Ahmadd1
Registered User
تبریک به محمود جان عزیز
آخه چقد برد داداش من...
یجای کار می لنگه
محمود جان حالا آقای برزوییان لطف کردن یه پیشنهادی دادن...
حالا هزینه رو هم انداختین گردنش
تبلیغاتشم که نمیخوای بکنی خدای نکرده ورشیکستش نکنیم یوقت
محمود جان در مورد این اخطار من با مکاییل عزیز هم عقیدم...3. یه اخطار جدی و مهم هم باید بدم به بعضی شرکت کنندگان تاپیک: متاسفانه در گذشته که این تاپیک هیچ جایزه ای هم نداشت سابقه رفتارهای زشت مثل تبانی و رفیق بازی و... برای برنده شدن در تاپیک بود. الان که بخوایم جایزه هم بدیم که دیگه این مسائل احتمال بالاتری پیدا می کنه! من خیلی دقیق این جور رفتارها رو زیر نظر می گیرم و اگر چنین مواردی رو ببینم خیلی سریع تر و جدی تر از قبل برخورد می کنم و فرد خاطی رو از مسابقه محروم می کنم. از دوستان هم خواهش می کنم اگر چنین موردی رو دیدند خصوصی به من اطلاع بدن که بررسی کنم.
4. آقای برزویان از من درخواست کردند که هزینه ارسال عسل رو به عهده برنده بگذاریم، منتها با توجه به این که این یک جایزه است من موافق پرداخت هیچ گونه مبلغ اجباری از طرف برنده نیستم! برنده به صورت اختیاری اگر خودشون مایل بودند مبلغ هزینه ارسال رو (در حال حاضر برای نیم کیلو عسل 7500 تومن) تقبل می کنند، ولی در صورتی که به هر دلیلی متمایل نبودند هزینه از طرف تامین کننده جایزه پرداخت میشه و به هیچ وجه هیچ نوع اصراری مبنی بر این که هزینه ارسال از طرف برنده پرداخت بشه هم نباید صورت بگیره!
محمود جان حالا آقای برزوییان لطف کردن یه پیشنهادی دادن...