نام عکس: Above the Clouds II
عکاس: مهدی غلامی نسب
مکان: روستای کینه رود..رامسر
سال: 2013
عکسی فوق العاده از مه در تهران که توسط یکی از دوستان عزیزم در پرشین تولز که ساکن تهران هستن گرفته شده :general601:
نام عکس : بهشـــــــــــت
عکاس : محـــــــــمود بی ریا
مکان : جنگل های ماسوله - گیلان
مشاهده پیوست 628191
همکار انجمن: لطفا تصاویر بالای 400 کیلوبایت در انجمن قرار ندید. این بار عکس تون رو خودم اصلاح کردم.
کوه توچال
جایی در شمال...
مشاهده پیوست 630158
جنگل دالخانی ( روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان رامسر )
دالخانی یک جنگل نیمه کوهستانی است که ارتفاع آن به حدود ۸۰۰ متر می رسد و به همین دلیل ، گزینه خوبی برای کوهنوردان و طبیعت گردان به حساب می آید.)7$-7گر گذارتان به این جنگل بیفتد ، می توانید مه غلیظی را ببینید که سراسر جنگل را پر کرده و شما را در خود می بلعد.مه غلیظ ، مهم ترین ویژگی دالخانی است که بعد از سرسبزی بکرش گردشگران را به این منطقه می کشاند.
پ.ن : عکاس و نمیشناسم ! :general505:
عکس من در دقیقه نود:
عکس رو خودم گرفتم که متعلق به روستای بلوردکان هستش (از توابع لنگرود - استان گیلان).
جای بسیار قشنگیه اگر بتونید برید. وضعیتش خیلی معادل مه نیست، در واقع بهتره بگیم که لابلای ابرها هستید!
منم اومدم
چالوس
ببخشید دیر شد
این عکسو توی سفر چند سال پیشم گرفتم داشتم فکر میکردم جنگل دالخانی بود یا نمک آبرود هنوز یادم نیومده
فقط یادمه اون سال با سه چهارتا از بچه ها رفتیم و از هم جدا شدیم اونم به شکلی کاملا ناخواسته و اتفاقی
نهایتا همدیگه رو بعد از یکی دو ساعت پیاده روی و عکاسی گم کردیم من فکر میکردم این حرفا داستانه ولی واقعا نمیتونستیم همدیگه رو پیدا کنیم مه شدید بود و بچه ها هم مدام همدیگه رو صدا میکردن و این صداها بجای اینکه کمک کنه به هم نزدیک بشیم بدتر گمراهمون میکرد... یادش بخیر
تو کشورمون جنگل های زیبا و زیادی داریم واقعا
جنگل های دالخانی نمک آبرود رودخان سی سنگان الیمستان ابر اسالم نئور خلخال سوباتان کلاردشت عباس آباد نور علی آباد دیلمان سیاهکل گیسوم و ....
تازه اینا فقط بخشی از جنگل های شمال هستن بگذریم از جنگل های زاگرس!
سفر برید و از طبیعت لذت ببرین ولی جون هرکی دوست دارین آشغال نریزین و آشغالا رو با خودتون برگردونین
حجم فایل اصلی : 5.6MB
خیر این تاپیک این طور نیست، ولی تاپیک های دیگه ای برای این منظور هست (مثل تمرین عکاسی).یه پیشنهاد بهتر نیست هر کس عکس که خودش گرفته بزاره ؟
سعید جان به عکس آخر (اشکان) امتیاز ندادی. امتیازش رو اضافه کن به پستت لطفا.bitcomet___:___10
garshasp dragon___:___10
Ahmadd1___:___9.5
abbasmosavi___:___9.5
saeid.kh___:___000
Ali'___:___9.5
ibest___:___7.5
albaloo2009___:___7.5
Pars207___:___8.5
AMD 99___:___9.5
mahi58___:___9.5
بـا ر ا ن___:___8.5
اتفاقا من دیده بودم ولی گفتم تو کار مدیریت دخالت نکنم:general406: :general705: آقا محمود اگر منو معاون خودت میکنی من دخالت کنم :general711:سعید جان به عکس آخر (اشکان) امتیاز ندادی. امتیازش رو اضافه کن به پستت لطفا.
از همه بچه ها هم می خوام که علاوه بر این که خودشون با دقت امتیاز میدن، امتیازدهی همدیگه رو هم ببینند و اگه کسی به یکی از بچه های دیگه نمره نداده بود بنویسند (یا پی ام بدن به کاربر) که اصلاح بشه.