در امضای بنده قابل مشاهده می باشد.اقا موضوع این هفته چی بوده؟
اقا موضوع این هفته چی بوده؟
امتیازات بنده:
bitcomet: 10 بسیار عالی، شاید بهترین عکسی که می شد گذاشت...
garshasp dragon: 9 خیلی قشنگه واقعا...
Ahmadd1: 9
abbasmosavi: 9
saeid.kh: 9
Ali': 8
ibest: 9
albaloo2009: 8 خیلی مه آلود نیست، بیشتر غبارآلوده! :دی
Pars207: 10 بسیار عالی و زیبا!
mahi58: 0
بـا ر ا ن: 9
mehrashkan: 10 فوق العاده است واقعا...
----------------------------------------------
اولش که موضوع تعیین شد فکر می کردم سخته و عکس های خوبی نمیشه پیدا کرد، ولی چه عکس های تمیزی بچه ها گذاشتند این هفته. خدمت تون عرض می کنم که آفرین و حتی شاید هم بتونم بگم باریکلا!
----------------------------------------------
در امضای بنده قابل مشاهده می باشد.
رئیس بزرگ ! AMD 99 یادت رفت ! :general710::general405::general711:
احمدجان تو همون پست نوشتم که توسط یکی از دوستانم در تهران گرفته شده و عکاس حرفه ای نیس ولی با این حال عکسش فوق العاده خوبه. تنها دلیلی هم که این عکس رو گذاشتم به احترام حرف آقا اشکان بوده که گفتن ( من به عکسهایی که خود دوستان گرفته باشن حتی اگه خیلی هم حرفه ای نباشه یا بهتر بگم کلا آماتور باشه بیشتر علاقه دارم ).garshasp dragon *** کــــــاش با کیفیت تر بود
احمدجان تو همون پست نوشتم که توسط یکی از دوستانم در تهران گرفته شده و عکاس حرفه ای نیس ولی با این حال عکسش فوق العاده خوبه. تنها دلیلی هم که این عکس رو گذاشتم به احترام حرف آقا اشکان بوده که گفتن ( من به عکسهایی که خود دوستان گرفته باشن حتی اگه خیلی هم حرفه ای نباشه یا بهتر بگم کلا آماتور باشه بیشتر علاقه دارم ).
اما علت اینکه کمی کیفیت و وضوح عکس پایینه خب مشخصا بخاطر مه غلیظی هست که توی عکس نشون داده شده و در واقع موضوع این هفته هم همینه و تعدادی از دوستان از جمله خود بنده بیشتر سعی کردیم که خوده مه تو عکس مشخص باشه تا منظره ی اطرافش. و در مورد عکس خودم نکته ای که تو این عکس جلب توجه میکنه دیده شدن برج میلاد و ساختمون های بلند از لا به لای مه هست.
پ.ن: البته امیدورام این گفته ها رو پای این نذاری که به خاطر امتیازی که بهم دادی این حرفارو زدم احمدجان اتفاقا از توی نقل قولت امتیازی رو هم که بهم دادی پاک کردم که یه وقت اینجوری برداشت نشه که چون بهم 8 دادی دارم این حرفارو میزنم. من فقط بابت کیفیت عکس این توضیحات رو دادم :general601: راستی عکس خودت هم خیلی قشنگ بود. موفق باشی عزیز
خوشحالم که ناراحت نشدی احمدجان و توضیحاتم رو مِن باب امتیاز نذاشتی. چون یه سری از دوستان هستن به محض اینکه یه حرفی بزنی سریع جبهه میگیرن. ممنون که انقدر گلیممنون از توضیحاتت داداش
واقعا عکس زیبا و دلنشینو حرفه ای بود
منظور منم ازکیفیت عکس بیشتر رو وضوحشه تا نما و ویوی عکس داداشم
واقعا عکستو دوس داشتم
اگه یکم کیفیتشم بالاتر بود صددرصد 10 رو میدادم داداش
به هر حال ممنون از عکست عزیــــــــر