن خج و یا خوج میگویند و گاهی در جدولها سئوال میشود، البته علاوه بر اورانیوم غنی شده بهترین گلابی در نطنز بدست میاید و گلابی نطنز مثل زیره کرمان جزو سئوالات جداول بعنوان سوغات ایندو شهر میباشد.
4 ـ نوگرائی همان تجدد است.
5 ـ به کارگر حمام دلاک هم میگویند که در قدیم علاوه بر کار دلاکی و بعلت فقر امکانات پزشکی، کودکان را نیز ختنه میکردند.

پر واضح است که هدف اصلی شما یادگیری همه ماست لذا من هم چنانچه زیاد مینویسم به همان منظور است و اگر فکر میکنید که لازم نیست، در آینده فقط به جواب مختصر سئوالها اکتفا میکنم.
سالیان درازیست که در ایران نیستم و دسترسی به کسانی که بخواهند در پاسخ سئوالات کمکی باشند و یا اینکه گروهی تشکیل دهیم را ندارم و این از بابت سئوالی بود که پرسیده بودید.
با تشکر
خدانگهدارتون

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوست گرامی

پر واضح است که هدف اصلی شما یادگیری همه ماست لذا من هم چنانچه زیاد مینویسم به همان منظور است و اگر فکر میکنید که لازم نیست، در آینده فقط به جواب مختصر سئوالها اکتفا میکنم.
بسیار بسیار عالیست :happy:
امیدوارم که هدف خود را در نیمه راه
فراموش نکنید .:D
کاریست فوق العاده آموزنده و نیک .:cool:

البته سعی کنید در توضیحاتی که ذکر می کنید
از " سیاست " و " مسائل دینی و مذهبی " هیچ عنوانی به چشم نخورد
چون
با قوانین این انجمن جور در نمی آید و در آینده به مشکلاتی از جمله کوتاه شدن دسترسی خود روبرو می شوید .

موفق باشید .:happy:

آسیّد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام،
چون گردهمائی شما صرفاً علمی و در جهت آموزش همدیگر بوده، من نیز علاقمند به شرکت شدم و امیدوارم دلیل خاصی برای فراموش کردن و عدم حضور در این جمع برایم پیدا نشود.
نگران مطرح شدن مسائل سیاسی بودید که البته من خودم نیز بسیار موافقم و معتقدم که هر ..... "سخن جائی و هر نکته مقامی دارد". انسانها گاهاً در مواقع حضوری و رودرو قادر به حل و فصل و ادامه نظرات سیاسی خود نیستند چه برسد به اینکه بخواهند در دنیای مجازی اینترنت و آنهم در یک جمع صرفاً آموزشی و علمی صحبت از سیاست کنند. در مورد مسائل مذهبی نیز معتقدم که ادیان و اعتقادات افراد برای خودشان بسیار محترم بوده و وظیفه همه ماست که نه تنها در این جمع، بلکه همه جا احترام به عقاید دیگران را رعایت کنیم، البته روشن است که مطرح کردن بحثهای مذهبی نیز مانند مسائل سیاسی مکانی جدا و غیر از این جمع آموزشی دارد. در ضمن لازم به توضیح است که گاهی برای پاسخ به سئوالی و یا روشن شدن مطلبی اشاره به نام افراد مذاهب مختلف و یا تعریف داستانی از آنها اجتناب ناپذیر است، مثلاً ممکن است سئوال شود که چاروق (به معنای کفش) یعنی چه، در اینجا چنانچه ضمن گفتن معنی آن لغت اگر اشاره ای نیز به داستان مولانا در مورد گفتگوی حضرت موسی(ع) و آن شبان شود بسیار خوب هم میباشد
دید موسی یک شبانی را به راه ....... کو همی گفت ای خدا و ای اله
تو کجائی تا شوم من چاکرت ............ چاروقت دوزم کنم شانه سرت
اینجا هدف اصلاً بحث مذهبی نبوده بلکه ضمن یادگیری معنی لغت میتوان با فرهنگ و آثار پر ارزش موجود در زبان فارسی نیز آشنا شد. ما گاهاً در جداول در میان هزاران سئوال جوراجور پرسشهائی نیز درباره نام پیامبران و یا ادیان مختلف می بینیم و لذا فکر میکنم در این مواقع نیز مثل بقیه موارد و سئوالات عادی چنانچه اشاره به داستانی یا شعری فقط در حد آموزش شود نه تنها ضرری ندارد بلکه مفید نیز خواهد بود.
در نهایت چون شما گردانندگان و صاحبان اصلی این جمع هستید چنانچه چنین نمی پسندید هیچ اصراری نیست و میتوان همانطور که قبلاً گفتم به تنها جواب سئوال اکتفا کرد.
با تشکر
خدانگهدارتون

