• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
اقا کسی که شرکت نکرده باشه امتیاز هم نمیتونه بده ؟
قوانینو خوندم ولی جوابی نگرفتم :wacko:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
به مسابقه رفاقت پرشین خوش اومدین :D

چقدر ما هم دیگه رو دوس میداریم :lol:
وحید تبریک

تبریک به وحید عزیز ، که آخرش با غر زدن ها و دسیسه ها و توطئه های شبانه روزی بالاخره تونست پس از قرن ها مقام اولی رو بدست بیاره

e_3349138571367130388.jpg

این پیروزی شیرین به کام بعضی ها سخت تلخ بود و برای بعضی ها نیز گران تمام خواهد شد .............
Wait For My Revenge........

ee_33151138571367344886.jpg

خدا وکیلی این 2 پست انتهای خلاقیت هست
25r30wi.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
اقا کسی که شرکت نکرده باشه امتیاز هم نمیتونه بده ؟
قوانینو خوندم ولی جوابی نگرفتم :wacko:

امتیاز دادن که مشکلی نداره، ولی اگه می خواین امتیازات تون توی جدول بیاد و در تعیین برنده دخالت داشته باشه باید توی مسابقه شرکت کنید و از شنبه تا سه شنبه عکس بگذارید. :)

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,828
متشکرم از تمام تبریکات و ابزاز احساسات دوستان خوبم

موضوع هفته بعد:
"قاب عکس"

dd.jpg

عکس های فتو گرافی، هنری، مفهومی.. بسیار زیادی در مورد این قاب جادویی وجود داره که میتونید ازشون استفاده کنید.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
متشکرم از تمام تبریکات و ابزاز احساسات دوستان خوبم

موضوع هفته بعد: "قاب عکس"

موضوع به امضا منتقل شد.

-----------------------------------------------------------
وحید منظورت از قاب عکس یه همچین چیزیه؟

Id7uKzdpegPhhXi_k2HFnA_8365138575602224517.jpg

مدت ها برام سوال بود که این همه قدرت وحید از کجا میاد؟ تا این که امروز از وزارت اطلاعات باهام تماس گرفتند و این عکس رو برام فرستادند و ازم درخواست کردند حواسم رو بیشتر جمع کنم!
61033298387553263490.gif

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
تبریک میگم آقا وحید
و از همه بچه هایی که هفته پیش شرکت کردن معذرت میخوام که متاسفانه نتونستم امتیاز بدم
شرمندتون شدم
دوست داشتم برای این موضوع هم شرکت کنم اما دارم میرم سفر احتمالا چهارشنبه برمیگردم اما اگه زودتر بیام حتما بازم مزاحم میشم
ممنون از همتون بابت توجهی که به عکسم کردین و امتیاز دادین
ببخشید

ارسال شده با موشک!

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
آقا تبريك به برندگان دو هفته اخير

بعددو دوره شركت در اين مسابقه من به شخصه هنوزگيج ميزنم نميدونم بايد به عكس امتياز داد يا به توضيحات دوستان يا مجموع هردو!!

آخه يه سرى عكس ها تنها با خوندن توضيحات دوستان با موضوع مسابقه تناسب پيدا ميكنه و همينطورى عمرا چيزي كه به موضوع ربط داشته باشه تداعى ميكنه خيلى وقتها هم توضيحات قشنگه ولى عكس انتخابى بى سليقه انتخاب شده و.... نميدونم تو اين مسابقه اساس چيه ولى من فكر ميكنم مسابقه عكس بيشتر خود عكس بايد گويا باشه نه توضيحات الحاقى! البته اين نظر شخصى بنده هست، در ضمن بعضى دوستان عكس هايى كه ميذارنرسخت با موضوع هنخوانى داره يا انتخاب كنندگان موضوع سعى كنند شفاف سازى كنند كه دقيقا موضوع چى هست مثلا تو مسابقه قبلى موضوع جاى آرامش بخش بود برداشت من از اين موضوع يعنى مكان نه حالتى و موقعيتى كه توش آرامش داشته باشيم در صورتى كه بعضى دوستان عكسى از مكان نذاشته بودند و بعضى عكس ها به موضوع ربطى نداشت

