• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
منظور از من خودمونیم یاهر موجودی میتونه باشه؟
دوستان بنده پست مربوط به موضوعمو ویرایش کردم و توضیح دادم
منظور اینه خودتون چه چیزی رو می خواین داشته باشین اونچیز میتونه یه آرزوی کوتاه مدت یا بلند مدت یک شی یا یک وسیله یا یک ملک حتی یک حیوون خونگی نمیدونم دستتون بازه دیگه هر چی :)

Terme

Registered User
لایک‌ها
890
الان واقعاً دلم خواست این فرشته خوردنی و داشته باشم... ای جـــــــانم دندونای موشیش و ببینین

بعدشم از اینا دلم می خواد همین حــــــــالا

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سلام....تبریک به برادر نازی خودم حاژ محسن...
============================
زمان:
هر چقدر بگذره فرقی نداره...
مکان:
هر کجا که باشه مهم نیست...
وضعیت:
هر مدلی.هر شکلی شده باشه اصا مهم نیست...

فقط میخوام عشقی که بینمون داشتیم زنده بشه

میخوام که عشقی که گم کردیم رو پیدا کنیم برگرده پیشم

نمیدونم چی شد گمت کردم...اشتباه کردم...میدونم ولی میخوام که الان جلوم باشی تو چشمات نگاه کنم یه شاخ گل(از اونای که دوست داشتی) بدم بهت بگم هنوزم عشق منی.پس ببخش منو ...

امیدوارم روزی برسه که دوباره داشته باشمت..

0.421604001314709012_irannaz_com.jpg

ای کاش الان میدونسم کجایی...زنده باشی و خوشبخت...
ولی جفتمون به خودمون بد کردیم...

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
ممنون از همه دوستانی که هستند و تاپیک محبوبمون رو زنده نگه میدارن ، حالا چه اونایی که بهم همیشه لطف دارن و شرمنده ام میکنن ، و چه اونایی که تحمل دیدن بردهای پسران نازی رو ندارند و میخوان با توطئه ها و دسیسه های نهان و آشکار ما رو از میدان نبرد خارج کنند . ولی کور خوندند و من بیدی نیستم که با این بادها بلرزم و تا آخرین نفس Beeepeeep HooooRaaah ......

از somayeh60 عزیز هم خیلی خیلی ممونم که یه بار دیگه زحمت انتخاب موضوع رو از طرف من و به خواهش من کشیدند . دوستان موضوع انتخابی که خیلی جالب هست و فضای بازی رو برای انتخاب عکس ها برای هر فرد تداعی میکنه ، نمیدونم چرا بچه ها تنبلی کردن تا حالا ، حتما باید یه موضع غمگین و شکسته انتخاب بشه تا برامون جالب باشه ؟ یعنی نمیتونید در مورد دوست داشتنی هاتون و چیزی هایی که یه روزی عاشقش بودید عکسی بزارین ؟ پس بجنبید دیگه :)

پ ن : وحید من هر چقدر که تلاش کنم بازم نمیتونم به تعداد بردهای مشکوک و همیشه جنجالی تو برسم و بابا ای Art Worker ، ای Editor ، ای Photoshop Father کم خجالتمون بده ، تو که میدونی من چیزی بلد نیستم اینطوری انتقام میگیری هان ؟

wonnin_1313138530864828717.jpg

اینم عکس انتخابی من برای مسابقه :

تموم عمرم آرزوی اینو داشتم چنین فردی رو در تک تک لحظات زندگی ام کنارم داشته باشم ، داشتن کسی در کنارت بدون هیچ چشم داشتی و بدون اینکه خودت بدونی که حاضر بود حتی در آخر برات جونش هم بده .... قشنگ بود و آرزوی محال ......

Hinata.jpg

توضیحات عکس :
هیوگا هیناتا ، Hinata Hyūga

88_23808138530964013807.jpg

نام کاراکتر سریال انمیه ناروتو که از خانواده بزرگ و سرشناس شهر بود و از همون کودکی تحت تاثیر رفتار و اراده شخصیت اصلی سریال که فردی تنها و ضعیف بود ، قرار میگیره و در تمام مدت بدون ااینکه شخصیت اصلی بدونه و حواسش باشه ، در کنار اون بود و دوستش داشت ، تا پس از چندین سال و هنگام مبارزه ای سخت و بزرگ ، وقتی شخصیت اصلی تنها مونده بود و داشت تسلیم میشد ، هیناتا برای محافظت از اون به میدان اومد و با اینکه میدونست هیچ شانسی نداره ولی جونش رو برای محافظت از کسی که غریبانه دوست داشت فدا کرد . و فقط در لحظه آخر این جمله رو گفت I Love You ......