mana-risk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با عرض سلام،
چون گردهمائی شما صرفاً علمی و در جهت آموزش همدیگر بوده، من نیز علاقمند به شرکت شدم و امیدوارم دلیل خاصی برای فراموش کردن و عدم حضور در این جمع برایم پیدا نشود.
نگران مطرح شدن مسائل سیاسی بودید که البته من خودم نیز بسیار موافقم و معتقدم که هر ..... "سخن جائی و هر نکته مقامی دارد". انسانها گاهاً در مواقع حضوری و رودرو قادر به حل و فصل و ادامه نظرات سیاسی خود نیستند چه برسد به اینکه بخواهند در دنیای مجازی اینترنت و آنهم در یک جمع صرفاً آموزشی و علمی صحبت از سیاست کنند. در مورد مسائل مذهبی نیز معتقدم که ادیان و اعتقادات افراد برای خودشان بسیار محترم بوده و وظیفه همه ماست که نه تنها در این جمع، بلکه همه جا احترام به عقاید دیگران را رعایت کنیم، البته روشن است که مطرح کردن بحثهای مذهبی نیز مانند مسائل سیاسی مکانی جدا و غیر از این جمع آموزشی دارد. در ضمن لازم به توضیح است که گاهی برای پاسخ به سئوالی و یا روشن شدن مطلبی اشاره به نام افراد مذاهب مختلف و یا تعریف داستانی از آنها اجتناب ناپذیر است، مثلاً ممکن است سئوال شود که چاروق (به معنای کفش) یعنی چه، در اینجا چنانچه ضمن گفتن معنی آن لغت اگر اشاره ای نیز به داستان مولانا در مورد گفتگوی حضرت موسی(ع) و آن شبان شود بسیار خوب هم میباشد
دید موسی یک شبانی را به راه ....... کو همی گفت ای خدا و ای اله
تو کجائی تا شوم من چاکرت ............ چاروقت دوزم کنم شانه سرت
اینجا هدف اصلاً بحث مذهبی نبوده بلکه ضمن یادگیری معنی لغت میتوان با فرهنگ و آثار پر ارزش موجود در زبان فارسی نیز آشنا شد. ما گاهاً در جداول در میان هزاران سئوال جوراجور پرسشهائی نیز درباره نام پیامبران و یا ادیان مختلف می بینیم و لذا فکر میکنم در این مواقع نیز مثل بقیه موارد و سئوالات عادی چنانچه اشاره به داستانی یا شعری فقط در حد آموزش شود نه تنها ضرری ندارد بلکه مفید نیز خواهد بود.
در نهایت چون شما گردانندگان و صاحبان اصلی این جمع هستید چنانچه چنین نمی پسندید هیچ اصراری نیست و میتوان همانطور که قبلاً گفتم به تنها جواب سئوال اکتفا کرد.
با تشکر
خدانگهدارتون

تبریک میگم اطلاعات بالایی دارین نیازی به هم گروهی ندارین
من لذت بردم که با توضیحات کامل سوالاتو پاسخ دادین ادامه بدین تا استفاده کنیم

بالا