بسیار عالیست .:happy:آسیّد
چون گردهمائی شما صرفاً علمی و در جهت آموزش همدیگر بوده، من نیز علاقمند به شرکت شدم
بله کاملا حق با شماست .:happy:انسانها گاهاً در مواقع حضوری و رودرو قادر به حل و فصل و ادامه نظرات سیاسی خود نیستند چه برسد به اینکه بخواهند در دنیای مجازی اینترنت
در این که شکی نیست .در مورد مسائل مذهبی نیز معتقدم که ادیان و اعتقادات افراد برای خودشان بسیار محترم بوده
دید موسی یک شبانی را به راه ....... کو همی گفت ای خدا و ای اله
تو کجائی تا شوم من چاکرت ............ چاروقت دوزم کنم شانه سرت
اینجا هدف اصلاً بحث مذهبی نبوده بلکه ضمن یادگیری معنی لغت میتوان با فرهنگ و آثار پر ارزش موجود در زبان فارسی نیز آشنا شد.
باسلام من ازپاسخ دهی شما وتوضیحاتی که درباه ی حواشی این مسابقه گفتید خیلی خوشم اومد به نظر میاد ادم جالبی باشید به هر حال براتون ارزوی موفقییت دارمبا عرض سلام،
چون گردهمائی شما صرفاً علمی و در جهت آموزش همدیگر بوده، من نیز علاقمند به شرکت شدم و امیدوارم دلیل خاصی برای فراموش کردن و عدم حضور در این جمع برایم پیدا نشود.
نگران مطرح شدن مسائل سیاسی بودید که البته من خودم نیز بسیار موافقم و معتقدم که هر ..... "سخن جائی و هر نکته مقامی دارد". انسانها گاهاً در مواقع حضوری و رودرو قادر به حل و فصل و ادامه نظرات سیاسی خود نیستند چه برسد به اینکه بخواهند در دنیای مجازی اینترنت و آنهم در یک جمع صرفاً آموزشی و علمی صحبت از سیاست کنند. در مورد مسائل مذهبی نیز معتقدم که ادیان و اعتقادات افراد برای خودشان بسیار محترم بوده و وظیفه همه ماست که نه تنها در این جمع، بلکه همه جا احترام به عقاید دیگران را رعایت کنیم، البته روشن است که مطرح کردن بحثهای مذهبی نیز مانند مسائل سیاسی مکانی جدا و غیر از این جمع آموزشی دارد. در ضمن لازم به توضیح است که گاهی برای پاسخ به سئوالی و یا روشن شدن مطلبی اشاره به نام افراد مذاهب مختلف و یا تعریف داستانی از آنها اجتناب ناپذیر است، مثلاً ممکن است سئوال شود که چاروق (به معنای کفش) یعنی چه، در اینجا چنانچه ضمن گفتن معنی آن لغت اگر اشاره ای نیز به داستان مولانا در مورد گفتگوی حضرت موسی(ع) و آن شبان شود بسیار خوب هم میباشد
دید موسی یک شبانی را به راه ....... کو همی گفت ای خدا و ای اله
تو کجائی تا شوم من چاکرت ............ چاروقت دوزم کنم شانه سرت
اینجا هدف اصلاً بحث مذهبی نبوده بلکه ضمن یادگیری معنی لغت میتوان با فرهنگ و آثار پر ارزش موجود در زبان فارسی نیز آشنا شد. ما گاهاً در جداول در میان هزاران سئوال جوراجور پرسشهائی نیز درباره نام پیامبران و یا ادیان مختلف می بینیم و لذا فکر میکنم در این مواقع نیز مثل بقیه موارد و سئوالات عادی چنانچه اشاره به داستانی یا شعری فقط در حد آموزش شود نه تنها ضرری ندارد بلکه مفید نیز خواهد بود.
در نهایت چون شما گردانندگان و صاحبان اصلی این جمع هستید چنانچه چنین نمی پسندید هیچ اصراری نیست و میتوان همانطور که قبلاً گفتم به تنها جواب سئوال اکتفا کرد.
با تشکر
خدانگهدارتون
با سلام من تازه به اینجا اومدم اگه برای پاسخ دهی ازلحاظ زمانی شرایط خیلی محدود نباشه منم بدم نمیاد که شرکت کنم حالا اگه گروهی هنوز پر نشده واجازه بدید منم هستم فقط سوالها خیلی سخت نباشه همین اول کار عابرومون بره .
منم اگر بتونم از این به بعد در این تاپیک فعالیت میکنم..
البته امیدوارم که از سوال من ناراحت نشویدآسیّد
جایز همان روا میباشد که بسیار در جداول سئوال میشود.
بله در زبان روسی "دا" میباشد که باز هم در جداول زیاد دیده میشود
نزول پول یکی از سئوالاتیست که بعضی وقتها در جداول موجب گمراه شدن افراد میشود، جوابش سه
آقایون و خانومها!
من هم بازی؟![]()
بسیار عالیست .آسیّد