تصویر مه آلود بهتر نیست؟اینجوری دست آدم برای عکسهای ناب بیشتر بازه..الان دو هفته هست که همش شده ایران.. همش هم تقصیر این محموده :دی
اتفافا من عاشق موضوعات سخت و پیچیده هستم که دست آدم رو بدجور ببنده:دی تا شرکت کننده ها هم بتونن خلاقیت بیشتری در گذاشتن عکس ار خودشون نشون بدنهمیشه دست آدم باز باشه هم خوب نیست
همین ایرانم خیلی تصویر ناب داره
اتفاقا برام ایران بودنش خیلی مهمه
ممنون
اتفافا من عاشق موضوعات سخت و پیچیده هستم که دست آدم رو بدجور ببنده:دی تا شرکت کننده ها هم بتونن خلاقیت بیشتری در گذاشتن عکس ار خودشون نشون بدن
ولی وفتی در مورد تصاوبر landscape ..باران.. مه .. به ایران محدود بشه نمیشه عکس های دلچسب پیدا کرد چون عکس های حرفه ای ایرانی در این زمینه ها خیلی انگشت شماره ..به هر حال امیدوارم هفته خوبی بشه
آره جون خودت، ما هم که خوابیم! می خوای موضوع سخت باشه شرکت کننده کم بشه که بلکه بعد از 672 هفته بتونی یه برد به دست بیاری، بعد الکی می چسبونی به خلاقیت بیشتر و این چیزا؟اتفافا من عاشق موضوعات سخت و پیچیده هستم که دست آدم رو بدجور ببنده:دی تا شرکت کننده ها هم بتونن خلاقیت بیشتری در گذاشتن عکس ار خودشون نشون بدن
نه خوبه، بذار همین باشه. تنها شرط موضوع اینه که تکراری نباشه، سخت یا آسونش مساله ای نیست.منابعی که عکسهای حرفه ای با این موضوع دارن هست اگه پیداشون کنید
دوستان عکاسمون که توی صفحات شخصیشون کارشون رو ارائه میکنن و....
هرچند من به عکسهایی که خود دوستان گرفته باشن حتی اگه خیلی هم حرفه ای نباشه یا بهتر بگم کلا آماتور باشه بیشتر علاقه دارم
بازم اگه مشکلی هست میتونم موضوع رو کلا تغییر بدم و از این فاز بیام بیرون
میخاستی کجا باشه ؟؟دوست عزیز تصویر مربوط به کجاست؟
یکی از جاده های شمال دیگه.دوست عزیز تصویر مربوط به کجاست؟
این تاپیک رو بخونید:ببخشید عکس چجوری قرار بدم ؟