| bitcomet | Terme | Error73 | wonnin | IronSteelMetal | chelsea67 | mehrashkan | mahmahot | 77267726 | zgg123 | NOOSHIN | orochimaru |
bitcomet | 0 | 8 | 8 | 8 | 8 | 8 | 8 | 8 | 8 | 8 | 8 | 8 |
Terme | 10 | 0 | 9 | 9 | 8 | 8 | 10 | 10 | 8 | 8 | 9 | 8 |
Error73 | 9 | 8 | 0 | 8 | 8 | 7 | 8 | 9 | 7 | 8 | 8 | 8 |
wonnin | 10 | 8 | 8 | 0 | 7 | 7 | 7 | 8 | 7 | 7 | 7 | 6 |
IronSteelMetal | 9 | 7 | 8 | 7 | 0 | 7 | 8 | 8 | 8 | 7 | 8 | 7 |
chelsea67 | 10 | 9 | 9 | 9 | 9 | 0 | 9 | 10 | 8 | 8 | 9 | 8 |
mehrashkan | 0 | |||||||||||
mahmahot | 8 | 8 | 8 | 8 | 8 | 8 | 8 | 0 | 8 | 8 | 8 | 8 |
77267726 | 9 | 7 | 7 | 9 | 7 | 7 | 9 | 10 | 0 | 7 | 7 | 7 |
zgg123 | 0 | |||||||||||
NOOSHIN | 0 | |||||||||||
orochimaru | 0 | |||||||||||
| 65 | 55 | 57 | 58 | 55 | 52 | امتیاز ندادند | 63 | 54 | امتیاز ندادند | امتیاز ندادند | امتیاز ندادند |
به مسابقه رفاقت پرشین خوش اومدینآقا تبريك به برندگان دو هفته اخير
بعددو دوره شركت در اين مسابقه من به شخصه هنوزگيج ميزنم نميدونم بايد به عكس امتياز داد يا به توضيحات دوستان يا مجموع هردو!!
آخه يه سرى عكس ها تنها با خوندن توضيحات دوستان با موضوع مسابقه تناسب پيدا ميكنه و همينطورى عمرا چيزي كه به موضوع ربط داشته باشه تداعى ميكنه خيلى وقتها هم توضيحات قشنگه ولى عكس انتخابى بى سليقه انتخاب شده و.... نميدونم تو اين مسابقه اساس چيه ولى من فكر ميكنم مسابقه عكس بيشتر خود عكس بايد گويا باشه نه توضيحات الحاقى! البته اين نظر شخصى بنده هست، در ضمن بعضى دوستان عكس هايى كه ميذارنرسخت با موضوع هنخوانى داره يا انتخاب كنندگان موضوع سعى كنند شفاف سازى كنند كه دقيقا موضوع چى هست مثلا تو مسابقه قبلى موضوع جاى آرامش بخش بود برداشت من از اين موضوع يعنى مكان نه حالتى و موقعيتى كه توش آرامش داشته باشيم در صورتى كه بعضى دوستان عكسى از مكان نذاشته بودند و بعضى عكس ها به موضوع ربطى نداشت
آقا تبريك به برندگان دو هفته اخير
بعددو دوره شركت در اين مسابقه من به شخصه هنوزگيج ميزنم نميدونم بايد به عكس امتياز داد يا به توضيحات دوستان يا مجموع هردو!!
آخه يه سرى عكس ها تنها با خوندن توضيحات دوستان با موضوع مسابقه تناسب پيدا ميكنه و همينطورى عمرا چيزي كه به موضوع ربط داشته باشه تداعى ميكنه خيلى وقتها هم توضيحات قشنگه ولى عكس انتخابى بى سليقه انتخاب شده و.... نميدونم تو اين مسابقه اساس چيه ولى من فكر ميكنم مسابقه عكس بيشتر خود عكس بايد گويا باشه نه توضيحات الحاقى! البته اين نظر شخصى بنده هست، در ضمن بعضى دوستان عكس هايى كه ميذارنرسخت با موضوع هنخوانى داره يا انتخاب كنندگان موضوع سعى كنند شفاف سازى كنند كه دقيقا موضوع چى هست مثلا تو مسابقه قبلى موضوع جاى آرامش بخش بود برداشت من از اين موضوع يعنى مكان نه حالتى و موقعيتى كه توش آرامش داشته باشيم در صورتى كه بعضى دوستان عكسى از مكان نذاشته بودند و بعضى عكس ها به موضوع ربطى نداشت
به همه دوستان 8 ميدم
@ ...NOOSHIN... :
عکستون منو بد جوری یاد بازی The Elder Scrolls V: Skyrim انداخت:دی