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
اگه اين هيناتا لعنتي نبود الان pain من. ناروتو رو له كرده بود :دي

محسن جواب اين جاهايي كه مشخص كردم رو ميدي؟‌

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
موضوع جالب و پیچیده ایه
من خیلی چیزا میخوام داشته باشم که شاید نتونم با عکس نشون بدم
مثه شجاعت... صداقت... شانس.... امید.... پشتکار.... و....

اما خب
از همه مهمتر
یه خانواده گرم... صمیمی.... شاد.... سالم.... مهربون.... و همیشه حامی.....
به نظرم در اولویته
که آدم باید قدرشو بدونه
واقعا به نظرم هیچ چیز جای خونه پر از مهر و صفای آدمو نمیتونه بگیره که بین تک تک اعضاش فقط مهر و صمیمیت و محبته

amirali2820

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117
البته که من به فرشاد علاقه شدید دارم ولی از اونجایی که خودش راضی نیست عکسش شیر بشه و البته باید بگم بعلت هیکلی بودن تو کادر عکس جا نمیگیره من خاصته خودم را حاضرم با این عوض کنم . فرشاد یا برام می خریش یا من تورو میخوام :p
download.jpgdownload (1).jpg

images.jpg

پست من پاک نشود . اگر پاک شود .................... :دی :جی :پی:):(:)):|: :::::::::::::::::::::::: همه چی:eek:fftopic::specool:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
@ امیرعلی:

ببخشید یه لطفی می کنید غیر از عکس اصلی تون بقیه تصاویر رو در داخل اسپویلر بگذارید؟ البته مضمون همه عکس ها یکیه، ولی چون هر نفر باید یه عکس انتخاب کنه و شما هم هیچ اولویتی بین 3 تا عکس تون نگذاشتید ممکنه تو امتیازدهی مشکل باشه. ممنون.

@ عجیجان فتوشاپ ساز و ترول ساز:

به وقتش با پاسخ های کوبنده به فتوشاپ های شما خدمت تون می رسیم! :دی

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
cityscapes-city-artistic-photography-kissing-couple-sunlight-australia-800x1280.jpg

Summer-Rain-Nature-800x1280.jpeg

باز گرد ای خاطرات کودکی
بر سوار اسب های چوبکی

خاطرات کودکی زیباترند
یادگاران کهن مانا ترند

کاش می شد باز کوچک می شدیم
لااقل یک روز کودک می شدیم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
اسپویلر مخصوص امتیازدهی این هفته:

می خوام دوباره داشته باشمت
خسته شدم از حسرت داشتنت از حسرتها خسته ام خسته خسته...
امیدوارم شما که دارینش قدرش رو بیشتر بدونید تا روزی مثل من آرزوی داشتنش رو نکنید

من فکر کردم از زبان سوژه عکس هم میشه..پس حالا که شخصیه ادیت میکنم

الان واقعاً دلم خواست این فرشته خوردنی و داشته باشم... ای جـــــــانم دندونای موشیش و ببینین

بعدشم از اینا دلم می خواد همین حــــــــالا

سلام....تبریک به برادر نازی خودم حاژ محسن...
============================
زمان:
هر چقدر بگذره فرقی نداره...
مکان:
هر کجا که باشه مهم نیست...
وضعیت:
هر مدلی.هر شکلی شده باشه اصا مهم نیست...

فقط میخوام عشقی که بینمون داشتیم زنده بشه

میخوام که عشقی که گم کردیم رو پیدا کنیم برگرده پیشم

نمیدونم چی شد گمت کردم...اشتباه کردم...میدونم ولی میخوام که الان جلوم باشی تو چشمات نگاه کنم یه شاخ گل(از اونای که دوست داشتی) بدم بهت بگم هنوزم عشق منی.پس ببخش منو ...

امیدوارم روزی برسه که دوباره داشته باشمت..

0.421604001314709012_irannaz_com.jpg

ای کاش الان میدونسم کجایی...زنده باشی و خوشبخت...
ولی جفتمون به خودمون بد کردیم...

