به مسابقه رفاقت پرشین خوش اومدین
چقدر ما هم دیگه رو دوس میداریم :lol:
وحید تبریک
تبریک به وحید عزیز ، که آخرش با غر زدن ها و دسیسه ها و توطئه های شبانه روزی بالاخره تونست پس از قرن ها مقام اولی رو بدست بیاره
این پیروزی شیرین به کام بعضی ها سخت تلخ بود و برای بعضی ها نیز گران تمام خواهد شد .............
Wait For My Revenge........
اقا کسی که شرکت نکرده باشه امتیاز هم نمیتونه بده ؟
قوانینو خوندم ولی جوابی نگرفتم :wacko:
متشکرم از تمام تبریکات و ابزاز احساسات دوستان خوبم
موضوع هفته بعد: "قاب عکس"
آقا تبريك به برندگان دو هفته اخير
بعددو دوره شركت در اين مسابقه من به شخصه هنوزگيج ميزنم نميدونم بايد به عكس امتياز داد يا به توضيحات دوستان يا مجموع هردو!!
آخه يه سرى عكس ها تنها با خوندن توضيحات دوستان با موضوع مسابقه تناسب پيدا ميكنه و همينطورى عمرا چيزي كه به موضوع ربط داشته باشه تداعى ميكنه خيلى وقتها هم توضيحات قشنگه ولى عكس انتخابى بى سليقه انتخاب شده و.... نميدونم تو اين مسابقه اساس چيه ولى من فكر ميكنم مسابقه عكس بيشتر خود عكس بايد گويا باشه نه توضيحات الحاقى! البته اين نظر شخصى بنده هست، در ضمن بعضى دوستان عكس هايى كه ميذارنرسخت با موضوع هنخوانى داره يا انتخاب كنندگان موضوع سعى كنند شفاف سازى كنند كه دقيقا موضوع چى هست مثلا تو مسابقه قبلى موضوع جاى آرامش بخش بود برداشت من از اين موضوع يعنى مكان نه حالتى و موقعيتى كه توش آرامش داشته باشيم در صورتى كه بعضى دوستان عكسى از مكان نذاشته بودند و بعضى عكس ها به موضوع ربطى نداشت
عمولی جونم سوال بس بجایی پرسیدی :خخخخ:lol:
حالا یکم سخته توضیحش اگرچه نمیدونم سطح آیکیوت چقدره ولی همینو بدون که اصن اینجا قانون نداره ! باید هی تجربه کسب کنی تا بلخره قلقش دستت بیاد اکثر برنده ها بخصوص اون کاربره که با اون یکی کاربره تبانی میکنن اصن عکساش بی ربطن و زشت ولی خوب دیگه :lol: وگرنه اصن من تا حالا 7-8-10 تا قهرمانی تو این تاپیک داشتم :دی
حالا شمام سخ نگیر درست میشه ! زیاد ذهنت رو درگیر کنی دچار سوء تغذیه میشی اصن یه وضی:lol:
زندگی 55 سال اولش سخته شما که به سلامتی از این سختی گذشتی
من به دوستان نمره دادم ولی نمر ه ام حساب نشد اونم قبل از جمع بندی چراا؟
اي محمود خبيث اين نوشتته رو به عنوان شروع جنگ تلقي ميكنم خودت خواستي اعضاي گروه شروع كنيد حمله :medieval:من خیلی از شما عذر می خوام، یه مقداری پست تون کوتاه بود و به همه 8 داده بودید، من ندیدمش و از قلم افتاد. :blush:
البته تغییری توی برنده ایجاد نمیشه، ولی خیلی خوب شد که تذکر دادید، چون الان شما نفر دوم محسوب می شید که مدال نقره تون رو توی جدول وارد کردم و از همه خوب تر هم این که این محسن نئونازی هم از نفر دوم به نفر سوم تنزل مقام پیدا می کنه!
عکست مشخص نیست احمد جان
متشکرم از تمام تبریکات و ابزاز احساسات دوستان خوبم
میکاییل جان درستش کردم ممنون که گفتی