امتیاز دهی از ۱۰ نمره است البته اگر ماکزیمم رو ۹ در نظر گرفته باشید باز در امتیازات مشکلی پیش نمیادمگر امتیازدهی از ۹نمره نیست چرا ۱۰ دادید من از ۹ دادم!
پی افزود:
اما جدای از این ای کاش ۲تا کارشناس واقعی میاوردید امتیاز میداد خیلی وقتها امتیازدهی عجیب غریبه!
زیبایی رقابت جدای از تخصصی و حرفه ای بودن به سالم بودنشه بدون هر گونه جهتگیری و تعصب بحث سختگیری نیست.امتیاز دهی از ۱۰ نمره است البته اگر ماکزیمم رو ۹ در نظر گرفته باشید باز در امتیازات مشکلی پیش نمیاد
ماهیت این تاپیک و مسابقه اینه که دوستان خودشون عکس مورد نظرشون رو با توجه به عنوان مسابقه انتخاب کنند و داخل تاپیک بذارن و در انتها خود افرادی که عکس قرار دادند، به عکس باقی دوستانی که شرکت کردند با توجه به عنوان هر مسابقه، امتیاز بدن
تو این تاپیک دنبال کارشناسی عکس ها توسط متخصص نیستیم. که این نکته، اول از همه از جایی مشخص میشه که عکس هایی که هر شرکت کننده انتخاب و بارگذاری میکنه، عکسی نیست که خودش گرفته باشه و صرفا عکس رو با توجه به عنوان هر مسابقه انتخاب می کنه. (البته به نظرم اگر عکس گرفته شده توسط خودش رو میگذاره، حتما قید کنه، من خودم همیشه امتیاز جداگانه ای برای دوستانی که عکس گرفته شده توسط خودشون رو بگذارن در نظر می گیرم)
شخصا امتیاز خوبی به عکس شما دادم و اگر بعضی عکس ها از شما بهتر امتیاز گرفتند هم فقط به این خاطر بود که به نظرم قشنگ تر اومدند. همیشه هم معیارم توی امتیازدهی فقط عکس بوده نه فرد.زیبایی رقابت جدای از تخصصی و حرفه ای بودن به سالم بودنشه بدون هر گونه جهتگیری و تعصب بحث سختگیری نیست.
متاسفانه این یکی دو سالی که اینجا فعالیت داشتم به کرات، متعصبانه و کینه توزانه امتیاز دادند و از امتیازات پایین و کارشناسانه بنده برداشت منفی شد بخاطر نیم کیلو عسل یا هر علت دیگری نمیدونم.
از من که چیزی کم نمیشه بخاطر خودتون میگم نهایتش دیگه ادامه نمیدم.
باز هم امیدوارم برداشت سوء و وارونه نفرمایید!
carlo e camilla restaurant --------> اینو تو گوگل سرچ کنید رستوران جالبی هست
یکی از بهترین رستورانهای میلان
مشاهده پیوست 1171973