عمولی جونم سوال بس بجایی پرسیدی :خخخخ:lol:
حالا یکم سخته توضیحش اگرچه نمیدونم سطح آیکیوت چقدره ولی همینو بدون که اصن اینجا قانون نداره ! باید هی تجربه کسب کنی تا بلخره قلقش دستت بیاد اکثر برنده ها بخصوص اون کاربره که با اون یکی کاربره تبانی میکنن اصن عکساش بی ربطن و زشت ولی خوب دیگه :lol: وگرنه اصن من تا حالا 7-8-10 تا قهرمانی تو این تاپیک داشتم :دی

حالا شمام سخ نگیر درست میشه ! زیاد ذهنت رو درگیر کنی دچار سوء تغذیه میشی اصن یه وضی:lol:
زندگی 55 سال اولش سخته شما که به سلامتی از این سختی گذشتی:D

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289

عمولی جونم سوال بس بجایی پرسیدی :خخخخ:lol:
حالا یکم سخته توضیحش اگرچه نمیدونم سطح آیکیوت چقدره ولی همینو بدون که اصن اینجا قانون نداره ! باید هی تجربه کسب کنی تا بلخره قلقش دستت بیاد اکثر برنده ها بخصوص اون کاربره که با اون یکی کاربره تبانی میکنن اصن عکساش بی ربطن و زشت ولی خوب دیگه :lol: وگرنه اصن من تا حالا 7-8-10 تا قهرمانی تو این تاپیک داشتم :دی

حالا شمام سخ نگیر درست میشه ! زیاد ذهنت رو درگیر کنی دچار سوء تغذیه میشی اصن یه وضی:lol:
زندگی 55 سال اولش سخته شما که به سلامتی از این سختی گذشتی:D

شما خودت رو ناراحت نکن عزیز دل! یه موقع هایی لازمه که آدم اوضاع رو آروم نشون بده تا هر کس هر کاری می خواد رو با خیال راحت انجام بده و بعد سر فرصت که شواهد و مدارک جمع شد و جای اعتراضی باقی نموند با شمشیر اسلام خدمت عجیجان برسه! آره گلم، این طوریاست!
4fvfcja.gif

من به دوستان نمره دادم ولی نمر ه ام حساب نشد اونم قبل از جمع بندی چراا؟

من خیلی از شما عذر می خوام، یه مقداری پست تون کوتاه بود و به همه 8 داده بودید، من ندیدمش و از قلم افتاد. :blush:

البته تغییری توی برنده ایجاد نمیشه، ولی خیلی خوب شد که تذکر دادید، چون الان شما نفر دوم محسوب می شید که مدال نقره تون رو توی جدول وارد کردم و از همه خوب تر هم این که این محسن نئونازی هم از نفر دوم به نفر سوم تنزل مقام پیدا می کنه!
zpegddriu5hj9pb8k8kr.gif

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
من خیلی از شما عذر می خوام، یه مقداری پست تون کوتاه بود و به همه 8 داده بودید، من ندیدمش و از قلم افتاد. :blush:

البته تغییری توی برنده ایجاد نمیشه، ولی خیلی خوب شد که تذکر دادید، چون الان شما نفر دوم محسوب می شید که مدال نقره تون رو توی جدول وارد کردم و از همه خوب تر هم این که این محسن نئونازی هم از نفر دوم به نفر سوم تنزل مقام پیدا می کنه!
zpegddriu5hj9pb8k8kr.gif
اي محمود خبيث اين نوشتته رو به عنوان شروع جنگ تلقي ميكنم خودت خواستي اعضاي گروه شروع كنيد حمله :medieval:

ميگم چرا هي اول نميشم بگو پس :cool:
محمود اعدام بايد گردد :p

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
دوستان لطفا هر وقت موضوع دل گرفته بود به من پخ بدین تا بیام شرکت کنم.

بالا