• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,828
kyle : 9
mey3am : 8
Ahmadd1 : 8
باران : 9
nol-2 : 7
botcomet : 0
allone: 7
ibest : 7
terme : 8

بـا ر ا ن

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,026
ممنون از همه دوستان عزيز ;)
kyle : 9
mey3am : 9
Ahmadd1 : 8
باران : 0
nol-2 : 8
botcomet :9
allone: 8
ibest : 7
terme : 8

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
امروز پنجشنبه آخرین مهلت امتیازدهی هستش. فراموش نشه عجیجان! :)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
جدول این هفته:

این هفته از اون هفته های عجیب و غریب هستش که دو تا از بچه ها دقیقا تو همه چیز مساوی هستند! بـا ر ا ن و kyle هم امتیازات شون مساویه، هم هر دوشون به همدیگه 9 دادند، و هم کمترین امتیاز هر دوشون با هم مساوی بوده و 8 بوده!

این اتفاق برای اولین بار توی تمام این صد و خورده ای هفته رخ میده و سابقه نداشته. الان توی این شرایط قانون خاصی برای تعیین برنده نداریم، ولی من تنها راه حل منطقی که برای تعیین برنده به ذهنم می رسه اینه که kyle عزیز رو برنده اعلام کنیم، چون تعداد بردش تا به حال کمتر بوده و یک برد داشته (در مقابل دو برد بـا ر ا ن). از ایشون خواهش می کنم موضوع مسابقه هفته بعد رو در تاپیک تا آخر روز شنبه بگذارند. ممنون.

در کل هم اگر برای این موارد مساوی دوستان پیشنهاد خوبی دارند ممنون می شیم بگن، اگر منطقی باشه به رای گیری می گذاریم و پیاده می کنیمش. :)

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
تبریک میگم به برنده های این هفته، باران و مایکل عزیز
البته گفتن نداره ولی من از امتیاز دادن امتناع کردم تا فرصت به جوونها برسه و اونا برنده بشن، کلا یه همچین آدم بامرامی هستم من

بـا ر ا ن

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,026
با تبريك فراوان به kyle و باران عزيز :D
من فعلا نظري ندارم تا ببينم چي ميشه :(;)

البته خوشحال ميشم كه دوست عزيز kyle رو برنده اعلام كنيد ، من با افتخار كناره گيري ميكنم :D

Last edited:

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
به نظر من برای اینکه مشکلی پیش نیاد من موضوع هفته ی بعد رو انتخاب کنم و این مسئولیت خطیر رو به عهده بگیرم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
پس من چی اصلا تو جدولم نیستم؟
عکسی که شما برای مسابقه قرار داده بودید تکرار عکس یکی از دوستان دیگه بود و من این موضوع رو نوشتم و ازتون خواهش کردم تصویرتون رو عوض کنید، ولی شما این کار رو نکردید.

برای من مساله ای نبود که شما رو توی جدول وارد کنم، ولی مشکل اینجا بود که یکی از دوستان (Ahmadd1) به شما امتیاز نداده بودند. حالا من یا باید ایشون رو به خاطر امتیازدهی ناقص از مسابقه حذف می کردم، یا شما رو که عکس تکراری گذاشته بودید، و منطقا با توجه به این که ایشون حق داشتند به عکس تکراری امتیاز ندن و فکر کنند شما در مسابقه نیستید، من حق رو به ایشون دادم و شما رو شرکت ندادم.

یه خواهشی هم کلا می کنم، که شما توی گذاشتن عکس هاتون دقت بیشتری بکنید. توی خیلی از هفته ها عکس هاتون با موضوع ارتباط زیادی نداره، و این هفته هم که تکرار عکس یکی از بچه ها بود.

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,828
تبریک میگم به هر دو برنده که با عکس های زیبایی شرکت کرده بودن
3OxUU.gif

بنظرم در شرایط کاملا مساوی مخصوصا در این سطح از مسابقات
SOdeC.gif
باید دید کدام شرکت کننده وزن کمتری نسبت به رقیب داره :دی
در واقع هز شرکت کننده ای که حجم عکسش کمتر بود برنده اعلام بشه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تبریک میگم به خودمو باران عزیز
oscars.gif

za2.gif

خوب من انتخاب شدم بردم کمتر بوده دیگه :
cloversmileyc.gif

هههههههه
loudlaff.gif

بنظرم برنده هردومون باشیم چون بقول خوده محمود خان اتفاق نادر بعد از صدوخورده ای هفته افتاده
treeswing.gif

موضوع هفته بعد هم باهم تو پخ مشترکی یکی انتخاب میکنیم واعلام میکنیم
42kmoig.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
تبریک میگم به خودمو باران عزیز
oscars.gif

za2.gif

خوب من انتخاب شدم بردم کمتر بوده دیگه :
cloversmileyc.gif

هههههههه
loudlaff.gif

بنظرم برنده هردومون باشیم چون بقول خوده محمود خان اتفاق نادر بعد از صدوخورده ای هفته افتاده
treeswing.gif

موضوع هفته بعد هم باهم تو پخ مشترکی یکی انتخاب میکنیم واعلام میکنیم
42kmoig.gif
راست میگی. چون اتفاق نادریه فکر نمی کنم مشکل خاصی باشه. حالا که با هم موضوع میدین من هم این بار دو تا برنده اعلام می کنم و یه برد هم تو پست 2 به خانم باران اضافه می کنم تا کاملا مساوی بوده باشید.
crazy-001.gif
f_crazybhiajbm_d.gif

پیشنهاد وحید هم پیشنهاد خوبیه، از این بابت که قاطعه و حجم عکس دو نفر بسیار بعیده مساوی باشه. هر موقع رای گیری گذاشتیم بین بچه ها می پرسیم و اگر تصویب شد پیاده می کنیم. :دی

-------------------------------------
پ.ن: نمی دونم چرا سیستم جدید فروم اجازه ادیت کردن پست دوم رو بهم نمیده و میگه تعداد کاراکترها زیاده. مسابقه قبلی هم اجازه نداد جمله برد وحید رو بذارم، ولی برای تغییر تعداد بردش مشکلی نبود. الان حتی اجازه نمیده تعداد برد رو تغییر بدم! :(

ببینم میشه یه جوری حلش کرد یا نه...
q7tx301qqpy377y4uei0.gif

Last edited:
بالا