ممنون از همه دوستانی که هستند و تاپیک محبوبمون رو زنده نگه میدارن ، حالا چه اونایی که بهم همیشه لطف دارن و شرمنده ام میکنن ، و چه اونایی که تحمل دیدن بردهای پسران نازی رو ندارند و میخوان با توطئه ها و دسیسه های نهان و آشکار ما رو از میدان نبرد خارج کنند . ولی کور خوندند و من بیدی نیستم که با این بادها بلرزم و تا آخرین نفس Beeepeeep HooooRaaah ......

از somayeh60 عزیز هم خیلی خیلی ممونم که یه بار دیگه زحمت انتخاب موضوع رو از طرف من و به خواهش من کشیدند . دوستان موضوع انتخابی که خیلی جالب هست و فضای بازی رو برای انتخاب عکس ها برای هر فرد تداعی میکنه ، نمیدونم چرا بچه ها تنبلی کردن تا حالا ، حتما باید یه موضع غمگین و شکسته انتخاب بشه تا برامون جالب باشه ؟ یعنی نمیتونید در مورد دوست داشتنی هاتون و چیزی هایی که یه روزی عاشقش بودید عکسی بزارین ؟ پس بجنبید دیگه :)

پ ن : وحید من هر چقدر که تلاش کنم بازم نمیتونم به تعداد بردهای مشکوک و همیشه جنجالی تو برسم و بابا ای Art Worker ، ای Editor ، ای Photoshop Father کم خجالتمون بده ، تو که میدونی من چیزی بلد نیستم اینطوری انتقام میگیری هان ؟

اینم عکس انتخابی من برای مسابقه :

تموم عمرم آرزوی اینو داشتم چنین فردی رو در تک تک لحظات زندگی ام کنارم داشته باشم ، داشتن کسی در کنارت بدون هیچ چشم داشتی و بدون اینکه خودت بدونی که حاضر بود حتی در آخر برات جونش هم بده .... قشنگ بود و آرزوی محال ......

مشاهده پیوست 492367

توضیحات عکس :
هیوگا هیناتا ، Hinata Hyūga

88_23808138530964013807.jpg

نام کاراکتر سریال انمیه ناروتو که از خانواده بزرگ و سرشناس شهر بود و از همون کودکی تحت تاثیر رفتار و اراده شخصیت اصلی سریال که فردی تنها و ضعیف بود ، قرار میگیره و در تمام مدت بدون ااینکه شخصیت اصلی بدونه و حواسش باشه ، در کنار اون بود و دوستش داشت ، تا پس از چندین سال و هنگام مبارزه ای سخت و بزرگ ، وقتی شخصیت اصلی تنها مونده بود و داشت تسلیم میشد ، هیناتا برای محافظت از اون به میدان اومد و با اینکه میدونست هیچ شانسی نداره ولی جونش رو برای محافظت از کسی که غریبانه دوست داشت فدا کرد . و فقط در لحظه آخر این جمله رو گفت I Love You ......

نمیتونم انتخاب کنم :)

مشاهده پیوست 492418

مشاهده پیوست 492419

ولی اگه مجبورم یکی انتخاب کنم اولی ;)

موضوع جالب و پیچیده ایه
من خیلی چیزا میخوام داشته باشم که شاید نتونم با عکس نشون بدم
مثه شجاعت... صداقت... شانس.... امید.... پشتکار.... و....

اما خب
از همه مهمتر
یه خانواده گرم... صمیمی.... شاد.... سالم.... مهربون.... و همیشه حامی.....
به نظرم در اولویته
که آدم باید قدرشو بدونه
واقعا به نظرم هیچ چیز جای خونه پر از مهر و صفای آدمو نمیتونه بگیره که بین تک تک اعضاش فقط مهر و صمیمیت و محبته

تنها خواسته من : توان برگشتن از راهی بود که رفته ام

مشاهده پیوست 492693

دوس دارم تو کره ماه اینجوری لم بدم عالیس بنوشممشاهده پیوست 492951

مشاهده پیوست 492955

میخوام یدونه از اینا داشته باشم( البته در ابعاد بزرگ تر:دی)
همه اینا که نوشتین رو یجا میخرم:D

moneymaker-small_17136138538579527520.jpg

zdUrK5nH_medium.jpg

بدون شرح :happy:

كاش كبوتر بودم"خانه ام ايوانت بود
مشاهده پیوست 493600

مشغول امتیازدهی به عجیجان دیگه بشید تا آخر پنجشنبه. :)

بالا